Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OGame spada na psy, te dwie lamy po lewej stronie - nie wierze graty chwilowego TOP1 ACS pokonanemu SZO
-
Atakierom graty i nie ważne, czy flo stała miesiąc czy godzinę, trafiona zatopiona druga kwestia, to gdyby Obcy grał jak grał, to by tego ST najprawdopodobniej nie było, chociaż wiadomo różnie w tym fachu bywa odpowiednio SZO/SZP
-
Cytat od tatomija: „aż prosił o się o podstawkę w obronie choćby gs i lm - koszt niewielki. ” Na nasze szczęście sam do tego doprowadził, jeszcze niedawno kontra była wątpliwa, pod wieloma względami.
-
Cytat od krysteketsyrk: „Gratulacje akcji Dex w tej formie jest łatwiejszy do trafienia niz idlak także nie podniecajcie sie za bardzo Ale zysk mega takze i gratulacje są. Miłego dnia, ide po kiełbase ” Przypomnieć Ci ja Wy się podniecaliście pod starciem Zgredka? Napisałem, że macie swoje 5 minut więc się cieszcie, jak widać czas minął graty ekipa akcja przednia, było trochę niepewności, ale siadło co do samego starcia - dexa gwiazdki znalazły się w złym miejscu o złym czasie - zwiadowca KNR sp…
-
chciałem dołączyć sonde, ale zapomniałem że mam bana graty, topcie
-
graty Panowie ładnie siadło czuje się pomszczony szybkiego przetopu bo całkiem sporo do przetopu macie i szybkiej odbudowy lamek dexowi Szo
-
3 groszę ode mnie: - gratuluje Zgredek trafienia, niestety przysnęło mi się, fs wrócił 21:40, RW jest o 22:35 wiec i tak długo Ci to zajęło - przepraszam sojusz, dałem ciała, znam siebie i w gruncie rzeczy wiedziałem że ten dzień przyjdzie nie sądziłem że tak szybko - OLD niech się cieszy ma swoje 5 minut, szkoda że to tylko zwykły bfs, w bardziej finezyjnych akcjach już pokazaliście skilla, ale jest powód to się cieszcie - na koniec czy będzie odbudowa - nie wiem, po części już bym odpoczął po …