Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje Kromak i wegi! Nieźle Wam to wyszło, porządny % i zysk przy tym konkretny, w dodatku pod samym nosem :). Pyśkowi szo, może chociaż obiad się udał ;).
No własnie obrońco, wstyd! Teraz daj się komu innemu spakować, na przykład PNowi albo PNce ;). Gratulacje zygunia, piękny powrót z urlopu, tak trzymaj!
Ho ho, piękny zysk Misiu, gratulacje!. Zapewne pusz bo jakżeby inaczej, oby więcej takich i jeszcze większych, conajmniej takich jak pewien inny Misiek w obstawie teamowca robi... . Dziękuję
Ok na u68 od podniesienia eko widać wyraźne ożywienie. Sojusznicy wzięli się do gry, wielu pościągało urlopy i widać więcej chęci. Jedni budują eko, inni flotę, planują co dalej, sojusz tętni życiem i nawet powiększył się w znacznym stopniu ;). Dzięki eko x5 dużo łatwiej przebudować swoje konto, gra jest przyjemniejsza. Nie wiem natomiast czy tutaj to pomoże, nie sądzę żeby graczy przybyło ale być może Ci na urlopach zaktywizowaliby się żeby podrasować konta, bo o ile teraz jeszcze będzie z kim …
Obrońca świecił się jak choinka więc myślałam że siedzi a to Ty już działałeś, jak znowu zajrzałam to leżał pz ;). I tak leżał i leżał jakoś długo, obrońca już zaczął zbierać, wysłałam więc parę recków i o dziwo też coś tam zebrały jeszcze Flota odzyskała 33.894.800 jednostek metalu i 32.418.200 jednostek kryształu. Teraz już wiem dlaczego :). Gratulacje, ładnie trafienie. Obrońcy szo.
Tak dla przypomnienia o sobie :). Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych. Obrońcy/obrończyni szo. pn4life.jpg Dnia 31-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Mały transporter 110.000 Lekki myśliwiec 5.354.400 _________________________________________ Obrońca zlakobieta [COMA] ________________________________________________ Mały transporter 2.532 Duży transporter 57.143 Lekki myśliwiec 1.003 Cięż…