Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Całkowity spontan, cinkoslaq najprawdopodobniej zmienił okolicę dzięki uprzejmości Krystiana Akta na moonie, skan, lot bez recy i ....BOOM Poszedłem za ciosem i wysłałem dofarm, 2 minuty przed wlotem cinkoslaq się pojawil Dla cinkoslaq szczere SZO, uciekłeś z deszczu pod rynnę... Pozdrowienia dla ekipy KNR, a w szczególności dla Maszki i Vizza nocnych Marków youtu.be/OeJW3PYNYRk Dnia 22-12-2018 10:30:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] _____________________________…
-
Kolejny FS odebrany Obrońca uruchomił wiosło, niech ma na odbudowę Pozdro TOR w szczególności Pisiont Groszy, gonie Cie we flocie Reszta zabawek w locie stąd skład taki a nie inny youtu.be/cQZqPi1aHNo Dnia 22-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.650 Pancernik 4.677 _________________________________________ Obrońca Profesor Atomus [ATOMOWKI] ________________________________________________…
-
Skarbonka napełniona Pozdrowienia dla TOR i znajomych Podkład youtube.com/watch?v=yGY7a3XKmjw Dnia 22-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 65.309 Krążownik 7.028 Okręt wojenny 2.460 Pancernik 6.345 _________________________________________ Obrońca ACWYBODZ [30PLUS] ________________________________________________ Mały transporter 3.744 Duży transporter 252 Lekki myśliwiec 20.106 Ciężki my…
-
Pozdro dla sojuszu i znajomych youtube.com/watch?v=WVz9LLmm_jY Dnia 21-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 4.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca szrama1985 ________________________________________________ Duży transporter 18.420 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ProSkaner [KNR] _____________________…
-
Zmiana parametrów relokacji.
ProSkaner. - - Gra
PostNie tylko takie były pomysły, jednym z nich było uzyskanie możliwości przeniesienia planet z 4-12 na pozycje 1-3 i 13-15 na ekspedycji, oczywiście odpłatnie za standardowe 240k
-
Graty dla Marka, nasze tylko obrazki ładnie wyszło
-
Rozbijania się kolejna część Pozdro TOR i znajomi Dnia 16-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Mały transporter 6.666 Lekki myśliwiec 33.333 Krążownik 11.425 Okręt wojenny 2.470 Pancernik 5.310 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Theodent [N-P] ________________________________________________ Mały transporter 683 Duży transporter 159 Lekki myśliwiec 17.877 Ciężki myśliwi…
-
Zmiana parametrów relokacji.
ProSkaner. - - Gra
PostW czasach przed zmianą byłem tylko obserwatorem osób, które kolonizowały 15stki obierające sobie odpowiednią strategie. Nigdy sam nie pokusiłem się o granie tą strategią, ale jak weszła zmiana i akurat mam wolne przeniesienia po fuzji przeniosłem planetę i widzę jaką ogromną różnicę robi ta zmiana. Niebawem nastaną czasy, gdzie na każdym serwerze zdecydowana większość jak nie wszystkie 15stki będą zajęte Zmiana wprowadzona o tak o, chyba bez zastanowienia się nad globalnym skutkiem w grze, pomim…
-
póki co WSNR kopie tyłki ZBOCZKOM aż miło popatrzeć graty, czekam na więcej
-
Graty top1 solo Acet top na fuzyjną, floty już Ci wystarczy