Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 137.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Siemanko ! ja jednak udało się wygrać hehe lekko przytankowany jeden monik Pozdro D_B Dnia 17-02-2020 23:29:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Przegrasz [SET] ________________________________________________ Mały transporter 34.069 Duży transporter 5.440 Lekki myśliwiec 371 Ciężki myśliwiec 505 Krążownik 879 Okręt wojenny 73 Statek kolon…

• Dzień Dobry , mam zaszczyt przedstawić Top 1 acs cóż tu dużo pisać, obserwacja 3 dniowa wystarczyła chodź na pw czytałem że się nie uda itp ale to jeszcze bardziej motywuje zawsze bez rozpisywania to monik spadł ^ i pojawiła się flotka puszczona na "szpieguj" dzięki za przewietrzenie flotki Mariolciaa Pół nocki zarwane ale wydaje mi się że warto było Obrońca nad wyraz grzeczny razem oglądaliśmy końcówkę imprezy hehe :)) Pozdro D_B Dnia 16-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: …

• #10 zapomniane fsiki z nocy troche tego dzisiaj było Pozdro D_B Dnia 16-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 28.187 Pancernik 15.383 _________________________________________ Obrońca Sovereign Hunter [VVV] ________________________________________________ Mały transporter 12.678 Duży transporter 5.751 Lekki myśliwiec 4.443 Ciężki myśliwiec 4.402 Krążownik 633 Okręt wojenny 264 Recykler 5.245 So…

• #9 Takie tam do porannej kawki , szkoda że już po śniadaniu :-))))) Pozdro D_B niszczymy dalej Dnia 14-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.482 Pancernik 10.791 _________________________________________ Obrońca Legionista [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 426 Duży transporter 3.765 Lekki myśliwiec 7.100 Ciężki myśliwiec 496 Krążownik 1.152 Okręt wojenny…

• #8 TOP1 solo póki co Dobry dzień! Jako że dziś święto Walentego to wpadło coś większego obrońca pilnował się dobrze troche przepałów było ale top 1 solo dopięte" Nie doszukałem się większego steka solo tak więc poprzeczkę podnoszę do 15 k % Swoją drogą w Walentynki do Amsterdamu to nie taki głupi pomysł hehe Log obrońcy 8 - 10 minut po starciu , nie zwróciłem uwagi dokładnie bo już się cały świecił i wiadomość z groźbą .. antyrece ;DD ale no niestety moje szybsze od mtków już są po przeklikaniu …

• #7 Jak to się mówi , karawana jedzie dalej :]] 45 min bfs , skasowane Dnia 14-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.507 Pathfinder 2.000 _________________________________________ Obrońca Legionista [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 1.948 Duży transporter 2.643 Lekki myśliwiec 3.797 Ciężki myśliwiec 468 Krążownik 650 Okręt wojenny 135 Recykler 486 Sonda s…

• Jak w Temacie , kupię każdy tranasport deuteru minimum 20.000.000 co by się sloty nie zapychały Priv w grze nick Bard0k

• gratulacje chodź nie do końca wiem komu je złożyć ale chyba obrońcy za te anty rece agresorowi inwestycji w turbomisie Dobry dzień dzisiaj dla sojuszu WOWWW

• oooo eloo ! Wstawiam za tego piciazaaaaaaaaaaaaa :DD sobie dorobił dzisiaj do kieszonkowego na jutrzejszy walentynkowy kwiatuszek Krejzolka pozdrawia tylko sojuszników tym razem ! Bonus metalurgiczny Dnia 13-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mariolka [D_B] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Halyna Gonsowska [WOWWW] ________________________________________________ Mały transporter 2.177…

• #6 siemanko ! dzisiaj już zapobiegawczo większa flotka posłana co by niespodzianek przy dolocie nie było Krótko o procencie obrońca raz na godzinke odswieża było tylko zaczekać i dobrze się wstrzelić Strasznie mnie męczy ten próg 1000-2000 % ;DD coś się nie da przebić chodź bilans nie wyszedł najgorzej Pozdrawiam D_B i Wujka OSAME ;* Dnia 13-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.420 Pancerni…

• top 1

bard0k - - DiD Mensa

no i Ciekawe kto zasiądzie nam na Pana top one ktoś coś wie ?

• złomu i finezji gratuluję ;))) a swoją drogą ciekawe postacie się ujawiniają a ja was wszystkich znam hue hue Gratki truskawka z elitowskiej Ledy , udalo sie sprzedac konto ? xDD

• Cytat od ---Webber---: „ Gomes jak zwykle, siedzi bez sensu po nocach - w zasadzie chyba nic nie robiąc, po to żeby potem zasnąć z wycieńczenia ” a mało takich przyludków ? hehe dobre stwierdzenieee gratulacje miło widzieć nie tylko gwardie topową w akcji na tym uni dobrze się podzielcie i przetopu !

• #5 Spokojnie będzie coś większego na dniach hehehe ;:) póki co mogę przedstawić męczarnie jakiej jeszcze nie miałem na uni , no ale wyszło na moje haha (Ukryta treść) fajnie fajnie :)) dzieki za towarzystwo D_B :)))))))))))) Dnia 12-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Mały transporter 31.532 Krążownik 23.052 Okręt wojenny 19.734 Pancernik 10.386 Pathfinder 3.153 Lekki myśliwiec 225.523 Ciężki myśliwiec 7.7…

• #4 Dobry Dzień ! niestety dzisiaj dopiero idę zrobić kawkee no ale już coś do niej wleciało może i jeszcze coś do wora wpadnie ;)))) Miłego dnia ! Dnia 12-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.306 Pancernik 10.433 Pathfinder 3.468 _________________________________________ Obrońca Lece bo chce ________________________________________________ Mały transporter 1.422 Duży transporter 711 Lekki m…

• takie tam przy kawce jak co ranek z czegoś trzeba żyć ....... edit. sondy ze stali Dnia 11-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.575 Pancernik 10.489 Krążownik 19.395 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Oberon [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 2.312 Duży transporter 2.130 Lekki myśliwiec 383 Ciężki myśliwiec …

• [ciach] Co do starcia, to gratuluje obrony! uklepać statki i je wysłać to nic trudnego ale doprowadzić do takiej obrony a żeby atakujący był niezbyt zorientowany to troszke głową już trzeba ruszyć więc gratki się należą ! Pozdro uni Moderator Neferet:Flame i oraza

• Siemka ! no babola tez trzeba wstawić nie spojrzałem w statystyki floty :))) atak z telefonu przeprowadzony bez wyliczen na okoo miały być dużo mniejsze straty hehe ale drugie tyle statków pojawiło się na monie Pozdro D_B Dnia 10-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 13.333 _________________________________________ Obrońca Arct ________________________________________________ Mały transporter 3…

• Cytat od LuNu: „1 rw zostanie zgłoszone do SGO . . ” Tydzień czekania na odpowiedź to stanowczo za dużo a że nie ma żadnej reakcji uznaje starcie za czyscioszka ;)) i nie ladnie tak osądzać

• a ja się zastanawiam dlaczego puste mony stoją z dexem a flota zniknęła :DD już wiemy gdzie , gratulacje 5 cyfereek