Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratki Lamy, znowu się Wam jakoś fartem udało Świeżemu po chrzcie SZO, a Wam życzyłbym przetopu, ale do tej pory już przetopione pozdro z zaświatów
-
Cytat od Fenrir: „Naczelni oszuści uniwersum tak bardzo się zarzekali, że kończą grać, ale jednak sklonowane floty za bardzo kuszą, co? ” Fenrirowi gul skoczyl, aż zdecydował się skomentować starcie
-
Graty Panowie Cytat od ProSkaner.: „graty trafienia Złomek przetapiaj szybko, będziesz smaczniejszy ” Wykrakalem, widzę że dzisiaj Wielka Sobota, CR kolejny graty. Wesolych
-
graty trafienia Złomek przetapiaj szybko, będziesz smaczniejszy Cytat od Farnah: „HahH oj chyba fremen zaraz z knr zostanie wywalony ze zloma dostanie albo juz go wywalili hahaha zlomek gratulacje starcia ten widok cieszy jedna z nielicznych flot ktora chyba nie byla klonowana u knr dzieki maszy obroncy szoo ” Chari, Ty zamiast w pierwszej kolejności logować się na forum i wrzucać komentarze, to może zmień nawyki i przerzuć się na stronę z zasadami polskiego, widać że pojęcie "interpunkcja" cz t…
-
graty Mareczku, widać że się nie pierniczysz w tańcu zazdrość sprawiła, że zrobiłeś % Vizza x 3 czyli jak zawsze z przytupem kolejny "gwałt" na dexie - już powoli sam nie wiem co mam o tym myśleć, tak czy inaczej @ViZZioN czekam na ripostę z Twojej strony
-
Brawa dla atakierów - starcia z taką ilością cyfr i jeszcze 2 z przodu robi wrażenie Czapki z głów dla pokonanej - z tego co czytam odbudowa w toku co na pewno było trudną decyzją. Potwierdza ona tezę, że gra się dla ludzi, a cyferki zawsze można odrobić.
-
gratki Vizzu chwila nieuwagi i smerf w kotle gargamela się gotuje widzę zabawek coraz więcej, top na kolejne tak nawiasem nie chciałbym spotkać Cie jako przeciwnika w galaktyce Cytat od ladys: „Cholera przestancie sie juz tak pushowac bo to juz mozna konkurs zrobic ile gwiazdek dexa padnie nastepnym razem ” z góry mówię - tak prawidłowo odebrałem to jako żart ale co do puszków, to pomimo że nie gram to doszło do mnie farmienie zbugowanej surki od idlaków o screenach z dziwnymi kontami powiązanym…
-
Graty, jak tylko zobaczyłem na disco screena rano, to już wiedziałem jaki będzie finał. Graty ekipie, a Ty dex naucz się czegoś, a nie tylko po starciu na tobie potrafisz wypisać swoje błędy, zamiast ich nie popełniać. Najlepszego w nowym roku uWezn
-
ha ha ha ha ha ha ha ha ha tyle sprzętu po tyle GS nawet wiecznie niemający czasu zgredek się pojawił nie znam zaplecza akcji ale śmiesznie to wygląda @dexPL ty się tam nie podniecaj bo więcej razy wypełniłeś recki KNR niż to ustawa przewiduje Czubers SZO
-
graty Marku, ładnie Ci to wyszło przetapiaj i czekam na naSTępne
-
Cytat od dexPL: „Ad. EDIT Złe informacje Wróciłem na discorda, ale nie na uni. A konto "dex" - sprawdź historię nazwy chociaż to bez znaczenia, i tak nie zrozumiesz ” nie bądź taki hop do przodu bo Ci z tyłu zabraknie już raz kończyłeś potem wróciłeś, wyrwałeś kolejne gongi i znowu koniec. Może do 3 razy sztuka panie Olaf raz jeszcze atakierowi graty, obrońcy SZO