Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wiele osób pyta mnie o to starcie także na życzenie zainteresowanych udostępniam Historia dość ciekawa. Flota wypatrzona już kilka dni temu. Intensywnie obserwowałem koleżankę ale raczej nastawiłem się na ściąganie moonów niż lot na bfs bo była dość aktywna. W piątek przed 20 zauważyłem minutki na 6g. Skan stoi cała flota, nigdzie nie ma akt. W sumie decyzja o locie zapadła od razu tylko problemem był dex Miałem tylko 230 kk paliwa, całej floty nie mogłem poderwać, no i zaczęło się liczeni…
-
Privy pisze się do kolegów mama nie nauczyła Cię żeby nie rozmawiać z nieznajomymi ciśniesz mi paziu na priv jakieś pierdoły czekaj czekaj jak to leciało że "właśnie wydałem na siebie wyrok" i myślałeś że Ci to bezkarnie ujdzie co na priv to każdemu można powrzucać taki kozak jesteś ale beka
-
Witam Wszystkich, Ci którzy trochę mnie znają wiedzą, że co do zasady nie wrzucam nic na forum, ale .... dzisiaj, jako że zostałem do tego sprowokowany zrobię wyjątek Dwa pierwsze starcia wrzucam jako przystawkę. Trzecie jest z nutą pikanterii . Samo starcie to nic specjalnego- flota stała i nie stoi. Dostałem cynk od obiego który ją wyskanował, zejście z u krótki lot w ul BP, raz dwa i po flocie. Ale to co się po nim wydarzyło skłoniło mnie do podzielenia się mim na forum z naszą małą społeczno…
-
ładnie opisana akcja Obi siedzę sobie mecz oglądam a tu tel jeden za drugim Obi dzwoni że wyklikał z pz nasz obiekt zainteresowania ostatnich kilku dni i tak to wyglądało w skrócie lot spokojny i bez większych komplikacji poza tym że turbonet u mojego teścia tak zamulił że rece poszły 5 s po starciu ale ... bez konsekwencji na szczęście jak w opisie pozdro dla Arta, Marcinka i soja no i oczywiście z chęcią kupię dex
-
pięknie obi nie marudź że słabo grosz do grosza i będzie kokosza ale znając Twój potencjał to fakt czekam na więcej
-
były dla mnie dedy to się wpiszę Wielkie gratki dla ekipy złomującej piękna flota padła, a wyszedł z niej jeszcze piękniejszy procent i zysk dla was topcie i rabujcie dalej dzięki Marcinek za pamięć wcale się nie lenię tylko zwyczajnie nie mam czasu ale spoko jak już się ogarnę w realu to coś tam polatam
-
Dzięki Obi za wspólną wycieczkę, nie tak to do końca miało wyglądać ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Obrońca oczywiście wyparł się w trymiga że to nie on (Zenek) tylko kolega w zastępstwie znamy te bajki Zenek znamy to może SzO tobie i koledze ale jak to napisał eprom, za to co żeś odwalił to ja ci życzę SzO tylko po to abym mógł znów cie odwiedzić Nie ukrywam wielkiej radości z tego powodu że ta flota spadła i że udało się to zrobić jeszcze przed UF
-
pomysł fuzji wywołał wielką dyskusję i poruszenie na uni Vega. Jestem na stałych łączach przez gg, priv, tel z wieloma graczami z Warriors jak i z wielu wielu innych sojuszy. Ludzie od lewa do prawa pytają głośno dlaczego chcecie nas pominąć przy fuzji. Powiem szczerze często ostatnio przeglądam poziomy rozwoju poszczególnych uni na infuzie i aż dziw bierze że nie padła propozycja fuzji ursa xaltym vega i wasat. Te uni są na bardzo podobnym poziomie rozwoju i z tego co słyszę problem wyludnienia…
-
Mi osobiście jest obojętne: flota speed x1, x2, może być i x5 ale uwzględnijcie Vegę przy fuzji. Eko to samo, jest mi obojętna prędkość oraz poziom rozwinięcia łączonych uni, proszę o jedno - nie pomijajcie vegi !!! Faktycznie uni jest na wymarciu. Największym atutem tej gry zawsze byli ludzie, społeczność ogame, możliwość pogrania, porozmawiania z innymi, nawiązania nowych znajomości. Wolę żebyście nas połączyli nawet z 2x mocniejszymi punktowo uni i pograć nawet tylko tydzień ale żeby wreszcie…
-
Gladiator Gladiator skąd ja znam ten nick top 100 nie top 200 nie ahahaha jest pffff jakaś lama z top 300 tak jest właśnie tak jak napisałeś lamko hahahah dawno się tak nie uśmiałem hahaha zdejmij urlop hehehe to się zaprzyjaźnimy pozdrowienia od Nighthunterów
-
Witam, kolejne STarcie na agresorze który zapędził się na SENATORA Flota wyklikana z PZ Ogólnie mieliśmy z Marcinem trochę pecha bo cały ubiegły tydzień się do tego lotu przymierzaliśmy ale ciągle były jakieś przeszkody A to Marcina wywaliło w trakcie klikania bo stracił neta na 5 min , a to coś źle policzyliśmy i pz znikł za wcześnie , a to znowu mnie wylogowało a po ponownym zalogowaniu pz już nie było . I tak sobie ta zabawa trwała przez cały tydzień a obrońca niczego nieświadomy że jest licz…
