Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hehehe gary ale .... już odebrałem co nasze Nighthunter [WarriorS] vs. markus [KAC] ~ 9925.67% - czyścioszek w ulu Winterków
-
hehehe no cóż podobno kolega wyczyścił naszą pushówkę więc odebrałem co nasze biggrin.png cel złapany między odświeżeniami, nawet skanował 2 min przed moim startem i ba nawet widział że stoję całą flotą z paliwem tuż obok Trochę nerwowa końcówka bo w trakcie lotu okazało się że główna stoi gdzie inndziej niż sądziłem no i jeszcze stark w us z flotą zniknął ale wyszło przednio, zalałem się po sam kurek, aż ładowności zbrakło bo ponad 100 kk paliwka zostało jeszcze tam na moonie moje mt są tak wal…
-
do mądrali powyżej Chyba tutaj nie grasz że takie głupoty wypisujesz. Długość fsa miała ogromne znaczenie. Po pierwsze tego fsa w ogóle nie powinno być Asherl powinien u zapiąć i tyle, ale skoro zdecydował że nie zapina u to albo powinien zrobić jak najkrótszy fs na 3 h max i go odebrać albo przy dłuższym fsie po 3h zalogować i zrobić zawrotkę - starcia by w takim wypadku nie było. Długość fsa miałą też istotne znacznie ze względu na skład flot i decyzję o nie bronieniu przez nas kolegi. Otóż pa…
-
nie wiem co powiedzieć, a rzadko mi się to zdarza może zacznę od tego Asherl, że to, że Cię spakowali jest wyłącznie Twoją winą Nie oceniając w tym miejscu kwestii lagowania serwera i zarzutu, że ekipa złomująca powinna dostać bana za bugusing, Jak kuźwa można było - wiedząc że nikt od nas praktycznie nie może zdjąć u - tak zlamić i puścić długiego fs I co by nie powiedzieć gratki się w tym miejscu agresorom należą nie tylko za procent, powalający zysk ale przede wszystkim za wyczucie czasu. To …
-
ahahah a co to ^^? lolek już Ci więcej nic nie pokażę. Nie po to sam nie wstawiam tutaj nic żebyś mnie wyręczał. I nie było żadnej kontry na gsy? skan lot bum. Mówiłem tylko że nie wiem jaką obrońca miał flotę, a wg pkt mógł mieć również 3,2 k gosiek i żeby się nie naciąć poleciałem wszystkim bo tylko parę us było Lot trochę nerwowy bo zaraz po starcie pół ula się zapaliło kolegów z opozycji i nie wiedziałem czy to nie podpucha i czy to ja kontry nie dostanę a pozdrowienia zacznij następnym raze…
-
Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego
Posttu się wpiszę Androg co mi krwi napsuło to starcie to mało - żona prawie rozwodu żądała, bo nawet jak na u siedzę to i tak przy ogeju muszę ślęczeć bo coś ważnego jest do załatwienia. Także jakby co to będziesz pokrywał koszty sprawy rozwodowej W sumie wyszło lepiej niż mogłem sobie w pierwszej chwili wymarzyć bo pierwszy przegląd flot wypadł marnie i wychodziło na to że nikt u nawet zdjąć nie może. Wojtek jeden się odezwał po moim tel, i w tym miejscu serdeczne dzięki ode mnie jak i androga bo …
-
buhahaha słyszycie to: raf, raf, raf raf. O nie co to. Dzwięk dochodzi ze śmieciarki. "RAF, RAF, RAF RAF". Coraz głośniej. To obrońca warczy na swych oprawców bo przecież to oni są lamy a nie on. ahahah graty dla ekipy złomującej freelowe SzO i więcej dystansu - to tylko zabawa, nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie
-
Wstawiam sam bo lolek zagroził, że jak nie ja to on wrzuci. Ostatnio tak zrobił więc tym razem postanowiłem oszczędzić wam tragikomedii w jego wykonaniu Cóż po ostatniej lameriadzie jaką odwaliłem nie sądziłem, że tak szybko będzie okazja do odgryzienia się na mym oprawcy. Agresor przeorał dzisiaj z rana kolegę z soja, zabawił krótko ale konkretnie, a że w Warriors same kulturalne chłopaki to pomogliśmy mu te Gośki odprowadzić aż do samego moona pozdrowienia dla lolka, obiego oraz reszty ekipy z…
-
