Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „@Bigot ale poleciałeś.... @Selene dobry post, naprawdę miło jest poczytać czasem coś mądrego dla odmiany mimo to nie zgodzę się z Tobą jeśli chodzi o twój wybór - to co pokazuje yes man to zwykłe krojenie bfs i nic więcej finezji w tych rw żadnej niestety - na dodatek dodam, że próg ST mimo tego, że został podniesiony dalej jest wg mnie za niski. ” Każdy ma swoje zdanie, Ty swoje już wczesniej napisałeś, ja swoje też, i ja się z Tobą nie zgadzam w tym co napisałeś na te…
-
Dziękuję za to że zostałam wymieniona wśród kandydatów na najlepszego gracza u68, bardzo mi miło z tego powodu, muszę się tu jednak zgodzić z @Krwawy Tapicer , nic specjalnego tutaj nie pokazałam. Nie mam aspiracji do bycia najlepszym graczem, gram dla rozrywki i ludzi, jak mam ochotę to poskanuję, jak nie to nie, czasem na kogoś popatrzę, ale nie mam parcia że koniecznie muszę zrobić jakies ST, wydaje mi się że to nie jest cecha najlepszego gracza :). Czym w ogóle powinien charakteryzować się n…
-
Nie będzie wcale tak źle jak to się wydaje. Gracze z Nekkara będą mieli podobną sytuację jak i część graczy u68 zaraz po podniesieniu eko. Niektóre konta urlopowały bardzo długo, miały niski top, małe planety i praktycznie żadne eko. Nie minął nawet rok od podniesienia eko jak taki gracz powymieniał prawie wszystkie planety na większe, przetopił flotę, ma fajne eko, flotka na razie farmingowa i niewiele mu brakuje do top300. Wystarczyło nie siedzieć na urlopie. Podejrzewam że taką samą szansę ma…
-
UniFusion
Selene - - DiD Nekkar
PostCytat od RAFUS1973: „Bladas ,nasza uni została Uni1 ,nie mamy nic przyspieszonego ,wiec się nie spotkamy ,a szkoda ,bo bym jeszcze napsuł krwi koalicji ” Niektóre życzenia się spełniają, do zobaczenia w gali .