Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

ależ wczoraj piękny mecz z Fiorą. pierwszy 2:1 w plecy a wczoraj 3:0 do przodu i finał Pucharu Włoch! dalej walczymy na 3 frontach. w LM jak najdalej,liga już wygrana prawie a PW na wyciągnięcie ręki. pięknych czasów znowu doczekałem w mojej 20 letniej karierze kibica Juve

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

z Fiorą będzie ciężko. raczej PW nie zdobędziemy w tym roku. chociaż wolałbym się mylić. meczu z Empoli niestety nie mogłem oglądać (nocka) ale bramki widziałem. a jak z grą? tworzyli sytuacje czy bieda?

• niezłym pomysłem jest wsparcie się elektronikiem na przykład. po tygodniu jazda środkiem komunikacji miejskiej powoduje odruch wymiotny. a pociągnięcie jednego macha zwykłej fajki to dramat. elektronik oczywiście jako droga do całkowitego rzucenia,nie jako objazd do kolejnego nałogu. @Kleszcz88: mamy gratulować?

• Cytat od toniejatostyl: „Cytat od DLuGi xD: „Juve gra bardzo bojaźliwie w Europie, ale dwumecz z BVB, a szczególnie mecz na wyjeździe pokazał, że jest progres. Jeżeli przejdą Monaco, to półfinał będzie świetnym osiągnięciem.” No z takimi przeciwnikami jakie ma Juve w fazie pucharowej to rzeczywiście niesamowite osiągniecie xD” a cóż mnie powinno interesować z kim? ważne że półfinał jest w zasięgu ręki.mogli grać nawet z Legią lub innym Podbeskidziem. chodzi o markę i pieniążki.klub utrzymuje się…

• Cytat od Krzyżowiec: „Juventus bardzo mnie zaskoczył w tym roku z formą w LM. I to prawda w porównaniu z Bayernem, czy PSG nie wydali wielkich pieniędzy na skład.” takie czasy nastały dla Serie A niestety.kiedyś zamiatali na arenie europejskiej teraz lipa. chociaż ten sezon i tak jest najlepszy od lat. oby Juve przeskoczyło Monaco bo potem to już może zdarzyć się wszystko. ciekawi mnie Atletico - Real bo tutaj może wygrać i jeden i drugi.chociaż jakoś nie lubię hiszpańskiej piłki

• Cytat od Toadie: „ [...]Inny przykład to Juventus, kilka lat temu zdegradowany za korupcję, obecnie zdecydowanie dominuje w lidze włoskiej. Obecnie jedynym sposobem na dołączenie do grona topowych zespołów jest chyba wyłożenie przez właściciela ciężkich pieniędzy, tak jak ma to miejsce na przykład w PSG.” akurat Juve nie wydało dużej kasy na dojście do tego co teraz.ups,inaczej.wydała,tylko na stadion i wzmocnienie marki niż na samo wzmocnienie składu.da się to zrobić inaczej niż wspomniane prze…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Następnym razem na przeszkodzie stanie brak wniosku gambita o wyrzucenie Legii z pucharów ” śmieszne gdyby nie to że sami sobie poradzicie bez mojej pomocy.jeszcze parę takich wyskoków i słowa ciałem się staną btw odrobina kultury wymaga pisania nicków w takiej formie w jakiej one są.wiem że kultura to też wymysł UEFY i się od niej odcinasz Cytat od Kar(L)ik: „ Koniec dyskusji nie mam zdrowia. Linku dalej brak Przecież na niego się powoływałeś to go podaj daj się innym pośmia…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Cytat: „Obecnie władze stołecznego klubu, tak jak mówił prezes Bogusław Leśnodorski na antenie „TOK FM”, zastanawiają się nad odwołaniem do UEFA odnośnie postępowania z Lokeren. Pewne jest, że ciężko będzie wytoczyć procesy cywilne około 50 osobom, które wydawały odgłosy uznawane za rasistowskie. Zapis monitoringu z Lokeren jest słabej jakości. W przypadku nie pojawienia się dodatkowych zapisów wideo z meczu trudno będzie go przedstawić jako dowód w sprawie. Są też zdjęcia, a…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Chatek: „Nie no przesadziłeś - chciałem Ci jakoś spokojniej wytłumaczyć o co chodzi w związku z wyjazdem do Lokkeren, ale się nie da, jak grochem o ścianę. Mów do słupa, a słup dupa. żeby po tych wszystkich tłumaczeniach, że winni są kibice krzyczący do murzyna, a nie Legia(jako KP) napisać takie coś... DEBEŚCIAK JESTEŚ! Cytat: „ale widać to ta zła i niedobra UEFA się uparła na Legię i wymierza kary za niewinność.taki widocznie typ ludzi że o wszystkie porażki muszą obwinić wszystkich w…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Chatek: „ tupiesz nóżką, bo ktoś obalił Twoje argumenty i rzucił nimi o ziemie? Sam sprowokowałeś dyskusję. Weź oddech i przeczytaj wszystko jeszcze raz - może wyciągniesz jakieś inne wnioski Pozdro” problem jest taki że mi to ogólnie zwisa czy mi ktoś przyzna rację czy dalej będzie żył w swoim świecie.za stary jestem żebym się tym podniecał. może po prostu po takiej karze część tych kibiców by się zreflektowała i sama zrobiła porządek z tymi którzy przyczyniają się do różnej maści kar.…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Chatek: „Cytat od GamBit: „czytanie ze zrozumieniem cię przerasta ale liczyłem że wyszukanie czegoś w necie już nie.” Jesteś taki pro, że szukasz Starucha pod starym nazwiskiem. Rada na przyszłość - staraj się pisać w tematach o których masz jakieś pojecie - unikniesz kompromitacji.” starałem się napisać co sądzę o wybrykach za które cierpi klub.zapomniałem że nie można napisać swojego zdania bo niektórzy są widocznie święci. ale to dobrze,wyleczę się całkowicie z oglądania polskiej lig…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Jaką racje ? potrafisz używać głowy ? To,że klub sprzedaje bilety nie oznacza, że nie można kupić sobie samemu poza klubem ? Co wg.ciebie jest niemożliwe !! Legia sprzedaje bilety Można kupić bilet bez pośrednictwa klubu. Ale dalej się upieraj,że można kupić tylko klubie. W końcu janusz taki jak ty wie najlepiej jak funkcjonuje życie na wyjazdach ” nigdzie nie napisałem że nie można kupić samemu.ale rozumiem że na Lokeren wszyscy obecni kupili sobie sami w tym na pewno ci któ…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Słuchaj tłumaczę: 1. Klub sprzedaje bilety na mecze wyjazdowe. Rozumiesz mam nadzieje. 2. Kibice kupują w klubie bilety na mecze wyjazdowe. Jasne ? Czy coś trzeba wyjaśnić ? 3. Brak biletów ( czytaj wszystkie bilety,które dostał klub zostały sprzedane)kibice kombinują i kupują na miejscu. Zagwozdka jakaś czy ok ? 4. Zakaz na wyjazd - kibice kombinują i kupuja bilety na sektory gospodarzy ( jeśli się dogadają z rywalem) Wyższy level myślenia,ale mam nadzieje,że coś świta choci…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

