Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 437.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od AB Rh plus: „Gratuluję udanej obrony Złom pod domem zawsze mile widziany zwłaszcza a etykietą "BOSS" Ale czegoś tu na tym ST brakuje... Niech się "pochwali" ten co spakował flotę WUJA i KTOTO w recki??? ” I jeszcze nie można zapominać o koncie o obecnym nicku Redshift które jeszcze do niedawna było w TOR, do czasu oddania, topnieje jak śnieg na wiosne co do starcia najlepszym się zdarza, strata niewielka, jak napisał agresor odrobiona więc nie życzę SZO pozdro600
-
Graty panowie, w końcu TOP1 ACS uni Wezn przetapiajcie na latawce dexowi lizak
-
Witam po przerwie Pozdro TOR i znajomi youtube.com/watch?v=zb6nn_H6i60 Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner_ODDAM ________________________________________________ Pancernik 3.572 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Perseus [BaP] ________________________________________________ Mały transporter 7.026 Duży transporter 7.358 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 1.692 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 422 Sonda szpiego…
-
Graty Olszyn, szkoda że mnie nie było ale siła wyższa nie pozwalała mi na aktywną grę dobrze, że przynajmniej Ty dbasz o nasze interesy haracz ślij na matke przetopu i pozdro
-
Małe, ale cieszy Pozdro dla KNR, znajomych i specjalne dla @olszyn4 HYMN KNR youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 26-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 4.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca tymotheus [SOTY] ________________________________________________ Mały transporter 163 Duży transporter 16.580 Lekki myśliwiec 116 Ciężki myśliwiec 85 Recykler 265 Gwi…
-
BACZNOŚĆ! HYMN KNR SPOCZNIJ gratki, kolejny poturbowany Przetopu i szo
-
Graty, graty, graty i jeszcze raz graty dla Was. Zysk kosmos, haracz slijcie na matkę. Przetopu. Dexowi nie wiem czego życzyć, czego sobie życzy