Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak to mówią do 3 razy sztuka Trzeci lot na tego Pana, tym razem ze szczęśliwym zakończeniem Jak na razie największy mój % do tej pory więc tym bardziej cieszy Zysk mógł być lepszy, ale i tak nie narzekam Pozdrawiam cały sojusz i znajomych, a także sojuszników z innych uni! Szczególne pozdrowienia dla @Pijany Kangur (wracaj do nas) @IceGirl @owiec @Linka @gotYaaa @smitty1 i @Miracle Nutka do starcia youtube.com/watch?v=rFcV76Oz2Tk Dnia 05-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu i znajomych!! Avenger, dzięki za sondkę Dnia 01-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blass [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 3.008 Pathfinder 909 _________________________________________ Agresor AVENGER [LHiP] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Emperor Skat ________________________________________________ M…
-
Pozdrowienia dla całego soja, a także sojuszy Hanza z Nekkar, PAC-MAN z Octans i Kopaczy z Wezn! Pozdro dla Avengera, za dotrzymywanie towarzystwa podczas lotu Lecimy dalej! [url]https://www.youtube.com/watch?v=OpT5A9Qdweo[/url] Dnia 27-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blass [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.830 Pancernik 1.730 _________________________________________ Obrońca Sasyn [TTG] ______________________________________…
-
Witam ponownie Kolejne starcie, bardzo proste, skanowanko, lot i efekt widać poniżej Zysk cienki, ale % chociaż jest Obrońcy SZO! Z pozdrowieniami dla całego soja LHIP, głównie dla Linki, Małej mi i IceGirl Dodatkowo pozdrawiam PAC-MISIE z Octans, Hanzę z Nekkar, Kopaczy z Wezn i wszystkich znajomych!! Got, zacznij tutaj grać, mówię Ci będzie fajnie Żeby co poniektórym żyłka w pupie nie pękła, niech sprawdzą, czy tym razem starcie jest poprawnie wrzucone i nie ma nawet jednej zbędnej jednostki w…
-
Cytat od mAsA: „choc tyle , potrafisz przyznac, ze klamstwo i nieprawda tudziez mijanie sie z prawde to masz na codzien i splywa to po tobie jak po kaczce ..... masz juz 10+ do aplikacji do tvp a to nie wstystkie smieciarki , ktore byly przed wami ... poprawcie wiec ten raport bo tyle co macie na plus to top 400 z ekspedycji w dobe zwozi jak jest leniwy tak bylo : Metal: 164.492.200 Kryształ: 76.150.200 Deuter: -1.297.000 agresor zyskał łącznie 239.345.400 jednostek. a po zetelnej informacji jak…
-
Cytat od mAsA: „Cytat od Blass: „Kangur dzięki za wspólny lot, bez Ciebie ciężko by było lecieć Cały złom u nas, obrońca kilka chwil po starciu poszedł na urlop, nie wiem czy będzie odbudowa, ale jakby była to SZO!! ” klamcy , ale po pijaku mozna miec problemy z liczeniem ...............#Twoje statki typu Recykler (1065 szt.) posiadają łączną ładowność 30.885.000. U celu [1:198:8] znajduje się 130.426.700 szt. metalu i 35.194.700 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 15.442.500 szt. metalu i 15.…
-
Lamki Hefalumpy i Pijoki [LHiP] vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU -> 5525.19% vs 42419,47% -- Koniec/ Wygrana Terefere
Blass - - Wojny Rosalind
PostKangur [LHiP] & Blass [LHiP] vs. LaresiK [TEREFERE] ~ 2935.7% Dnia 23-08-2020 00:07:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kangur [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.258 Pancernik 535 Pathfinder 302 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Blass [LHiP] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.097 Pancernik 1.288 _________________________________________ Obrońca LaresiK [TEREFERE] ________________…
-
W tym dziale nikt się mnie nie spodziewa, dokładnie jak hiszpańskiej inkwizycji To był drugi lot na obrońcę tego dnia, ten jak najbardziej udany Aktywki prawie przez cały lot, ale daliśmy radę Kangur dzięki za wspólny lot, bez Ciebie ciężko by było lecieć Cały złom u nas, obrońca kilka chwil po starciu poszedł na urlop, nie wiem czy będzie odbudowa, ale jakby była to SZO!! Pozdrawiam cały sojusz LHIP, bawmy się dalej Pozdrawiam PAC-MISIE z Octans, Hanzę z Nekkar, Kopaczy z Wezn i wszystkich znaj…
-
Nawet nielot czasami coś trafi Nie było mnie w tym dziale już kawałek czasu więc radość ze starcia jest Dzięki Stachu za podpinkę Chciałbym życzyć obrońcy SZO, ale wylądował na urlopie, także nie wiem czy będzie Pozdrawiam cały sojusz LHIP, dziękuję za cały spędzony czas z wami świrusy Pozdrawiam PAC-MISIE z Octans, Hanzę z Nekkar, Kopaczy z Wezn i wszystkich znajomych!! Dnia 14-08-2020 01:34:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Blass [LHiP] ________________________________________…