-
Co do zasady nic nie wrzucam ale tutaj zrobię wyjątek Nocna impreza u prowokatora czyli rewanż za Animala Tym razem wpadłem do prowokatora niezapowiedziany na imprezę Co tu dużo mówić stało i nie stoi. Obrońca chyba zabalował Wyszumiałem się u kolegi że aż miło ale prowokator po moim wyjściu wyglądał jakby był w rozsypce Po takim oraniu to chyba wypada życzyć nowego konta lub odpoczynku w realu Pozdrawiam chłopaków z soja, i znajomych z buddy, spec dedy dla emeryta Art oraz dla Marcinka. Odszedł…
-
Kostek Ty tak sobie nie żartuj bo wiesz że na mojej liście jesteś hehehe ale fakt dzięki Sayian w końcu się wdrapałem na samą górę a stąd można już tylko spaść Chyba zacznę eko klepać bo flota jest już takich rozmiarów że fsy kosztują fortunę, konta które chciałbym jeszcze przerobić na śrubki siedzą sobie na u a latać to na Vedze już nie ma za bardzo po czym I tu apel do GF - PROSIMY O UNIFUZION
-
nuta ode mnie dla ekipy złomującej hehehe Nic dodać nic ująć schan konto oddane konto zezłomowane obrońca czuł się dość pewnie skoro mając w układzie schana zostawiał flotę na tyle godzin szkoda konta i pracy spiele oraz Idka jaką w nie włożyli ale mimo że kolega nie pogratulował oczywiści również życzę SzO pozdrowienia lecą do chłopaków ze starej paczki na kassio oraz chłopaków z soja z vegi i znajomych z buddy spec dedy dla Marcinak, rannegoptaszka oraz Stocka którego wciąż omijają najlepsze a…
-
jak już zajrzałem na forum to i tu się muszę wpisać Gratki Panowie pięknego STarcia. Artek nawet mnie obudził rano telefonem i pewnie bym zdążył gdym nie zapiął zaledwie parę godzin wcześniej urlopu. No wyszło jak wyszło ale mam nadzieję odbudujemy artka bo przecież teraz chyba w końcu czas na rewanż z naszej strony. Także jeszcze raz gratki i przetopu - najlepiej w kopalnie
-
gratki chłopaki, coś pięknego, procent powala, zysk miodzio, czego chcieć więcej bardzo mnie cieszy to STarcie bo już 2x w recach tego Pana kończyłem hehehe obrońca się od jakiegoś czasu prosił o złoma bo flota nie raz nie dwa tak stała ale przecież kto zdrowy na umyśle poleci na 1550 gs no i proszę wariaci się dobrali i zezłomowali szkoda że nie mogłem z wami lecieć ale ... nie można mieć wszystkiego, jak to Schan ładnie napisał "to dopiero początek" (nota bene gdzieś to już słyszałem) a skoro…
-
ale mam ubaw heheeh jak do mnie zadzwoniłeś to Ci od razu powiedziałem że zostaniesz o push posądzony no nic zawsze się jakieś lamki znajdą co dziury w całym szukają Cytat od etopiryna: „Przyszedł kolejny i robi bajzel przenosząc tym samym swoje praktyki z WIP z Draco. Push jak siemasz - konto Eltrona z którym grałeś na innym uni w jednym soju wylądowało w twoich recach. Przypadek? Nie sądze. Konto wisi na urlopie od niepamiętnych czasów, nagle po twoim wejściu na uni z niego schodzi i dostaje …
-
akcja mistrzostwo jak to art pisał uśmiech nie schodzi z moich ust od rana od czego by tu zacząć Cytat: „troszkę o akcji bo pewnie sporo osób by chciało wiedzieć jak do tego doszło wczoraj w nocy spam na sojuszowym kobra się pokazał i pisze żeby recki słać bo spile rogala zdjął ja mu na to że nie żeby akcje przyszykować jak to kobra niedowiarek zostawił mnie z tematem i poszedł chrapać smacznie troszkę popisałem ale większego optymizmu nie było bo to nie pierwszy raz kiedy coś szykowaliśmy i nic…
-
o rzesz Ty w mordę jeża Pięknie Panowie oczy cieszy stado drobiu spakowane do przetworzenia na mięso Ładnie ciśniesz Marcinek, aż miło popatrzeć Obrońcy SzO bo umiał zachować klasę w takim momencie nie to co miszcz loda (pozdro broda) Dzięki za link i dedki
-
jestem wewnętrznie rozdarty widząc to ST bo jak wtajemniczeni wiedzą konto należało kiedyś do mnie o ile gdy pały GS żal mi ich nie było bo to kolejni właściciele budowali Gąski o tyle znaczna większość tego co padło to moja ciężka praca na tym koncie, które w rękach odpowiedniego lamusa została tak szybko spakowana Gratki Marcinek cieszy mnie że flota ta wpadła w Twoje rece zasłużone nowe TOP 1 uni dla Ciebie co tu dużo pisać, idę o zakład że to miszcz broada zasiadał i zapomniał że to speed x …