Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Do 3 razy sztuka Jako, że sam mogłem co najwyżej rozbić się o obrońce, to poprosiłem o pomoc, Czubek długo się nie zastanawiał Ode mnie pozdro dla KNR i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=cNiufoYIF4s[/url] Od Czubulusa: [url]https://www.youtube.com/watch?v=SZdVWKM1ILs[/url] Dnia 17-05-2019 16:32:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.201 Pancernik 19.966 _____________________________________…
-
Pozdro KNR youtu.be/oULuLL9b__A Dnia 17-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Krążownik 21.094 Okręt wojenny 20.091 Pancernik 19.807 _________________________________________ Obrońca moka [MorH] ________________________________________________ Mały transporter 5.048 Duży transporter 462 Lekki myśliwiec 33.369 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 5.509 Okręt wojenny 301 Recykler 1.883 Sonda szpiegowska 488 Bombowiec 765 Ni…
-
Pozdro dla KNR i znajomych Obrońcy SzO Dnia 17-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 19.934 Pancernik 20.055 _________________________________________ Obrońca zbysio67 [WHITE] ________________________________________________ Duży transporter 73.723 Lekki myśliwiec 402 Ciężki myśliwiec 165 Krążownik 355 Recykler 1.657 Sonda szpiegowska 675 Niszczyciel 700 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 161 Wyrzutnia raki…
-
Cytat od olszyn4: „Akcja planowana i spełniona w 300 % ” Olszyn z całym szacunkiem znasz kulisy? Wiedziałeś co? gdzie? jak? mogło być więcej kont Boss w reckach a może tak na prawdę nie chodziło o skasowanie tej wracającej stacji, a kontrowanie obrońców? historie zawszę można dopasować do sytuacji, nie będę się wdawał w szczegóły bo i po co? "jeżeli masz jakieś wątpliwości zapraszam na PW"
-
Na początek gratuluje udanej kontry, myślę że każdy brał pod uwagę taką ewentualność, a dodatkowo błędy popełnione przez Opałkę i resztę pozwoliły sfinalizować tą eskapadę Deser na pewno smakował, topcie na depozyt tym bardziej że główne danie przeszło Wam koło nosa - nawet jeżeli atakierzy nie mieli dokładnego czasu powrotu, to broniący na nieświadomce zawęzili widełki, jednak tym razem było więcej farta niż rozumu Cytat od Jesiou: „jedziemy kamyk jedziemy, no i wywieźliśmy Wam kolegę na taczce…
-
Kamyk [NZD] & Europka [NZD] & Tabasko [NZD] vs. General Vengeance [BoSS] & jumek [BoSS] ~ 7209.15%
PostCytat od olszyn4: „Taaa grube idlaki... Właśnie apropos to konto melka dzisiaj przetopil, lamus na lamusie, a co jeden to gorszy, ja bym się ogólnie wstydził w ogóle w takim sojuszu grać... ” Olszyn, Mordo Ty moja widzę, że Ty też każdemu wokoło wytykasz niesportowe zachowanie, a u siebie w ogródku problemu nie widzisz? jedni i drudzy siebie warci odpowiednio SZP/SZO
-
Pozdro dla KNR i znajomych Dnia 10-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 4.500 _________________________________________ Obrońca WONDERLAND [BANKSTER] ________________________________________________ Duży transporter 24.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ProSkaner [KNR] ___________________________________________…
-
Bry, dawno mnie tu nie było, więc wypada o sobie przypomnieć Pozdro dla soja i znajomych youtu.be/gShaZuHjFPY Dnia 26-04-2019 18:40:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.443 Pancernik 20.600 _________________________________________ Obrońca tymotheus [SOTY] ________________________________________________ Mały transporter 95 Duży transporter 58.300 Lekki myśliwiec 148 Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 109 …
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
PostGratki Marku, należało Ci się te top1 solo przetapiaj Tobie Wojak SzO, niedawno sam byłem w podobnej sytuacji więc wiem jakie to uczucie
-
Widok niespodziewany gratki trafienia co raz spoglądałem na Absynta, jak widać nie wtedy kiedy trzeba było % i zysk przyjemny, nic tylko topić na latawce Absyntowi Cytat od tatomija: „Dla KNR Wasza przewaga z poprzedniego uni była kłopotem, a co mają mówić mniejsze sojusze? W odróżnieniu do Was, nam łatwo latać między dużymi flotami nie jest. ” Mądrego to i miło posłuchać pozdro Wezn