Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-83 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
płacz lamko płacz hahaha zawsze tak jest że lamie żal z d... ściska hahahaha to co robię w realu to nie twoja broszka ale uronię Ci rombka tajemnicy tak Marcin do mnie dzwoni codziennie i zawsze zaczynamy dyskusję od obśmiania ciebie i twoich komicznych tekstów jesteś lamko taką naszą małą atrakcją dzień bez brody dzień stracony co do dziewczyn hmmm widzę że tu też się nie zmieniło argumentów brak do dyskusji to zaczynamy jazdę po życiu osobistym hehehe tylko widzisz broda jesteś za chudy w usza…
-
no nareszcie ile można czekać w kuluarach mówią że ST od 17 czeka na wystawienie Na początek oczywiście wielkie gratki marcinek lot przez ponad 100 us musiał sporo kosztować, a lecąc tak daleko sam wiedziałeś że możliwe że synchro nie wyjdzie jak na pisałeś kij z zyskiem nadrabiasz procentem i satysfakcją bo z tego co pamiętam obrońca się kilkukrotnie chwalił że porządnego dzwona od kilku lat nie dostał obrońca pogratulował i chociaż nie specjalnie za sobą przepadaliśmy to również życzę SzO bo …
-
Witam wszystkich po dłuższej przerwie , Na wstępie chciałbym serdecznie pozdrowić Marcinka, który dał mi możliwość zabawy tak wspaniałą flotą - dzięki stary . Pozdrawiam również wszystkich kumpli ze starej paczki SENATU na kassio oraz tych tworzących nową potęgę na uni sirus w SENACIE, a także obecnych towarzyszy broni z CLZ. ST dość niecodzienne wczoraj wieczorkiem postanowiłem zarwać nockę i poszukać czegoś większego żeby się ładnie przywitać . Nic nie zapowiadało takich atrakcji jakie miały m…