Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chciałbym zaznaczyć, że nam nie padły sondy, a Tobie padło aż 5. Widać, kogo flota mocniejsza Ładuj w dtki, bo się zwracają. W ramach ciekawostki: W chwili zapięcia urlopu przez pokonanego miałem już część floty w górze, niestety nie była wystarczająca i musiałem zawrócić. Jak wróci to się rozliczymy
-
Trochę miałem nadzieję, że show pokaże pazur, wróci i coś pogra mimo niebycia top2. Wtedy chyba jest większa szansa się wykazać jeśli chodzi o skilla, niż kiedy nikt nie może Ci podskoczyć. Z doku pewnie wyjmujesz flotę większą niż ma top20, więc nie jest tak, że zaczynasz z samego dołu Zawsze to dobrze mieć więcej graczy na serwerze, dlatego zachęcam do pozostania! Ofc decyzję szanuję i powodzenia w odbudowie lub poza grą.
-
Powiedziałbym, że mi zaimponowałeś, ale takie akcje i procenty to u Ciebie już regularność Pogratuluję zatem tylko udanych paru dni polowań. Z zyskiem mam nadzieję, że wiesz co zrobić (NIE, NIE WIĘCEJ DTKÓW). Pokonanym - powrotu i odbudowy.
-
Tyle czasu minęło a dalej dobrze widzieć BoSSa po prawej stronie o ile się nie mylę to konto Rylanda (a potem pysia)? Gratulacje i nie dajcie sie tam Puchiemu i spółce
-
A co to się podziało
Limonoleum - - DiD Octans
PostNie widzę próby wytłumaczenia puszerów w żadnym poście.Nie widzę też nic hejtującego, tylko próby wytłumaczenia Ci Twojego złego toku myślenia. Nieważne komu oddawałeś konto - robienie tego za pieniądze jest w tej grze zabronione. Więc albo przestrzegasz zasad i słusznie krytykujesz innych za ich łamanie, albo łamiesz je sam i krytyka innych naznacza Cię jako hipokrytę w stylu "jak Kali sprzedać to dobrze, ale jak ktoś kupić to źle".
-
A co to się podziało
Limonoleum - - DiD Octans
PostCytat od szturman: „Chcesz porównywać do życia hmm czy jeśli ktoś ukradnie mi sportowa brykę bo stała na podjeździe to też jest moja wina bo mogłem jej nie kupować ? Albo trzymać zamknięta w garażu ? Chyba nie, można szukać masę takich porównań więc nie pitol mi, że ja napędzam oszustów... jakby grali czysto to by było dobrze. ” Można, owszem, ale muszą mieć sens. Twoje nie ma. Czym jest bryka w tym odniesieniu? Twoim kontem? Nikt Ci go nie kradnie, sprzedajesz je narzekając, że inni kupują. Poz…
-
Smutna historia tego starcia, to sie wyżalę. Wyleciałem na 560kk floty, wróciło graczowi drugie tyle i musiałem wlatywać na remis, bo oczywiście cała flota na ekspedycjach. Szkoda, że zmarnowane z 500kk zysku na rzecz 200kk. Obrońca ładnie pogratulował, życzę mu zatem odbudowy. Pozdro NZD, pozdro @Wueserha który mnie od żydów wyzywa, pozdro @kamykmocy człowiek - ekspedycja. Pozdro @Ecc0, brakuje mi tych wspolnych lotow!!! Pozdro dla starej ekipy @torino @olszyn4 I dla każdego kto chce zostać poz…
-
Kolega coś palił na 6g, to polecieliśmy trochę większą flotą, żeby nie dostać telepka na pape :P. Pozdro dla NZD i świrów z Dorado, jumiego i pysia! @europka i @Yossarian pilnie poszukiwani. Dzięki wues za lot Dnia 08-06-2020 16:38:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Krążownik 16.029 Okręt wojenny 5.238 Pathfinder 10.737 _________________________________________ Agresor WueserhA [NZD] _______________________________…
-
Po pierwsze gratulacje za ST. Po drugie: zgadzam się, że kara jest absurdalnie długa w porównaniu do kar za push. Tym niemniej bezstronnym będąc, trzeba obiektywnie powiedzieć, że taki punkt regulaminu istnieje w OWU. Nie mnie oceniać, ale ban dłuższy niż dzień za takiego babola trąci jakimś nieporozumieniem xd. Miłego wypoczynku. Rozważ dalszą grę, jednak fajnie się czyta czyste stejki
-
Sojusz NZD jest dobrze przygotowany do wychodzenia z tego typu opałów Widać że rywalizacja z Dorado zostawiła doświadczenie. Fajny %, top1 chyba też z grubsza zadowolony bo odskoczył konkurencji jeszcze bardziej, sam nic w końcu nie stracił Jedynie kontra mogła pójść lepiej, ale podejrzewam, że emocje były spore, więc każdemu może się palec ześliznąć Zezłomowanemu szo, chociaż pod to miano można podciągnąć każdego uczestnika tego starcia... Fajna akcja, oby częściej takie, ale może bez noża na s…
-
Ekipa rozwaliła się kończąc grę na swój sposób. Ticket wysłany, chłopaki się rozliczają, a i tak przyjdzie i oskarży o pusz. Zaiste, tanie surowce xd. Cytat od showtime: „tyle w temacie ” no, zaorane, bez kitu
-
Cytat od Gungrir: „Cytat od FeVeR: „Jeśli mogę wtrącic, ten jeden statek z 8 gali to byl mt puszczony na 12h? bo ja mialem to samo wczoraj :// Tu nie ma czego gratkowac no chyba ze faktycznie debile nie wiedzieli co to wymuszenie pushu ” "Debile" zwyczajnie postanowiły kończąc grę rozbić się na losowej osobie . W żadnym razie nie chcieliśmy żadnych banów wymuszać. Do zobaczenia na nowym uniwersum przy kolejnej pladze. ” Szkoda że tylko chłopakom narobiliście problemu z odsyłaniem sury i GO na ka…
-
Profesjonalizm sam w sobie, proszę państwa. Uczmy się Winszuję postawy obrońcy, niewielu po takim gongu kulturalnie pogratulowałoby atakującemu. Szo jak najbardziej! Cytat od Yossarian: „PS. Euro poszukiwany. ” Podpisuję się. Reaguje na "Ty chamie". Oferujemy nagrodę za znalezienie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.
-
Pociąg odjeżdża coraz szybciej graty, topcie w eko
-
A taki przestój w przyrostach, myślę: dam, niech przetopią A tak serio, jak User trafnie napisał: rutyna gubi. Dobrze że nic grubszego, ale lepiej mieć jak nie mieć. Graty.