Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 437.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Free, Twoja systematyczność mnie zadziwia top na latajki i czekam na więcej

• Taki tam symboliczny pstryczek w nochal youtube.com/watch?v=fEfzRCfwPs4 Dnia 24-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Siara Siarzewski [TOR] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Mały transporter 3.333 Pancernik 1.666 _________________________________________ Obrońca Nochal ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 224 Sonda szpiegowska 118 Satelita słoneczny 700 Wyrzutnia rakiet 46 …

• pięknie Mordo wiedziałem, że tak tego nie zostawisz i widać spiąłeś poślady obrońcy więcej pokory, mniej farta

• gratki, sporo metalu sfarmione i w sumie lepiej, kris przecież masz rośnij

• Gratki Free, ale trafiłeś na pustego Aban, a wiesz że kolejka leci dalej straty na Safarze odrobione z nawiązką obrońcom lizak

• graty, ładnie przytulone, szczególnie cieszy ten deuter top i morduj dalej

• Cytując Czubulusa "kolejna duszyczka do koszyczka" Pozdro 4 ALL Dnia 22-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Siara Siarzewski [TOR] ________________________________________________ Pancernik 3.928 _________________________________________ Obrońca Didu [BLOODREV] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 647 Lekki myśliwiec 47 Ciężki myśliwiec 3.852 Krążownik 1.608 Okręt wojenny 383 Recykler 322 Bombowiec 239 Niszczyciel 3 Pa…

• Pora zacząć odbudowe Pozdro TOR i znajomi Dnia 21-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Siara Siarzewski [TOR] ________________________________________________ Krążownik 7.444 Okręt wojenny 1.927 Pancernik 2.508 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tobi ________________________________________________ Mały transporter 4.743 Duży transporter 11.295 Lekki myśliwiec 780 Ciężki myśliwiec 135 Krążownik 51 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 3 Recykl…

• Skoro się mieści to wrzucam Pozdro KNR, znajomi i specjalne dla @olszyn4 żeby nie marudził Dnia 21-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KNR] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Leto [INFERNO] ________________________________________________ Mały transporter 2.294 Duży transporter 790 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 4 Okręt wojenny 1.502 Recykler 657 Sonda szpiegows…

• TOP5 SOLO & ACS uni WEZN

ProSkaner. - - Starcia Wezn

@czubulus temat zaktualizowany

• Ech szkoda, że nie zdążyłem i tylko sondki poleciały, zysk byłby bardziej milusi Tak czy inaczej graty Pany, topcie P. S zaraz zaktualizuje topke

• Gratki Czubers, ostatnio masz passę, oby tak dalej i jakoś mniej narzekania na disco

• Safar nie przesadzaj, mocno nie zdrowo to jest na librze, a tu powiedzmy że jest: kto się czubi ten się lubi tego typu docinki jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiły tym bardziej, że maja odzwierciedlenie w "rzeczywistości". Graty starcia, zysk to zysk i nie ma to tamto obrońcy SzO

• Free SzO, z tego co widzialem to już odrobiłeś a Ty Safar, skaniłeś, skaniłeś, aż wyskaniłeś, graty, top na depozyt

• Mogło się tak zdarzyć, nie twierdze że nie, zależy od godzin pracy - ale na pewno nie było tak że dzień w dzień odświeżałem po lądowaniu z prostej przyczyny, gram na drugim dużo bardziej rozwiniętym uni, a tam nie mogę sobie pozwolić na takie afczenia, a jak odświeżam jedno uni to i drugie, pech że na drugim uni tego dnia fs był na 11 Jedno jest pewne tamtego felernego dnia sporo afczyłem i za późno odświeżyłem.

• Cytat od kamykmocy: „Cytat od ProSkaner.: „Cytat od Nochowicz_Dorado: „wspomnę tylko że były obserwację z których wynikało, że obrońca ma tendencję do logowania się kilkanaście minut po wylądowaniu stacji. ” co za stek bzdur, jakoś na PW co innego pisałeś byłem zalogowany na długo przed wylądowaniem stacji, starcie jest efektem tego, że za długo nie odświeżałem na telefonie po wyjściu z domu, bo byłem zajęty ważniejszymi rzeczami. Z obserwacji wiedziałeś jedynie jak mniej wiecej wraca fs, bo wyl…

• Cytat od Nochowicz_Dorado: „wspomnę tylko że były obserwację z których wynikało, że obrońca ma tendencję do logowania się kilkanaście minut po wylądowaniu stacji. ” co za stek bzdur, jakoś na PW co innego pisałeś byłem zalogowany na długo przed wylądowaniem stacji, starcie jest efektem tego, że za długo nie odświeżałem na telefonie po wyjściu z domu, bo byłem zajęty ważniejszymi rzeczami. Z obserwacji wiedziałeś jedynie jak mniej wiecej wraca fs, bo wylecialeś przed powrotem, a samo RW było 10 m…

• Złom pod dom zawsze cieszy, nie sądziłem że się uda, a jednak się udało Pozdro KNR i znajomi Chariseczkowi SZO Cytat od Chariseczek: „Jak dasz rw to napisz odemnie pozd szojusz i bawimy sie dalej ” youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 18-02-2019 16:27:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 45.509 _________________________________________ Obrońca ProSkaner [KNR] ______________________________________…

• Mimo, że się spodziewałem tego, nie sądziłem że aż mi się chałupa zatrzęsie tak walnęło. Dla ekipy - ładne stado gęsi przerobiliście na pasztet wielki gratki się należą, nie ma to jak spontan. Od Fenrira raczej nie ma się co spodziewać gratek ten typ tak ma. Ja jednak życzę SZO, a Wy przetapiajcie

• TOP5 SOLO & ACS uni WEZN

ProSkaner. - - Starcia Wezn

TOP 5 SOLO fd61d6eb5f688.png El Marek [KNR] vs Safar [OLD] - 628 735.99% Straty Agresora: 27.320.030.000 Straty Obrońcy: 85.283.689.000 Zysk/Strata punktowa starcia: 37.971.123.126 DATA STARCIA : 11.11.2019 2. czubulus [KNR] vs Bladeripper - 546 940.74% Straty Agresora: 1.037.425.000 Straty Obrońcy: 103.061.219.000 Zysk/Strata punktowa starcia: 43.039.189.248 DATA STARCIA : 21.06.2020 3. zgredek [SMERFY] vs zbir - 404 115.66% Straty Agresora: 15.866.992.000 Straty Obrońcy: 57.344.148.000 Zysk/St…