Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A najskuteczniejsze przetapianie kupionych kont zamiast poświęcać czas na granie, obserwacje itd itp wystarczy zapłacić oczywiście bez "dopalaczy" również można, trzeba mieć tylko jakieś pojęcie o tej grze wiesiek z fenrir już top4 a jeszcze niedawno na kontrze "padł" ale sojusznicy się złożyli na odbudowę i tak się kręci karuzela szkoda że tylko za takie rzeczy jak w temacie dostaje się bana, niszcząc to na co zostało tyle poświęcone czasu
-
Stało i nie stoi Pozdro KNR i znajomi Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Maciek [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 165 Duży transporter 11.200 Recykler 301 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 350 Lekkie działo laserowe 210 Ciężkie działo laserowe 100 Działo Gaussa 20 Działo jonowe 140 Mała powł…
-
Zostawie swoje subiektywne zdanie na temat tej sytuacji, jako że gram z Acetem tu i na kilku uniach wcześniej, no i mam do tego prawo jak każdy. Jak można powyżej przeczytać szanowny GO poświęcił wiele swojego cennego czasu na Aceta bo jest top1, na mnie już sporo mniej bo bana nie mam za to samo przewinienie. I mówię to tu otwarcie, można sprawdzić. Jeżeli ta sytuacja ma spowodować że Acet przestanie grać, to mi przestaje zależeć bo tak jak zawsze powtarzalem, gram dla ludzi, cyferki są na drug…
-
Cytat od Safar: „Lubię to gratulacje ladnie siadlo, może się podzielisz ?? Ps. A co do orzedmowcow z KNR... co to jest za gadka sam sie prosił, nie pierwszy raz... tak się jakoś wspiera na tym polega wasz sojusz ?? Istna katastrofa ” Jest takie powiedzenie: nie interesuj się bo kociej mordki dostaniesz. Dla Kanari'ego BSZO
-
Cytat od europka: „Cytat od Em_Rip93 Aries: „Graty bo liczone ponadprzeciętne szał Obrońcy odbudowy... ” Klikane z 10 falang gościu, wiem że zazdro ” taaaaa? a frytki do tego podać, klikał jeden max dwa klikacze (nie persony) - szanujmy się
-
Wstawiam bo się mieści Bez turbo nie ma przyszłości Pozdro dla TOR i znajomych Z Peselkiem wymieniliśmy kilka pw, spoko gość, odbudowa będzie , więc będzie szansa poprawić bilans Dnia 30-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Pancernik 2.500 _________________________________________ Obrońca Peselek [AMD] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 2.000 Lekki my…
-
widzę, że stary znajomy z izar pojawił się po złej stronie mocy... dla agresorów graty, a Tobie Dark BSZO, z takimi parametrami uni to chwila moment pozdro
-
Cytat od Ellohir: „Dla mnie był za duży i za daleko, ale już ktoś od nas się po niego zbierał. ” Na przyszłość pisz od razu do mnie jak masz jakiś cel szybki czas reakcji zwiększa szansę na trafienie, miejsce na sondkę się znajdzie, a i zysku nie pożałujesz Cytat od Ellohir: „PS. O czym ty mówisz, jakie (ciach!) spławiki na ryby najlepsze są granaty... . ” z Tobą na 100% nie wybiorę się na ryby
-
Kolejna "płotka" w siatce KNR, zbieram na większy spławik Pozdro KNR i TOR z dorado Obrońcy youtube.com/watch?v=a4eav7dFvc8 Dnia 30-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca David ________________________________________________ Mały transporter 3.796 Duży transporter 261 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 1.084 Okręt wojenny 2.460 Statek kolonizacy…
-
Cytat od Fenrir: „Jak na razie to tylko płotki łapiesz, na grube ryby masz za mały spławik. ” ale łapie i dzięki tym płotkom dorobi się większego spławika... nie tyko kampi licząc, że ktoś jest głupi i poleci ? graty Czubers, napełniłeś skarbonkę więc może przez pewien krótki czas przestaniesz narzekać szybkiego przetopu, a obrońcy
-
Cytat od Jesiou: „pozdrawiam ProSkanera za pomoc w odbudowie, bez Ciebie by się nie udało. ” pomogłem mimo, że nie wiem jak?? xD chyba że masz na myśli te 24k MT i śmieci trafione po Waszym moonkillu.... graty starcia, nick obrońcy nie jest mi znany, więc pewnie nikt ważny od siebie mogę powiedzieć, że tego starcia można było uniknąć i byście nie wyklikali tej zawrotki topcie na depozyt sojuszniczy
-
Cytat od AB Rh plus: „:brawo: Panowie zdradźcie choć trochę kulisy akcji jak spakowaliście w recki GSówke PANA oszusta JANKA z RIO. Dziś w nocy OBCY, jego przyboczny PAN JANEK i jego GSówka- Nieiwdzialny chcieli mi zdjąć trzy moony. wrzuc.se/i/5c2699af1788e wrzuc.se/i/5c274756b82b5 ” Nic specjalnego, minuty na moonie, skan - lot - boom, w międzyczasie obserwacja PanaJana czy czegoś nie kombinuje jak już to kiedyś miało miejsce
-
Pozdro dla soja i znajomych Dzięki Wujo za lot youtu.be/nkJA6SYwa94 HWNI Dnia 29-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 70.143 Krążownik 4.839 Okręt wojenny 2.987 Pancernik 7.014 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor WujO_oddam ________________________________________________ Krążownik 3.297 Okręt wojenny 1.810 Pancernik 9.414 ________________________________…