Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na obrońce przepalałem z 3 razy, dlatego tak mało krk poleciało. Start na aktywce, kilka minut przed wlotem zgasł Obrońcy Pozdrowienia dla Tabasko dostawców, ex-sojuszników oraz buddy Dnia 08-01-2019 02:36:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Krążownik 7.200 Pancernik 16.498 _________________________________________ Obrońca No fear [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 1.601 Duży transporter …
-
Cytat od kamykmocy: „Cytat od PXF ATENA: „no ale nr1 w lujach to Europka Europka31.12.2018 13:10:35 miałem nie skanować, ale odruchowo poleciałem ze skanami tylko krakenowi chcialem bo mi wlecial w muna a do tego jeszcze oszukuje w grze ” Potwierdzam - OgameHiddenLog teraz w modzie Graty nam, tak naprawde to ja to wyklikałem ” Tak naprawdę to moja solo akcja była, ale wziąłem was bo jak to zaplanowane zawrócne stacjonuj na podstawke było to przynajmniej sam bym się nie rozbił kamyk możesz mi but…
-
Cytat od PXF ATENA: „no ale nr1 w lujach to Europka Europka31.12.2018 13:10:35 miałem nie skanować, ale odruchowo poleciałem ze skanami tylko krakenowi chcialem bo mi wlecial w muna a do tego jeszcze oszukuje w grze ” haha rozbiłeś swoje krązki i teraz na lewo i prawo mnie oczerniasz, było sprawdzić gdzie matkę przeniosłem, a nie pajacować teraz
-
Cytat od ProSkaner.: „Cytat od europka: „Cytat od Em_Rip93 Aries: „Graty bo liczone ponadprzeciętne szał Obrońcy odbudowy... ” Klikane z 10 falang gościu, wiem że zazdro ” taaaaa? a frytki do tego podać, klikał jeden max dwa klikacze (nie persony) - szanujmy się ” Z majonezem. persona no grata to może i tak
-
Cytat od Em_Rip93 Aries: „Graty bo liczone ponadprzeciętne szał Obrońcy odbudowy... ” Klikane z 10 falang gościu, wiem że zazdro
-
Hmm Islamizacja Uni :D
europka - - DiD Fenrir
PostCytat od Jesiou: „Proponuję założyć kolejny temat, jakie nicki chcemy widzieć w top 100 i na tydzień zabawić się w nazwy kont np. gwiazdki ? best of the best, abo coś z MU bądź DC To byłoby całkiem spoko 10 Tony Starków albo Sashy Grey ” Ulubione aktorki kolegów jestem za ! Moderator kruszynka:Usunięto drzewo cytatów
-
Graty wlotu, po recki wiecie gdzie się zgłaszać
-
Hmm Islamizacja Uni :D
europka - - DiD Fenrir
PostBrakuje Tureckiej Europki, ale to może na przyszły tydzień Biegunka najlepsza imo
-
Wesołych Świąt el dorado Pozdrawiam budyd, dostawców, LSP. Dnia 24-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka [LSP] ________________________________________________ Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca paranoi [TAO] ________________________________________________ Mały transporter 209 Duży transporter 1.111 Lekki myśliwiec 2.423 Okręt wojenny 2.510 Recykler 1.055 Sonda szpiegowska 178 Bombowiec 10 Wyrzutnia rakiet 977 Lekkie działo laser…
-
Witam el dorado z rana. A więc Szybki leciał stacjonuj na planetę, to spróbowałem Pozdrawiam dostawców, buddy i lamki z LSP Dnia 18-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 16.234 Krążownik 7.967 Pancernik 48 _________________________________________ Obrońca S2YBKI [RiO] ________________________________________________ Duży transporter 9.949 Recykler 3 Sonda szpiegowska 116 Satelita słoneczny …
-
Witam wszystkich, podczas obserwacji innego gracza, kamyk napisał ślij recki intergale na ONE PUNCH MAN i startujemy, a potem będziemy się martwić czy zbierzemy, gdyby nie brak paliwka zysk byłby większy. od kamyczka ; „dzięki euro za lot - w końcu coś siadło. Szkoda jedynie, że wisienkę udało się tylko polizać, ale dobre i to" obrońca zalogował prze ostatnimi reckami i wywiosłował 12k recków metalu poczym urlop niestety bez SzO z tego co pisał. pozdrawiam LSP, buddy, dostawców i całe el dorado.…
-
Pozdrawiam sojusz buddy dostawców i obrońcę. Obrońca zalgował/odświeżył chwilę przed albo po starciu i zwiosłował wszyściutko. Dnia 17-10-2018 17:26:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 880 Ciężki myśliwiec 76 Krążownik 2.008 Okręt wojenny 25 Pancernik 41 Lekki myśliwiec 1.615 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Marshmallows [WATAHA] ____________________________________…