Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeszcze jedno do kolekcji KUPIE DEUTER Dnia 14-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Mały transporter 4.410 Lekki myśliwiec 60.002 Krążownik 6.081 Okręt wojenny 1.972 Pancernik 4.762 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Adminosik [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 5.041 Lekki myśliwiec 28.257 Ciężki myśliwiec 11 Krąż…
-
Takie tam rozbijanie się Dzięki Kraken za lot, pozdro dla soja i znajomych Od Krakena: "Pozdrowinia da sojuszników" Dnia 14-12-2018 03:29:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Krążownik 7.072 Okręt wojenny 2.004 Pancernik 4.808 _________________________________________ Agresor KRAKEN [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 31.020 Okręt wojenny 13.075 Sonda szpiegowska 1 _______________________…
-
Free ja nie wiem czy będzie sens brać udział w S&D jak Ty w takiej formie obyś utrzymał, kibicuje pozdro
-
Acet Tobie głównie lamy padły, metal i kryształ, nie jest aż tak źle Widać AyS - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego... Gratuluję postawy Henio z fornax pewnie szybko odrobić, jakieś konto się znajdzie Wszystkim
-
Cytat od Vertigo77: „Graty starcia. Imponujący procent. I też mam nadzieję, że jednak to ściema z tym "oddam", bo wolę nie myśleć, kto tu będzie rządzić, jak zabraknie Obcego czy Aceta. Ostatnie roszady personalne na uni są dość niepokojące. Mówię to jako osoba spoza układu, całkiem obiektywna. ” Jak Obcy "odda" konto to zapewne urośnie ten jak on Mietek z Bellatrix Acet konta nie odda, prędzej wyląduje na PZ obrońcy raz jeszcze SZO
-
a proszę bardzo, piszcie tickety, niech sprawdzają co tam się działo, ruchy flot itd itp historia już różne sytuacje widziała, przykład Maryś z quantum EDIT a tutaj na własnej skórze odczułem podobną sytuacje, gdzie dostałem gonga po 2h od zdjęcia urlopu, też była gównoburza że push itd Quanx [SITH] vs. ProSkaner 6790.4%
-
no ładnie, co tu się odjaniepawliło... pomimo, że atakiera kojarzę tylko z forum, nie mieliśmy okazji zamienić chociaż zdania to i tak wielki szacunek za dorobienie się takiej ilości zabawek (pomijam czy konto od początku w Twoich rękach czy nie, nawet jeżeli nie to nie stracić tego dobytku to też sztuka). powodzenia na innym uni, czy też w realnym życiu
-
Hmm, od czego tu zacząć, w sumie od wysłania GSów na moony obrońcy, na których podejrzewaliśmy że zrobił FSy jak się okazało prawidłowo Obrońca zalogował się całkiem niedługo po rozpoczęciu akcji, zawróciliśmy GSy, ViZZ zrezygnowany poszedł spać Nocka mijała, siedzieliśmy z Markiem na disco, lukam na Kondzia a tam aktywki na moonach w 4, 5 i 6 gali - od razu skan, a tam flota obrońcy czekająca na właściciela Dalej to co poniżej Na początku SZO dla obrońcy, pogratulował, napisał że miał wstać ode…