to znaczy sprecyzuj - klub nie kłamie że bilety załatwia czy kłamie bo załatwiacie sami? nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. chyba że oficjalnie nie załatwia a tak naprawdę załatwia. chyba że chcecie mi wmówić że na Lokeren pojechaliście też w ciemno licząc na cud i że kupicie bilet na miejscu? hehe jasne,jasne zresztą zapomniałem - o jakości i smaku kiełbasy może się wypowiadać tylko rzeźnik według Was.nie mogę nazwać bandy idiotów którzy narazili klub na straty idiotami bo przecież to praw…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Skoro nie bywasz na meczach Legii to skąd wiesz jak są sprzedawane bilety ? Z formułki ze strony Legii ? Na tryyyyyy się wypowiadasz skoro najzwyczajniej w świecie nie masz pojęcia ? Proszę wytłumacz mi ?” znaczy klub na swojej oficjalnej stronie kłamie tak? nie załatwia żadnych biletów na mecze wyjazdowe dla swoich kibiców? to kto wam te bilety załatwia? kibice Wisły czy Polonii stoją w kolejkach żeby i dla Was kupić? Cytat od Kar(L)ik: „ a jak tam TT Starucha coś nowego jes…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Dalej brnij w gówno Zapytam jeszcze raz byłeś na meczu na Ł3 nie mówiąc o wyjazdach czy nie ? Prosta odpowiedź tak/nie ” nie,nie bywam na meczach klubowych w ogóle. na reprezentacji tak.jak widać po poziomie standardowych kibiców bywających na meczach polskich klubów to dobry wybór.nie skretyniałem do reszty Cytat od Kar(L)ik: „ Widzisz Chatek bagin ma ostrą konkurencje :D” fakt,przyślę tu Shadiego. na pewno się dogadacie patrząc po spojrzeniu na rzeczywistość

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Widzisz gówno wiesz o sprzedaży biletów Formułka formułką, życie życiem.” to że pod stołem je dostajecie jako klub kibica to mi zwisa. klub oficjalnie wam je załatwia i wszystko

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Chatek: „ Dasz mi link do profilu Starucha?:D” ogólnie dostępny chociażby z poziomu Googla. Cytat od Chatek: „ W TV jest zakaz pokazywania rozrób, rac, 'złych zachowań', oraz kontrowersyjnych spalonych ;)” pewnie dlatego tak często to widać w TV.w końcu to nie rozróby tylko "kibicowanie" Cytat od Chatek: „ Jesteś tego pewien, że klub dysponuje biletami na wszystkie mecze wyjazdowe?;>” cytat oficjalna strona Legii Warszawa: "BILETY NA MECZE WYJAZDOWE Zgodnie z przepisami Ekstraklasy S.A.…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Chatek: „ Zadzwoń do niego i powiedz jak ma zrobić porządek Ja osobiście nie wiem co można było w takiej sytuacji zrobić. ” to on jest niejako twarzą kiboli Legii a widziałem na TT co pisał.dla niego nic się nie stało więc daje całej reszcie dobry przykład Cytat od Chatek: „ Na sponsorów przyjdzie czas jak Legia się do LM dostanie, a kontrakty z firmami trzeba będzie przedłużać. Wtedy żadna firma nie będzie patrzyła, czy grupa kilkudziesięciu kibiców gnębi murzyna, tylko ile głów w TV o…

• Legia Warszawa

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Teraz przełóż to na polskie podwórko ;)” trudno wymagać aby takie koszulki ktoś robił dla innego klubu niż Legia w tej chwili.z tym że gdyby to Cracovia była mistrzem kraju i grała z powodzeniem w LE to pewnie Adidas zrobiłby takie koszulki dla niej. nie ma w tym nic dziwnego i specjalnie bym się tym nie podniecał.Adidas to przedsiębiorstwo jak każde inne.tak jak mówię - skończy się naszyciem specjalnego loga na wszystko i sprzedaż po droższej cenie.