Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jako wstęp do następnego raportu takie coś małego. W każdym razie jeden gracz przegrał wam wojnę. Avada Kedavra [Mns] vs. STRESS [S-R] ~ 1011.5% Dnia 15-01-2020 17:23:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 300 _________________________________________ Obrońca STRESS [S-R] ________________________________________________ Duży transporter 3.562 L…
-
St dzięki @Kicki Pozdrossy cały sojusz oraz wszyscy którzy chcą być pozdrowieni. Stejk do wojny Dnia 15-01-2020 17:23:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 300 _________________________________________ Obrońca STRESS [S-R] ________________________________________________ Duży transporter 3.562 Lekki myśliwiec 137 Ciężki myśliwiec 385 Krążownik…
-
Witam. Przyznaj się że już zapomniałeś co to falanga i przez przypadek kliknąłes aby sprawdzić co to daje xdxdxd Piękna sprawa tak na poważnie. Cieszy oko a i zarobiłes sporo. Nie słuchaj Krzyśka LM się nie opłaca nic a nic. Jak już masz topic to zrób z tego znaki ograniczenia prędkości i fotoradar. To będą chociaż zyski jakieś xd. Obrońcy szoszona co by uni jeszcze bardziej nei wymarlo
-
1. @Kicki wiesz ze ja nigdy trzeźwy nie jestem xd
-
Witam. Dla odmiany. W końcu piękny acsik wyszedł. Wielkie podziękowania za wspólny lot @Kickija ci dam czarnowidzenie na discu że nie wejdzie xdxd Edycja wyniku procentowego że względu na częściowa zbiórkę pz przez stateczki Specjalne pozdrowienia dla kosiarz. wczoraj mu ten lot nie wszedł niestety.... Dnia 09-01-2020 19:04:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Pancernik 71.044 _____________________________________…
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostJako iż zamarło tutaj troszkę to od świeże temat. Fakt że mnóstwo mini stejkow padło w zróbmy razem coś dobrego ale teraz tutaj też coś dajmy @Kicki weź też coś przycisnij tutaj Kot na kacu style Avada Kedavra [Mns] vs. cajoj [Br Deu] ~ 536.27% Dnia 09-01-2020 17:05:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400.000 Okręt wojenny 51.129 _________________________________________ Obrońca cajoj [Br Deu] ___…
-
Trwa i myślę że będzie teraz jeszcze ciekawiej
-
Podejrzewam dłuższe afk się trafilo
-
Co by nie po satkach Avada Kedavra [Mns] vs. STRESS [S-R] ~ 8564.97% Dnia 08-01-2020 16:59:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Pancernik 71.742 _________________________________________ Obrońca STRESS [S-R] ________________________________________________ Mały transporter 21.860 Duży transporter 6.075 Lekki myśliwiec 1.940 Ciężki myśliwiec 2.065 Krążownik 1.340 Okręt wojenny 17.395 Recykler 1.061 Sonda szpiegowsk…
-
Witam. Znalazłem chwilę na lot popołudniowy i chyba wpadłem na herbatkę w angielskim stylu. Dzięki za towarzyszeniem na discordzie. Pozdrosy calutki sojusz, a poza sojusze mefist, kamikadze bo ja jeszcze mam chęci do gry. A yoda bo pierwszy wyczail że to moja sprawka heheheh Dnia 08-01-2020 16:59:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Pancernik 71.742 _________________________________________ Obrońca STRESS [S-R] __…
-
Zysk żaden tak na prawdę j do tego na godzinę zawieszone dwa sloty. Ale skoro ma być wojna to niech będzie. Avada Kedavra [Mns] vs. Fedsty S-R [S-R] ~ 110.52% Dnia 04-01-2020 10:24:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avada Kedavra [Mns] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Fedsty S-R [S-R] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 107 Satelita słoneczny 4.432 Crawler 833 Wyrzutn…
-
Kociaki Vs. Psiaki [RW]
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostJako iż zbliża się koniec roku.. M ostatnie godziny... Postanowiłem coś polecieć po kilku dniach nieobecności. Aby nikomu nie psuć na koniec zdecydowałem się rozbunkrowac idlaka. Nie mniej jednak niech mój ostatni atak tego roku będzie na nieaktywny tak jak j to uni staje się nieaktywne. Po raz ostatni w szczytny celu Miau miau 31-12-2019 21:47:57 - Kot bez kaca [kociaki] - 68.78% Dnia 31-12-2019 21:47:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot bez kaca [Mns] ________________________…