Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dawno mnie tu nie było Zysk marny, a to przez brak dexu, turborecki przez galę sporo palą Najważniejsze, że flota przewietrzona Pozdro dla soja i znajomych Dnia 29-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KwP] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Sebos [WIC] ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 931 Lekki myśliwiec 5.070 Ciężki myśliwiec 57 Krąż…
-
Piotrus Pan aka Calineczka, czyli jak poprzedni autor ujął - cytat: "oszust internetowy."
ProSkaner. - - DiD Spica
Postheh, solo raz udało Ci się zdjąć lamy i to tyle może gdzieś kiedyś się jeszcze spotkamy
-
Piotrus Pan aka Calineczka, czyli jak poprzedni autor ujął - cytat: "oszust internetowy."
ProSkaner. - - DiD Spica
PostPatrząc na ST, czytając DiD utwierdziłem się w tym, że moment w którym oddałem konto na tym uni był dobrym wyborem. To uni pływa w szambie po uszy. Prawie same (wierze, że pl i jego ekipa grają uczciwie, ) pro elo konta, które się puszują i innego rodzaju przekręty uskuteczniają i chwalą się na boardzie jacy to są fajni - mówię tu o tych co się liczą na serwerze - ścisła topka, nie o top200. Pamiętam jak mi metod pisał, że w M.L to takie koty grają, że nie ma co zakładać konta - M.L - też kilka …
-
Rano się nie udało to po południu weszło Pozdro dla soja, znajomych i specjalne dla Olszyna Dnia 21-07-2017 17:08:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KwP] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca christo [COCO] ________________________________________________ Duży transporter 13.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ProSkaner [KwP] __________________________…
-
Tym razem weszło Pozdro dla soja i znajomych Obrońca zebrał okolo 1k recków więc na odbudowe ma :D Dnia 12-07-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KwP] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca christo [COCO] ________________________________________________ Mały transporter 260 Duży transporter 10.122 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 200 Recykler 232 Sonda szpiegowska 208 Gwiazda Ś…
-
gratki udanego ACSa Z rumqa niezła farma się zrobiła
-
gratki, ładny plusik z tego wyszedł no Olszyn pokazujesz klase, czekam na top1 solo w Twoim wykonaniu
-
Zysk byłby większy, ale obrońca się zalogował, a ja jeszcze nie mam turbo recków Pozdro dla soja i znajomych Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KwP] ________________________________________________ Pancernik 15.169 _________________________________________ Obrońca motyla_noga [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 1.099 Duży transporter 6.016 Lekki myśliwiec 952 Ciężki myśliwiec 884 Okręt wojenny 141 Statek koloniz…