Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 564.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Bum. I już. Zawsze to więcej niż piraci. Pozdro szczególne dla skromnego @Poka Bydlaka Smierdziela Pozdro @Kicki @Keisper @thats @KrzysDRJ, @Fifi , @ukati @'Paul Van Dzik' @PER ASPERA AD ASTRA' @smitty1 , @Inchangee , @dmx Pozdrowienia @Crion and @FIN1.pl xdx d Oczywiście i Hanza z Nekkara Dnia 27-04-2020 12:47:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Xf…

• I ja pozwolę sobie na wpis. Jako że mnie zezlomowales i gdzie masz plus jedno st w związku z tym xd odejścia trudne są lecz powód masz ku temu logiczny. Ja odchodziłem zanim nekkar powstał. Te konto które mi przeoral es było od u65 xdxd ale na nim po pierwszej fuzji nastał długi urlop... W latach licząc. Ogame wciąga. I nie pozwala o sobie tak łatwo zapomnieć. Ale jeśli zapomnisz o grze to nie zapomnij o ludziach. Bo wymieniłeś sporo osób. A to ludzie tworzą atmosferę. Więc powodzenia w świecie …

• No no opłacalna zabawa była widzę i to bardzo. To cieszy xd

• Potwierdzam słowa ciastusia. Nie mniej jednak nie Dość że się rozbił to jeszcze na tym zarobił. PS albo mi się wydaje albo pancow nie nadążasz odbudowywac

• Zysk mega. Widać święta bo jak sam napisałeś jajko trafione xdxd gratulacje w pełni zasłużone. PS a to drugie to co się zwlecze... Tylko czy jeszcze chęci ci wystarczy?

• No to panie tankowanie extra. Zasłużony zysk. PS za wpis 10 baniek dexu dla mnie xxxx

• 13-04-2020 09:45:23 - Kot na kacu [kociaki] - 3255.21% Dnia 13-04-2020 09:45:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Master of Dark ________________________________________________ Lekki myśliwiec 62.787 Krążownik 817 Recykler 1.446 Sonda szpiegowska 7.458 Gwiazda Śmierci 1 Reaper 1.461 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kot …

• Co by piloci ruszyli się od stolu Pozdro @Kicki @Keisper @thats @KrzysDRJ, @Fifi , @Poka Bydlaka Smierdziela , @ukati @'Paul Van Dzik' @PER ASPERA AD ASTRA' @smitty1 , @Inchangee , @dmx Pozdrowienia @Crion and @FIN1.pl xdx d Dnia 13-04-2020 09:45:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Master of Dark ________________________________________________ Lekk…

• No panie stówka do przodu i to w fajnej proporcji. I masz fajny składzie floty

• [list=1][/list]1. 11-04-2020 13:38:04 - Kot na kacu [kociaki] - 10750.456 % Dnia 11-04-2020 13:38:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kicki [Mns] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 33.984 Pancernik 49.224 Reaper 39.757 _________________________________________ Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Matrix [Br Deu] ____________________…

• Lot z tobą @Kicki to wielka przyjemność. Dziękuję za zaproszenie. Cieszę się że mogłem troszkę pomoc w liczeniu. I za dobre rozmowy na discu. Nie mniej jednak całość akcji to twoja zasługa. Ps w końcu znam twoja siłę napędową do złomowania xdxdxdxd Ps Matrix... To nic osobistego... Ale te kilka rakiet które kiedyś w nas wysłałeś... Nie zapominamy. Uga buga bu hu guaaa Ga gaaa

• Też coś odpowiem 10-04-2020 09:20:47 - Kot na kacu [kociaki] - 760.98% Dnia 10-04-2020 09:20:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca ATTILA ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 3.290 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1.051 Okręt wojenny 692 Recykler 131 Sonda szpiegowska 32 Bombowiec 26…

• A sobie wrzucę. A bo cxwmu by nie skoro próg jest @Kicki sprawdza się że jak robię mini to walisz stejka. Jak ja robię stejka to cisniesz coś rekordowego Kot na kacu [Mns] vs. ATTILA ~ 760.98% Dnia 10-04-2020 09:20:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca ATTILA ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 100…

• Jakiś tam zysk jest więc i się wpisze xdxdxd Pięknie pacnales. Zyciwoke pobiłeś. Gratulacje wielkie. Muszę sam coś znaleźć bo mnie doganiasz w statach xdxd ale nie ułatwiaj mi i lataj dalej

• 09-04-2020 16:35:01 - Kot na kacu [kociaki] - 1521.15% Dnia 09-04-2020 16:35:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Usagi [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 5.611 Duży transporter 14.047 Lekki myśliwiec 474 Krążownik 331 Okręt wojenny 36 Recykler 218 Sonda szpiegowska 412 Bombowiec 64 Niszczyciel 34 Gwiazda Śmie…

• Dawno tu nic nie było więc za śmiecie troszkę. Najpierw dla obrońcy. Bo spoko podejście do grym i trzymaj się. Szo. Dedykacje sojuszowe oraz seekowe A także Hanza nekkar oraz lets dance Pozdrowienia Pozdro @Kicki @Keisper @thats @KrzysDRJ, @Fifi , @Poka Bydlaka Smierdziela , @ukati @'Paul Van Dzik' @PER ASPERA AD ASTRA @smitty1 , @Inchangee , @dmx Pozdrowienia crion and fin xdxd Trafienie między aktywami, lot w sumie bez planowania. Chociaż kilka dni temu mi uciekł Dnia 09-04-2020 16:35:01 nastę…

• Wziął kryształ i poszedł sobie xdxd ale pierwszy raz widzę taki skład floty przeciw gsowi xdxd Ale jest stejk, jest zysk więc i są gratulacje xd

• No potwierdzam Keispera. Od ciebie to najlepiej co najmniej galę obok się trzymać xdxd A tak na poważnie to pięknie się wstrzeliłeś. Już myślałem że w statach bezpiecznie od ciebie odskoczyłem a ty znowu chcesz abym czuł twój cieplutki oddech na szyjce... Tylko bez skojarzeń No ja dziś celowałem w troszkę inny procencik... Ale jak nie dziś to jutro. Albo w nocy Miłego przetopu bejbe A obrońcy szoszona i lizak

• Rafcio znów się rozbija. A nie. Jest zysk xd gratulacje xdxd

• 29-03-2020 20:31:11 - Kot na kacu [kociaki] - 524.14% Witam. Nie wiem czy dobry format bo walka w obronie. W ogóle dziwne ze czymś takim poleciał. Dla pewności pisze ticketa na to. Ale walka się obyła więc wstawiam Dnia 29-03-2020 20:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Governor Polaris ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.282 Krążownik 39 Okręt wojenny 835 Pancernik 465 Bombowiec 50 Duży transporter 204 Recykler 295 ________________________________…