Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Hermes: „Zezłomuję sobie 250kk Wr, wymienię co trzeba na krychę, uwalę stocznię na 25kk Dt i z detroidami już we wtorek będę miał ładowność 1kkkk. Szczegół, że wydam na anty pierdyliard mamony z eurobiznesu i całą operację przeprowadzę tylko w mojej wyobraźni. Grunt że wejdę na forum i wezmę udział w przepychance "kto ma małego, bo przecież nie ja", która i tak mało kogo interesuje. Dali by sobie lepiej po mordzie, a nie... ” Dobrze jest wiedzieć jak radzą sobie inni gracze z różnych un…
-
Cytat od Starrk: „ Ładowności na ten moment mam +30%, co dla DT daje 48,75kkk i 39kkk dla recków. Idąc za ciosem (nie mylić z @ale cios antynazista) dla wartości +75% będzie to odpowiednio 65,625kkk dla dt i 52,5kkk dla recków. W kolejce nadprzestrzenna 16 do 20 Ale ciap chyba masz więcej transporterów? ” Nie ma to jak rozmawiać o ładowności ponad 100kkk a ja sie cieszę z moich 3kkk
-
AntiGameReborn pomoże Ci w tym i nie tylko, polecam tę wtyczkę. Jak już pobierzesz to sprawdzasz to sobie w zakładce "podgląd" danej planetki.
-
OSZUŚCI ......
foxopi - - DiD Dorado
PostCytat od manolomax: „to uni umiera bo tu grają sami oszuści ........ obcy - ban .... kraken - ban ... 50 - ban .... jarczyk ban - okazuje się ze 80% top 10 to oszuści ...... ta gra i jej operatorzy schodzą na psy , ze tak pozno się orientują ...a uczciwi gracze tylko siedza i płacą ..... bo nie chce podejrzewać .... ze jest to celowe działanie ogame .... podbnie jak z podstawianymi laskami na portalach randkowych ..... ” Jak mi gra nie pasuje, to nie gram w nią. Polecam takie podejście. I taka s…
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
foxopi - - Wojny Virgo
PostCytat od Profesorek: „Papa Smurf [SMURFS] vs. czester [JANUSZE] ~ 155.9% Dnia 29-01-2019 02:04:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Smurf [SMURFS] ________________________________________________ Pancernik 193.615 _________________________________________ Obrońca czester [JANUSZE] ________________________________________________ Duży transporter 816 Sonda szpiegowska 390 Satelita słoneczny 1.600 Wyrzutnia rakiet 39.113 Lekkie działo laserowe 29.710 Ciężkie działo laserowe 2.06…
-
Cytat od Straznik Kukurydzy: „witam wszystkich fanów - znowu się nawdychałem kleju, więc krótko i zwięźle: James Heller [MAFIAA] - - elam [push_1] - 102% - dla elama - proszę doliczyc dla pushu Utracono kontakt z atakującą flotą. [4:300:14] 20.01.2019 07:44:21 Od: dowódca floty (Oznacza to, że została zniszczona w pierwszej rundzie.) moje rw zostało już skasowane - ciekawe czemu wakat powiedział tak: scr.hu/222J5lp a potem tak: scr.hu/mjjMp9J zabawne że jak chodziło o jedną literkę "A" to tak ba…
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
foxopi - - Wojny Virgo
PostPolatane po DT i Satkach
-
Cytat od schweppes65: „Cytat od Truck driver: „Grunt to zrobic taki bunkier by jak najmniejszym kosztem spelnial mozliwie jak najlepiej swoje zadanie. ” Cytat od schweppes65: „Wolał bym tą surkę zainwestować w eko, bynajmniej jakiś zwrot z czasem dostanę. ” Cytat od schweppes65: „jakiś bunkier to taki by nie opłacało się wywozić dobówki z satelitami a nie okop na 10k GS ” Co ten bunkier ma bronić jak cała surka idzie na budowę właśnie jego samego? Wierz mi lub nie ale każdy bunkier kiedyś stanie…
-
Cytat od Truck driver: „Moim zdaniem jak siedzisz caly dzien i masz czas licytowac to tym bardziej masz czas polatac chocby po idlakach. Przy obecnym speed eko 100kk dziennie mozna wyciagnac w mniej niz 3h grania. Aby tylko miec duzo wolnych slotow, przynajmniej z 20. Tak wiec zamiast narzekac i marudzic na to co sie dzieje na aukcjach lepiej lapac sure, ktora tylko lezy i czeka do zgarniecia a calej reszcie pokazywac srodkowy palec od wygranych na aukcjach konto nie rosnie ” Myślę, że temat "Po…
-
Cytat od john malkowitz007: „Na zadnych aukcjach nikt nie przebija samego siebie , dlatego w Licytatorze mozna tez to wprowadzic Inna sprawa jezeli net muli i nie odswieza kazdego przebicia Ale to juz jest sprawa dostawcy neta , sprzetu lub przegladarki ” Tak, powinno być tak jak mówisz. To by była dogodna zmiana. Cytat od Truck driver: „Cytat od foxopi: „O, ktoś wpadł na genialny pomysł! Nie można przebijać samego siebie. Często często nie mogę podbić ceny, bo ktoś przebija sam siebie po 10-20 …