Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ruda: „P.S. Umieszczanie kordów jest dozwolone już od jakiegoś czasu. ” To się teraz zdziwiłem byłem przekonany że nadal nie można, czyżby zmiana weszła 25.05.2018 razem z RODO? Dzięki @Rudaza info Pozdrawiam
-
@Dobrygracz przynajmniej kordy byś zamazał bo przyjdzie mod i będzie niezadowolony
-
Graty Marecki, passa Ci sprzyja top na latawce i morduj dalej
-
Cytat od ciap: „Nie widziałam komunikacji Acetonitryl z team. Nie wypowiem się. ” Cytat od Acetonitryl: „Ja:[18:29] ile wyszlo w tych logach tego vpna? Ja:[18:30] 1 log ? GO:[18:30] powinien Pan wiedzieć - podpowiem, że sytuacja miała miejsce wiele razy Ja:[18:30] że co proszę? GO:[18:30] i mam na myśli okres po ostrzeżeniu, czyli od 18.12 Ja:[18:31] absolutnie się z tym nie zgadzam....w jakim niby czasie? Ja:[18:34] ? GO:[18:37] Jako GO nie mam prawa do informowania graczy o dokładnych godzinac…
-
Cytat od ciap: „Trzeba również pamiętać że team nie będzie rozmawiać z graczami o tym co i jak robi inny gracz ” Team to nie podaje jakichkolwiek informacji, nie mówię o innych graczach. Czasami żeby się dowiedzieć za co jest blokada konta trzeba pisać tickety i czekać i to nie zawsze kończy się sukcesem = uzyskaniem odpowiedzi. Tak jak u Aceta było wiele logowań, ale kiedy miały miejsce GO już nie może powiedzieć. Nikt nie żąda aby GO opisywał w jaki sposób to zweryfikował, ale żeby podał konkr…
-
Gratuluje udanej akcji, ładnie siadło 100k pancy niby dużo, a nie dużo zysk spory wyszedł więc szybkiego przetopu Krystianowi w mojej ocenie jeden z sympatyczniejszych graczy w OLD.
-
hehe post Vizza już 7 noobów zdążyło zminusować kto miał okazję grać z Kotem wie jakim jest graczem każdemu może zdarzyć się gorszy dzień, niektórym nawet cały miesiąc Kotek szczere BSZO
-
@Wojak chari też wie że to nie BUG.
-
Od siebie dodam tylko, że o sojuszu mówią czyny, nie słowa na forum. Jadelite SZO
-
Gratki Free, top na kolejne latawce i jedziesz z koksem
-
Cytat od Jesiou: „ProSkanner wyżej rozjaśnił temat, jak to u Was działało, czyli jak zdarzyło Wam się przysnąć, to ten co nie zasnął logował na konto drugiego ? ” Gdzie ja tak napisałem przytocz? też miałem logowanie przez VPN i tego dotyczył wers: Cytat od ProSkaner.: „a jak widać napisałem w temacie że były takie logowania i moje konto cały czas jest aktywne ” także naucz się czytać i nie pisz rzeczy, które nie zostały napisane
-
W tym co Yossarian napisał powyżej. Tak jak wyżej zostało napisane, nic bym do tego nie miał, jeżeli każdy, który tak jak Acet grał dostał bana - a jak widać napisałem w temacie że były takie logowania i moje konto cały czas jest aktywne - to czemu on ma bana, a ja nie? jest gorszy bo jest na szczycie listy? Jeżeli przyjdzie mi się pożegnać z dorado, a tak na 99% będzie to jedynego czego będzie mi brakować, to tych ludzi z którymi spędziłem setki godzin na discordzie, chociaż odkąd wystartowała …
-
Faktyczna sytuacja na Ogame- co jest "uczciwe", na co OG przymykają oczy i co ludzie w topce robią, by w niej być
ProSkaner. - - DiD Europa
PostCo do szczegółów wojen sie nie wypowiadam bo tu nie gram. Jeżeli chodzi o anty to jest i będzie, jest dozwolona, chcesz kupuj, nie chcesz nie kupuj. Jeżeli Ci to przeszkadza nie graj Dla nas jest to gra, dla GF biznes, musisz to zrozumieć
-
Faktyczna sytuacja na Ogame- co jest "uczciwe", na co OG przymykają oczy i co ludzie w topce robią, by w niej być
PostRozumiem Cię bo jak wracałem po przerwie do gry na uni izar ponad 3 lata temu miałem te same zarzuty. Musiałem sobie moony robić z własnych lm gdzie inni mieli moonówki itd Zwróć uwagę, że ogame to tak na prawdę garstka osób, która w to gra bo jest uzależniona samo ogame ewoluowało, po tygodniu ludzie mają księżyce, po miesięcy turbo recki, to nie jest to samo ogame, które pamiętasz... nowi ludzie trafiają zapewne przypadkiem. Po tych ponad 3 latach gram na dorado i korzystam z takich kont. Nie …
-
Post@Ave wysłałeś mi prośbę w pw, bo na swoim uni udzielam się w jednym temacie, to mogę i tu napisać. Jak powyżej, puszowanie się w różnorakie sposoby, a gsówka czy moonówka są to dwie diametralnie inne rzeczy Jeżeli nie jest naruszana zasada multikonta to nie widzę w tym nic złego. Mówiąc puszowanie mam na myśli sytuacje jak na załączonym obrazku klik