Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gra o Tron

buleon - - Rozrywka i hobby

Błąd, ale moja podpowiedź też była niedokładna. Jej mąż to nie piekarz, a piwowar.

• Cytat od Apofis: „To teraz co to znaczy rozwój, ile pkt znam ludzi co słabo grają są farmieni i maja małe przyrosty z tego złomowania i utrata pkt Jak to ustalać? No trochę nie dajmy się zwariować ” Normalnie. Jeśli GO widzi spadki w punktacji floty, a nie widzi złomowania, to chyba jasne, co się stało na koncie

• Cytat od dexPL: „c) skupowanie floty z farmieniem Gracz A kupuje flotę (najczęściej pochodzącą z expów) od gracza B. Następnie gracz A leci z atakiem / farmieniem i kradnie zasoby, które zapłacił (oczywiście wcześniej zasoby odebrane z rynku, zostawione na moonie. ” To, co opisujesz, to push pasywny surowcowy i push pasywny złomowy. To jest opisane w ZG i nie trzeba przy tym majstrować, mając jednocześnie świadomość, że wyłapać go wcale nie jest tak łatwo. Generalnie, gdy dwaj gracze ustawią się…

• Cytat od Art: „Spróbujemy podejść do tematu Rynku. Porozmawiałem z paroma osobami, będziemy ciachać graczy, którzy wykorzystują rynek do ukrywania działań niezgodnych z ZG. To powinno być bez znaczenia, czy transport dokonuje się bezpośrednio czy poprzez rynek. Jeśli stwierdzimy niesprawiedliwe pozyskiwanie korzyści z kont, które naruszają nasze Zasady, będziemy reagować. ” Cytat od Art: „Oczywiście, że tak. Ale nie możemy dłużej tolerować 'handli', które są non stop z niekorzyścią dla jednej ze…

• @Art @Shade @Adanio - może da się coś zrobić z pojęciem paserstwa w IZG? W tym momencie rynek jest pralnią brudnych surowców: kupionych za PLN, zpushowanych, wyfarmionych przez boty itd. Przy samym rynku mieszać nie możemy, bo jest piękny i gf-owy Ale gdyby tak np. dowalić trochę nakazów zwrotu surowców dla kont czerpiących zysk z botów, czyli zrobić wyrównanie im do 1:2:3? Na takiej Normie jakakolwiek wyrównana walka jest z góry skazana na niepowodzenie... dodajcie ich do Virgo

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Aktualizacja była, @najarany chomik jak masz, to podrzuć screena do pionków. Jak macie jakieś pomysły, to piszcie === Merchant Deuterium [ISS] odkrywca OW: 477 Sonda szpiegowska: 3457 unknown.png === Merchant Deuterium [ISS] odkrywca DT: 181 unknown.png === Merchant Deuterium [ISS] odkrywca LM: 3164 unknown.png

• Od sierpnia zeszłego roku (wtedy wkleiłem Cosmos) aktualizacji nie było. @Ruda? Może jakaś reaktywacja tematu? Przeskanować bunkry, które są, dopisać te, które zostały wpisane, nawet w nowym temacie, a jak @hasseu1 wróci, to przekazać mu kod poprawionego pierwszego posta - tak zaproponowałbym. Jestem tutaj trochę zainteresowany, bo do wklejenia z tego, co widzę miałbym Cosmos, Fenrir, Bellatrix, Yildun, może Xanthus nawet.

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

I to jest chyba max do wyciągnięcia Wieczorem postaram się zaktualizować, sam mam chyba jakieś owce do wklejenia

• Cytat od Elkanen: „Bo raczej nie jest to gracz nieznany adminom z tego co przypuszczam. ” Myślisz, że to nadal jest gracz? Bo jak rozumiem mówimy o twórcy/zarządcy.

• Sprzedaż przedmiotów

buleon - - Handel Taurus

Do zamknięcia, partner handlowy znaleziony.

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Antymateria: 1.324 unknown.png === ciomg [-] odkrywca Starcie z obcymi PZ: 734.491.400 unknown.png

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Ciężki myśliwiec: 1604 Krążownik: 379 unknown.png === Znowu duży event, mam szczęście ostatnio, chociaż dziury też dwie były Wrzucajcie coś, nawet jak małe lub średnie są, to będzie ruch w temacie

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Metal: 85.050.000 unknown.png

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Mały transporter: 10 599 unknown.png === Jak widać, w poście powyżej jest nick, serwer i klasa, a także dowód wyniku

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Ekspedycje od czasu wprowadzenia wersji 7.0 stały się bardzo często wykorzystywaną opcją, zarówno przez odkrywców, jak i przez inne klasy. Myślałem o stworzeniu czegoś dla całego OGame.pl, ale... pamiętam, co się działo, gdy Ruda chciała stworzyć własne rekordy i nie mam ochoty na powtórkę. Zapraszam wszystkich graczy Bellatrix do wyścigu i do zgłaszania W zgłoszeniu wystarczy wrzucić nick i sojusz oraz dodać screena świadczącego o wyniku i o wybranej klasie. Na razie tworzę dwa zestawienia, jed…

• Nasi unijni pacyfiści Gratuluję Obrońcy Sz/O i większego bunkra, zwłaszcza bogatszego w LDL

• Sprzedaż przedmiotów

buleon - - Handel Nekkar

Nazywaj jak chcesz, byle byś itemy zbierał Generalnie chodzi tu o to, żeby nie pakować za dużo kasy w anty

• Bardzo ładna obrona, gratuluję Koloc Taka prawda, że na 68 trzeba uważać, gdzie się leci

• Komuś ustrzeliłeś riperki Pytanie tylko komu Gratki anyway

• Sprzedaż przedmiotów

buleon - - Handel Norma

Chętnie sprzedam 25-30 przedmiotów z import-export miesięcznie w zamian za podobną usługę na Xanthus. Dla chętnych (i zaangażowanych) możliwe rozszerzenie usługi o budowę statków (odkrywca) i sprzedaż deuteru. Na Normie konto Merchant Deuterium, można pisać na forum albo na discord pod buleon#6554