Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Boski wiatr: „Przepraszam bardzo a gdzie Ty wilczku masz flotę 1,8kk na U68? Z tego co wiem to Flota Mrocznego będzie miała po przetopie z 600kk a Ty masz TYLKO Top 2 flotę wartą 900kk. Gdzie tu 3 razy większa? Graty STarcia. ” Mroczny mógłby mieć Top1 flot. Jednak obawia się sąsiada w 3 Gali dlatego woli nie ryzykować tak srogiego poniżenia
-
No a opis akcji co, gdzie, jak i z jakiego powodu? Ładna flotka poszła w piach. Zysk już taki sobie jak na Mrocznego "Najlepszym twym eko będą flociarze"
-
No 100 dużych baniek to już konkret na maxa. Ładne flotki się spotkały. Atakierom miłego przetopu a obrońcy szybciutkie SZO
-
Fajnie ze są jeszcze takie akcje typu ja tobie, ty mi a oni nam miłego spalania wszystkim
-
Ładnie przytuliłeś gratki kolejnego trafienia i jedziesz dalej
-
Za oknem zima to i Wintery w akcji @AmstelL szacun dla Ciebie, jesteś w wysokiej formie i tak trzymaj. Atas każdy wtapia, także czort z cyferkami bo można je odbudować dla ciebie
-
Nie no 100kk LMow to jest jak by wysłać armię anubisa na resztę świata Ładnie spawaj dalej co byśmy nie tykalni byli
-
Cytat od Janusz farmingu: „Janusz farmingu 28.12.2020 gratulacje.<br /> trafiłeś mnie jak kolacje robiłem ” Szczere SZO temu Panu. Człowiek na poziomie. Coś mnie tknęło coby poskanować i weszło to, chociaż nie wierzyłem że wejdzie. Pozdrawiam sojusz, znajomych i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkim nałogowców. Niech nowy rok będzie lepszy od mijajacego Dnia 28-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Okr…
-
Ehhh szkoda. No ale rodzina ważniejszą. Odbuduj się bo całkiem to uni straci sens
-
Pozdro dla znajomych, wciąż żyje i trafiają mi się ochlapy Wesołych Świąt dla wszystkich ogejmowych nałogowców. Niech wam mikołaj zloma przyniesie Dnia 23-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Krążownik 450.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca arsen [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 33.168 Duży transporter 17.213 Lekki myśliwiec…
-
OKA: Dzień 22
Kuciapski8 - - Pytania
Post100000
-
OKA: Dzień 21
Kuciapski8 - - Pytania
Post1200
-
OKA: Dzień 20
Kuciapski8 - - Pytania
Post4700
-
Yyyy ja coś mówiłem o satelitach, wlocie. To moja mama pisała i żartowała ładnie farmisz