Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 10 Starć Tytanów Uniwersum 68 (2020-12-31) [POSZUKIWANY NOWY PROWADZACY]
Selene - - Starcia U68
PostPopieram @gardze wami, ST jak najbardziej powinny być w topce, każdy będzie mógł zajrzeć i przypomnieć sobie kto brał w nich udział i komu się one podobały a komu nie. ps. fajny nick @gardze wami i jaki adekwatny w pewnych sytuacjach
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Selene - - Starcia U68
Post@wilku A czy ja coś napisałam na temat regulaminu? Nie. Sojusznicy reagują po swojemu, inni czytający również, Wy tak samo, poczytaj co Wy nam wypisujecie, jak wyzywacie od oszustów, teraz można się tylko spierac o to kto zaczął i kto więcej. My to samo widzimy co Wy - co byśmy nie zrobili to jest be, każde ST to pusz, Yes oszust, wszystkie konta które nie są Waszymi puszówkami - należą do nas i mozna dalej wymieniać. Nie było gratek przy Yesie? Jesteś pewien? A może czytasz tylko te posty które…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Selene - - Starcia U68
PostWypada pogratulować, daliśmy się nabrać, wystawić, nie wiem jak to trafnie ująć - jak małe ufne dzieci ;). Jako sojusz często broniliśmy słabszych, w tym wypadku czujność zawiodła, z różnych powodów, paru błędów, naszej naiwności, wiary w ludzi itp. Strategia nie w moim stylu ale skuteczna, aż dziwne że nie skorzystaliście z okazji żeby zdjać wszystkich lecących, każdy z nas był w równym stopniu na talerzu. Przykro mi wilku że jesteś niepocieszony, ja bym mimo wszystko nie chciała Ciebie złomowa…
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Selene [P N] & PoZiomek [P N] & Andre [P N] vs. tyskie1 [MISIE] ~ 205635.22%
Selene - - Starcia U68
PostDziękuję za wspólną akcję, na jakiś czas starczy, teraz można znowu spokojnie pokopać . Na ten złom zanosiło się od jakiegoś czasu, nie wiadomo było tylko kiedy, kto i jak . Wczoraj nadarzyła się własnie ta odpowiednia okazja i dobrze ją wykorzystaliśmy :). Podziękowania należą się szczególnie dla Andre, za zorganizowanie wszystkiego, coś tam starałam się pomóc ale to weekend, ciągle ktoś w domu przeszkadzał, niemniej wszystko dobrze wyszło, nawet recki udało się ładnie wstrzelić. Na discordzie …