Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 123.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 18-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 44.830 Lekki myśliwiec 559.808 _________________________________________ Obrońca SAGI [BoD] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 56 Wyrzutnia rakiet 2.152 Lekkie działo laserowe 10.000 Ciężkie działo laserowe 5.000 Działo Gaussa 1.000 Działo jonowe 1.197 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ____________…

• dzieki za pozdro pilnuj się Nie znasz dnia

• GZ atakierowi turbo recków na nn Obrońcy SzO

• Siema Dorado. Dawno mnie tu nie było, zysk fajny jak na taki procent, obrońcy ponownie SzO. Pozdro kamyk, wuesa, dostawcy oraz buddy. Dnia 17-02-2019 18:28:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca Romeo [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 13.191 Duży transporter 9.800 Krążownik 344 Niszczyciel 178 ________________________________…

• I tak urlopowało tyle, widocznie znalazł się gracz który mocno ogarnia ogame i zapomniał zfsować życie

• Gz, Opałka zapraszam po dex do mnie na moony najlepiej całą flotą poleć xd

• Graty Stejka Pozdro

• Oo sztabka dla mnie w takim razie, przepiękne zagranie i mamy... samobója

• Ostatnio trochę mniej latania, ale siadło to wrzucam Obrońcy SzO Pozdrawiam LSP, dostawców, buddy. Dnia 05-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca tzmi [BaP] ________________________________________________ Mały transporter 1.925 Duży transporter 7.466 Lekki myśliwiec 161 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 246 Okręt wojenny 2.130 Recykler 935 Sonda szpie…

• Co tu się wyprawia lot nr 4 w US a do tego na lampach, obrońca pogratulował kilka minut po starciu. Obrońcy SzO Pozdrowienia dla pozdrowionych w poprzednich STekach. Pozdro Dorado Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Lekki myśliwiec 543.552 Krążownik 31.660 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca badassboy ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży…

• Siema dorado znowu w us lot Obrońca urlop mimo nie dużych strat Pozdro LSP, buddy znajomi dostawcy. Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Pancernik 40.005 _________________________________________ Obrońca ZYDAR ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie działo laserowe 14.335 Ciężkie działo lase…

• Witam Dorado ponownie. Znowu lot w us, ale tym razem z @kamykmocy dzięki za pomoc przy falandze Obrońcy standardowo SzO. Pozdro znajomki dostawcy LSP buddy dla kamyczka: rob dexy 33 czy jakie tam od kamyczka: "Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i lsp. Wues wracaj, europa zlomuj, mattse sprzedawaj cos dexu :p” Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 391.178 Krążownik 20.000…

• Siema Dorado. Romeo nie pierwszy raz irytował mnie swoimi oknami, ale tym razem postanowił zaorać moje oraz sąsiada @olszyn4 satelity w us, zostawił flotę w układzie minutki, lot boom. Wiosła na 355kk surki, obrońca zapowiedział odbudowę oraz zemstę, także Pozdrawiam @kamykmocy, @Wueserha, @Jesiou, @maTTse, całe LSP, znajomych, buddy, dostawców oraz osoby nie wymienione bo leń jestem i mi się nie chce dalej wymieniać sorry KUPIE DEX Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce…

• @P Y S I U Twoje zgłoszenie jest w trakcie realizacji.

• Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 30 _________________________________________ Obrońca Kazimierz Wielki [RMN] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 4.438 Lekkie działo laserowe 2.911 Ciężkie działo laserowe 1.108 Działo Gaussa 65 Działo jonowe 22 Wyrzutnia plazmy 47 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ________________________________________…

• Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20 _________________________________________ Obrońca Kazimierz Wielki [RMN] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 1.848 Lekkie działo laserowe 2.767 Ciężkie działo laserowe 1.623 Działo Gaussa 156 Działo jonowe 49 Wyrzutnia plazmy 25 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Obrońca Europka _____…

• Jasne PYSIU, postaram się jak mogę, niestety nie wszyscy są tacy aktywni jak ty w nocy

• Witam Dorado Dzięki kamyk za skany(z 2kk już będzie profitów xd), mnie jutuby wciągnęły to pewnie bym tego nie wyskanował @P Y S I U zaplanował akcję, aby pozbawić nas puszek niestety nie wyszło, więc rozczarowany poszedł spać bez fsa. 373f372d81ff70d15958b3ae2f4d8dc8.png od @kamykmocy ‚,dzięki za info od boga o podstawce, w sumie to chyba nie narzekamy bicz.gif ” Dnia 28-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Okr…

• Obrońca nie zdążył fsa odebrać, bo był w teatrze, no cóż EKO mocne to chwila moment i odbudowane Pozdrawiam Dorado Dnia 27-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ExplosiveBear [BaP] ________________________________________________ Mały transporter 7.550 Duży transporter 4.755 Lekki myśliwiec 629 Ciężki myśliwiec 101 Krążownik 965…

• Dzięki @kamykmocy za cynk, obrońca widocznie zapomniał o doku. Pozdrawiam Dorado Dnia 27-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka ________________________________________________ Pancernik 25.155 _________________________________________ Obrońca Yasumoto ________________________________________________ Mały transporter 2.717 Duży transporter 2.153 Lekki myśliwiec 4.083 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 2.006 Recykler 2.080 Satelita słoneczny 474 Niszczyciel 47 Gwiazda …