Oj zabolało no cóż pogratulowałem na priv to i tu się wpiszę ładnie pogratulować pazerny 2x traci, jeszcze do dzwoniłem do obiego że coś podejrzanie dużo pkt flot ma kolega, ba zapalił się moona ale wiedziałem że się nikt podstawić nie zdązy, no cóż nikt poza samym obrońcą już 2x się tak na brałem naiwnie gratki top na co tam chcesz byle nie w gsy odbudowa w toku za miesiąc nie będzie śladu po tej rysie na flocie zlamiłem bo nawet recy nie puściłem tyle razy uciekałeś a to przecież tylko jeden u…
-
Graty lama ze mnie i tyle miesiąc nie grałem a tu kolega 150 gs nastukał no i zonk top na co tam chcesz byle nie na kopalnie
-
lolek lolek co mam powiedzieć, w sumie opis trafiony w dużym uproszczeniu wiedzieliśmy że trzeba ten bunkier zdjąć bo jak nie my to konkurencja z BP wcześniej czy później poleci gsami i pewnie na czysto wykręciliby jeszcze większy zysk a tak zostało w rodzinie ze swojej strony dziękuję za wspólny lot chłopkom i mam nadzieję że nie pierwszy i nie ostatni w tak zacnym gronie nerwówka trochę była bo troszkę zlamiliśmy ale fakt że to były godziny poranne działał na naszą korzyść wsio zebrane złomu i…
-
pfff ja zaczynałem grę na vedze gdzie pz był 50% a nie 30. Fuzja była koniecznością bo jeszcze mniej ludzi grało niż teraz na wasacie ale nie poszedłbym w tamtym czasie na draco i większość flociarzy tego w ogóle nie brała pod uwagę bo tamtejsza koalicja była zdecydowanie poza zasięgiem. Nie po to robi się czasem latami flotę żeby zostać w kilka dni chłopcem do bicia. Także nie wyjeżdżaj mi tu z pouczeniami w styla "trza było iść na draco" Fuzja to przypadek, równie dobrze to wasat mógł być łącz…
-
nie no nie wierzę co to ma być Witaj Imperatorze z Universum 123! * Błąd: Głos w tej ankiecie został już oddany! * Pytanie: * Zmiana konfiguracji Universum Wasat Parametry * Prędkość ekonomii: * 7x * Zużycie deuteru: * 0.5 Dodatkowe informacjeZ racji prowadzonej dyskusji na forum o zmianie spalania dexu, chcemy zapytać Was o zmianę konfiguracji Universum, wliczając w to zmianę prędkości ekonomii. Wielu z Was uważa, że ta zmiana przyniesie pozytywne zmiany na Universum i ożywi rozgrywkę. Prosimy …
-
Jestem oczywiście za jak chyba każdy lotnik na uni. Pragnę zwrócić jeszcze uwagę na jedną istotną rzecz. Dyskusja ta toczyła się również w trakcie fuzji i z tego co pamiętam dość długo trwała debata odnośnie % PZ. Stanęło na 30% i wtedy wylała się fala niezadowolenia. Pamiętam również dobrze, że padła obietnica, iż będzie możliwość wrócenia do tematu na późniejszym etapie. Z tego co kojarzę to chyba były słowa ARTa. Nie jestem pewien, szukać mi się nie chce, nie chodzi też o to żebym się czepiał…
-
I znowu ja ale spokojnie nie przyzwyczajajcie się to już naprawdę ostatni wątek dzisiaj Na obrońcę chyba się pół uni śliniło, ahh te wypchane dexem i krisem dtki. Przepałów miałem co nie miara, niby blisko itd i niby lot nie drogi, no ale przepały. Tym razem było inaczej. Nigdy obrońcy nie złapałem z flotą na minutach, co prawda widziałem na fali zwózkę przed godziną odbijającą się od planety pod kulką, ale samej floty nigdy żeby stała na minutach, skan stoi, no cóż czemu by nie spróbować, Nie m…
-
Hmmm Jak zapewne większość wie nie wstawiam nic jeżeli nie muszę ale tutaj z uwagi na to że to nasz obecny TOP 1 wylądował w moich recach czynię wyjątek. Nota bene nie pierwszy dzisiaj W sumie to starcie cieszy mnie chyba bardziej niż to drugie, ale o tym w osobnym wątku Nasz nowy TOP 1 został złapany między odświeżeniami, ktoś mi zarzuci że mogłem puścić więcej panca i tyle by ich nie spadło ale powiedzmy że to takie nasze małe macanie zanim się dobrze poznamy z nowym kolegą. Niby czułem się pe…