Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hehe i mówi to ten który skończył na pz i nawet nie próbował się odbudować, a wcześniej tylko kampil Graty dla obrońcy P.s wrócę z pracy to zaktualizuje topke wieczorem
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
ProSkaner. - - Wojny Wezn
PostTo teraz chari ładnie przepros o nie rób sobie wstydu
-
graty, to już powoli robi się formalnością - ktoś Markowi wlatuje w produkcje i zapomniane surowce, w ciągu kolejnych 24h dosięga śmiałka ręka sprawiedliwości - w tym wypadku wleciał prezes, a oberwał kolega z sojuszu przetapiajcie, haracz wiecie gdzie słać
-
Ja też dołożę swoje 3 grosze na początku graty wlotu, a Markowi SZO tak wyglądała sytuacja na serwerze w lutym tego roku (niestety nie mam wcześniejszego screena ) tak było wydawało się, że przewaga jest nie do nadrobienia, a tu miła niespodzianka, obecnie wygląda to tak tak jest jak byliście na szczycie czuliście się jak królowie tego podwórka, dex pisał pw strasząc wszystkich dookoła itd. Teraz gdy zajęliście należne Wam miejsce w szeregu to wypominacie, że się podniecamy tak czy inaczej jest …
-
gratki dla duetu złomującego, dość tej zimy, pora na ciepłe upalne lato wynik % robi wrażenie, zysk jeszcze większe...przetopu szybkiego życzę, a trochę to zajmie markusowi czego zdecyduje, SZO lub powodzenia w realu P.S. Malack pilnuj się! żebyś miał czym latać jak już nadejdzie to UF z wezn
-
graty, nie ma to jak złom pod dom - nawet nielot może całkiem niezły % wykręcić (sam się nielotem nazwałeś) komary, które co raz ukąszą też są lepsze moim zdaniem, niż muchy, które tylko potrafią doprowadzić człowieka do szewskiej pasji - tak o Tobie mówię towarzyszu Złomek, bierz przykład z kolegi a nie zrobiłeś doktorat ze szpiegowania i się popisujesz tym razem niestandardowo obrońcy przetopu na latawce, a atakierowi kilof
-
Zawsze jak zarywałem nocke lukałem na Abana co 20-30 minut i zawsze było tak, że do rana była cisza, a później każdy kto wstawał skanował wszystkie moony, bo każdy wiedział że Aban sporo i często woził duże ilości dexu Zresztą grał z nami na Izar, więc dla mnie, Czubka i Free był to stały punkt zaopatrujący w surowiec a tu masz jedno z pierwszych trafień Abana, nie było tak grubo jak u Vizza, ale biedy też nie było board.pl.ogame.gameforge.com/i…-KwP-vs-Aban-LOW-3576-88/
-
TOP 4 ACS:Akrobata [SZW-S] & Akcelerator [SZW-S] & Feniu [SZW-S] vs. Morningstar [NxL] ~ 4446.16%
PostGraty wlotu Widze Akcelerator nie zapomniałeś jak się to robi, miło Cię widzieć po dobrej stronie mocy Top na latajki i morduj dalej Pozdro
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 662097.8% vs SMERFY [SMERFY] 1353.46% Zakończona
PostJeden cel wojny z Banksterami został osiągnięty, Złomek urlop. cisza, spokój, skrzynka pusta mi w to graj
-
PostNo to można powiedzieć że w wojnach jest 1:1 i obie zakończyły się dzięki jednemu strzałowi to co następna? chyba nie schodzimy z wojennej ścieżki
-
Pamiętam jak wczoraj napisalem na disco że dawno topka nie aktualizowana.... To daliście mi zajecie Graty, konkretnie siadlo, topcie Krystian SZO, z pomocą browara szybko pójdzie
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
Postpowodzenia obu stronom smile.png osobiście uważam, że to może być jedna z ciekawszych potyczek
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 34586,10% vs Lords of War [LOW] 0% Zakończona
Postpowodzenia obu stronom smile.png
-
Postpowodzenia obu stronom poprzednim razem moje lamerstwo pomogło Wam w wygraniu wojny, pocieszam się faktem, że tym razem nie mam aż tyle floty Cytat od Safar: „Ps.2. Prosze o zachowanie maksymalnie albo przynajmniej minimalnie kultury. Nie róbmy szamba jak to było kiedyś ” spoko, spoko, jeden obrazek ze smokiem nikogo nie obraża jak nie pojawi się w tym wątku Fenrir to powinno być całkiem sympatycznie