Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ładnie. Bardzo ładnie. W sumie coś takiego kiedyś na wojnie zrobiliśmy ze stress jeśli dobrze pamiętam xdxd ładne te cyferki na plusiku. Podziel się z potrzebującymi xdxd
Bij panie bij co bye było xd ja nie latam to nadrabiaj xdxd A konkurencja cichutko niech tam siedzi xdxd bo zadzwonię na sanepid że somsiad @thats wrócił z Włoch i tak dziwnie kaszle teraz xdxdxd
Jak chcesz to nie musisz o bunkry. Znasz moje koordy. Też się rozbijesz. Ale czy to da wygrana? Xdxdxd gratki chęci latania xdxd i w sumie agresorowi i obrońcy szo xd
No to po podniesieniu progu coś trzeba by wrzucić choćby dla zasady Nie żeby mi się jakoś opłacało szczególnie ale nick mnie zachęcił do lotu @Kicki Kot na kacu [Mns] vs. KonioBijca ~ 244.8% Dnia 23-03-2020 10:52:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca KonioBijca ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 3.1…
Brawo. Zatankowane na kolejne loty. Masz chłopie tu zapał i farta. Skanuje pół dnia i nic. Puszczasz skana i zaraz RW widać. To jest coś fajnego. Graty wielkie
No gratulacje atakującym. Mogła być soloweczka ale SD więc i poszedł acs. Cyferki bardzo ładnie wyglądają. Gratuluję. A obrońcy chwili wytchnienia po urodzinach i nowego rozdziału w życiu po 30...