Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. ackra [BiA] ~ 1036.59% Agresor SharpShadowOfTheFog [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 15 _________________________________________ Obrońca ackra [BiA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.990 Ciężki myśliwiec 1.723 Okręt wojenny 104 Recykler 1 Bombowiec 62 Niszczyciel 325 Gwiazda Śmierci 22 Pancernik 183 Reaper 30 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SharpShadowOfTheFog…
-
youtube.com/watch?v=dptll2WE_hA
-
youtube.com/watch?v=89fvla2iNS4youtube.com/watch?v=U4DPobg9kBg
-
Cytat od Nuckelavee: „Znaczy po prośbie nie da rady, może trzeba inaczej. ” Zabrzmiało jak groźba, ale chyba nikt się nie przestraszy Cytat od Damaon: „Też chciałbym żeby ludzie skupiali się na tytułach wątków, nie schodząc co jeden post na dygresje i dywagacje. ” Nie lubię wiszących powiadomień, a zawsze podkusi coś odpisać
-
Cytat od Zla Kobieta: „aja chciałam Ci przeszkodzić ” aja, aja /głaszcze Ja bym też nie pozwolił Cytat od Nuckelavee: „Gdyby ludzie byli na tyle mili i zostawili ten topic na jakieś 3~4 miesiące do momentu, aż sobie przypomnę, że mam jeszcze do napisania drugi post z rzędu to byłbym niezmiernie wdzięczny. ” Nie sądzę żeby się to udało mimo starań @litek.
-
Cytat od Art: „W naszej propozycji planu fuzji dążyliśmy do zmniejszenia ilości universów ” A to żadna nowość, zawsze po fuzji było mniej uniwersów. Cytat od Art: „to oznacza tylko jeden cel w każdej grupie Universów do zmigrowania ” Po podaniu planu fuzji w przeszłości się to zmieniało z różnych powodów. np. braku wolnych miejsc.
-
Dzięki, chociaż bardziej mi chodziło o procedury w punktach pomocy doraźnej. Jest 22:45 i dzisiaj również nie oddzwonili. Nie powiedziałem że jadę na SOR. Wyobrażam sobie jak telefonicznie zszywają komuś ranę lub wkładają w gips złamaną rękę, O ile mogę zrozumieć jeszcze teleporady lekarzy rodzinnych, to na pomocy doraźnej to jest jakiś żart. Właśnie przeczytałem że szpitale polowe dla COVIDowców chcą organizować w całym kraju, pierwszy na Narodowym już powstaje. Cytat od Damaon: „Skomentowałbym…
-
Cześć. niestety dzisiaj w niezbyt dobrym humorze. Opowiem Wam moją historyjkę od wczoraj, Tą pomoc doraźną o kant dupy rozbić. Boli mnie ucho i wczoraj zadzwoniłem na pomoc doraźną. Powiedzieli mi że lekarz oddzwoni. Do wieczora nikt nie oddzwonił. Poszedłem rano i przez zamknięte drzwi pokazali mi karteczkę z numerem telefonu do nich i że tylko telefonicznie mogą mnie zarejestrować. Jak powiedziałem że wczoraj już się rejestrowałem usłyszałem odpowiedź: "wczoraj to było wczoraj a dzisiaj jest d…