Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wszystko fajnie, graty, tylko szkoda że Nochal musiał brać udział Topcie na fuzyjna
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 5772,25% vs Old School [OLD] 257664,88% Zakończona
ProSkaner. - - Wojny Wezn
PostCytat od dexPL: „Cytat od KotPali: „To sobie popatrze i czekam na pierwsze rw o wynik wojny w procentach (nie kto wyzszy i grubszy) sie nie martwie KNR to tylko formalnosc ” Na tą chwilę to jest jedno rw - czubek wtopił 5k panca ” To tak na zachętę. Wakat jasno napisał że warunki muszą zostać zaakceptowane przez obie strony. Póki co z Waszej strony brak jasnej decyzji, tylko lament. Może już czas podjąć decyzję?
-
PostAle realny jest termin 3 miesięcy, chyba że też Wam nie pasuje... Do 10.06.2019 lub do Przekroczenie/osiągnięcie progu - 10.000.000%
-
PostMoże skończymy gadanie o pierdolach niezwiązanych z tematem. Krótka piłka, jakie jest Wasze zdanie, niech coś się ruszy w temacie. Standardowe progi jak dla naszego uni są śmieszne i to chyba każdy widzi...
-
PostWarunki zakończenia są 2 albo % albo termin, jedno i drugie podane, a że procent wpisany jest jaki jest bo trzeba wysoko mierzyć , historia pokazała że w 2 miesiące można sporo tego procentu nabić. Mam nadzieję, że formalna wojna zostanie przyjęta, z góry powodzenia obu stronom
-
Myślę, że pomysł jak najbardziej dobry. Jestem za podniesieniem eko (nawet do x7) oraz zwiększeniem pz ze zniszczonych statków. Nie tak dawno była fuzja, grałem na izar które zostało połączone z dużo bardziej rozwiniętym oberonem i dwoma mniej rozwiniętymi (niż izar) uniami. Na własnej skórze odczułem niedogodności związane z różnicą punktową poszczególnych uni. W naszym wspólnym interesie jest zadbanie o to, żeby nasz serwer nie był "daleko za murzynami".
-
@souris starcie dodane do topki wezn, jeszcze raz graty. pozdro
-
Cytat od Wueserha: „Wszystko wina tuska ” Raczej pokazaliście lameriade 1 klasa z całego tego zacnego grona szacunek jedynie do kamyka i fortyfour, reszta to pusz leszcze z antonim z fenrir na czele bez pozdrowien
-
wooooow, [ciach] tak że mi się chałupa zatrzęsła z opisu akcji wynika że agresorzy dali pupy ładnie mówiąc i najwidoczniej nie przewidzieli jednej aczkolwiek kluczowej rzeczy graty starcia, przetopu i SZO kto co wybierze Super Moderator Ruda:nie używamy wyulgaryzmów
-
grateczki Marku, spóźnione ale szczere wypocznij, wracaj i top na latajki