Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 18-08-2018 23:59:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 5.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Al Neri [NIME] ________________________________________________ Duży transporter 11.300 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 5.000 ( -0 ) Pancernik 2.000 ( -0 ) ___________________…
-
Dnia 18-08-2018 23:41:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Al Neri [NIME] ________________________________________________ Duży transporter 10.500 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 2.000 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Al Neri …
-
Dnia 22-08-2018 21:29:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Niszczyciel 5.000 _________________________________________ Obrońca waleoo ________________________________________________ Recykler 109 Gwiazda Śmierci 15 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 98.030 ( -1.970 ) Niszczyciel 4.886 ( -…
-
Dnia 22-08-2018 13:25:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca waleoo ________________________________________________ Duży transporter 505 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 3.595 Recykler 764 Sonda szpiegowska 500 Bombowiec 313 Gwiazda Śmierci 14 Pancernik 323 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH] _______________________…
-
ST miało powstać kilka tygodni temu, ale obrońca poszedł na urlop, być może związany z wakacjami. Powrót okazał się dla niego niezbyt szczęśliwy. Obrońca nic nie napisał - ale w sumie nie ma czego gratulować - 9 GSów padło i to tych 9 ulubionych elama - o czym nie omieszkał mi oczywiście wspomnieć, albo raczej wypomnieć Dnia 21-08-2018 14:00:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 7.000 ___________________…
-
Cytat od thomek205: „U nas (na polarisie) temat też już wisi od początku sierpnia i czekamy na ankietę... Zmiana parametrów uni Miejmy nadzieję, że tak jak i wy załapiemy się w następnej ,,turze" ” To fajnie, bo u nas temat powstał w maju Więc nie wiem jak to jest z tymi "turami" no ale bawimy się i czekamy dalej
-
Powodzenia w walce o zmiany! U nas na nusakanie od kilku miesięcy wisi wątek odnośnie zmian, i jak do tej pory nic, cisza. Miał być założony temat odnośnie zmiany parametrów - został założony. Miały być wypowiedzi graczy - są. No ale wiele to nie zmieniło, mam nadzieję, że u Was będzie inaczej Pozdrawiam!
-
Dnia 08-08-2018 03:12:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.111 _________________________________________ Obrońca DAREK ________________________________________________ Mały transporter 89 Duży transporter 10.211 Lekki myśliwiec 279 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 31 Recykler 215 Sonda szpiegowska 50 Satelita słoneczny 400 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 36 Wyrzutnia rakiet 40.500 Lekkie dzi…
-
Dnia 02-08-2018 19:49:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Aigel ________________________________________________ Duży transporter 2.173 Ciężki myśliwiec 7.900 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 4.349 Sonda szpiegowska 471 Satelita słoneczny 200 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 63.843 Lekkie działo lasero…
-
Trochę lepiej niż zwykły bfs, trochę obserwacji, moonkill i bum z dość przyjemnym zyskiem Obrońcy jak mało komu szo! Żadnych wulgów,ciskania się - pogratulował. Zachowanie jak na ekonoma godne podziwu. Dnia 31-07-2018 15:37:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 7.000 _________________________________________ Obrońca pawel12321 [NIME] ________________________________________________ Mały transporter 102.7…
-
pimperku mój kochany ucz mnie mój padawanie Dnia 07-07-2018 19:36:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca DeeJay [NPN] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 200 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH] ______________________________________…
-
Dnia 06-07-2018 00:49:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca fuza [NPN] ________________________________________________ Mały transporter 6.183 Duży transporter 30.000 Lekki myśliwiec 6.187 Ciężki myśliwiec 2.344 Recykler 439 Sonda szpiegowska 14.972 Gwiazda Śmierci 52 Pancernik 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [P…
-
Dobra, tygodniowy urlop się skończył, można nadrobić zaległości Na początku pogratuluje tu jeszcze raz antkowi trafienia, zrobiłem to na PW, ale nie doczekałem się odpowiedzi - rozumiem, nie godzien jestem jej uzyskać, nie będę mógł przez to zasnąć dziś chyba... Jak wspomniałem byłem na urlopie, nie udało mi się dopilnować floty sojusznika - trudno, będzie miał więcej czasu dla rodziny i klepania eko - ważne, że spacer był udany Cytat od pimper: „graty Antek, ulises ucz się lamo ” a czego ? xD u…
-
Dzięki za pozdrowienia DS i linka. O całej akcji dowiedziałem się godzinę przed wlotem, i szczerze to sądziłem, że to kolejna pułapka i ktoś z niej nie wyleci Ale jak to Michaś powiedział - bawimy się xD No i wyszło Wam naprawdę zacnie, zysk jest, 2k GS mniej na uni, zemsta - żyć nie umierać. Gratuluje P.S DS Ty pało, zysk miałbyś większy jakbyś nie sp.... pewnej rzeczy, ale jak ktoś jest lamą to lamą pozostanie xD Pozdrawiam!
-
I który wykrakał z tym ST ??!! No ale nic, skoro się udało i procent nieco większy niż zwykle, a do tego udało się trafić flotę, ku uciesze ekonomów, których z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić to wrzucam Obrońca do tej pory się nie zalogował, więc nie wiem czy zapomniał czy po prostu olał, bo przez ostatnich kilka dni pilnował się i był na koncie. Odbudowy życzę, z doku coś tam wyciągnie więc nie powinno być źle. Geneza starcia banalna i trywialna, po ogarnięciu mieszkania sprawdziłem ak…
-
Kolejne marne ST no bo wg ekonomów NIE MA W NIM FLOTY Ponownie dedykuje je fuzie oraz całemu sojuszowi NPN - do zobaczenia wkrótce Dnia 08-06-2018 21:58:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Alam [xxx] ________________________________________________ Duży transporter 22.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 ______________________________…
-
No cóż, ktoś mi napisał, że nie wrzucam ST, zapewne ma racje, ekowcy zawsze mają rację ST ledwo mieści się w granicy, i normalnie szkoda byłoby go tu wrzucać, ale zrobię mały wyjątek Zysk mizerny, ekowcy napewno mają lepiej Specjalne pozdrowienia dla fuzy - będziemy w kontakcie Dnia 08-06-2018 14:33:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Al Neri [NIME] ___…