Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Remex: „Kiedy zdobędą mistrzostwo ?? hm... Po 32 kolejkach mamy 73pkt czyli nad drugim Lazio które ma 59pkt mamy 14pkt przewagi idąc tym tropem zostało jeszcze 6 kolejek czyli 18pkt do zdobycia tym samym musimy wygrać 2 mecze żeby zostać mistrzami :)” opanowałem matematykę na tym poziomie chodziło mi kiedy faktycznie to nastąpi. czy dadzą sobie jeszcze wyrwać kilka pkt czy nastąpi to z pomocą innego zespołu (Lazio) itp o to mi chodziło

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

serio zremisowało? o sorki fakt, coś niedoczytałem albo miałem chwilowy reset mózgu. ciekawi mnie kiedy chłopaki będą świętować mistrza. jakby dobrze poszło to już w tej kolejce by się udało ale widać zmęczenie po LM. i może trochę zlekceważenie rywala. bo tak naprawdę Torino mniej ten mecz wygrało niż my go przegraliśmy. trochę na własne życzenie.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Pirlo.. strasznie spowalnia grę.” mówię to od dawna. ma te genialne podania ale ogólnie stopuje każdą akcję.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

ależ daliśmy ciała z Torino to masakra ale spokojnie i tak zmierzamy po mistrzostwo. Roma w plecy z Interem tylko Lazio wygrało.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „-Ogladajac mecze grupowe Juve smiem twierdzic ze nie grali porywajacego futbolu i na przyklad spotkanie z Olympiakosem( na wyjezdzie) byly podobne do tych z Monaco. Z Atletiko podobnie meczenie buly przez oba zespoly w dwumeczu. Z BVB zagrali najlepiej od dluzszego czasu,ale Monaco to znowu powrot do ,,meczenia buly". -LM wiaze jaja: Buffon,Chiellina,Tevez,Pogba,Vidal, Bonucci,Barzagli,Pirlo,Evra, tak na szybko przyklady, ktorym LM nie powinno wiazac jaj ;)” oczywiście, gdyby…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „1.A czemu mam nie porownac jak Juve gra w Serie A a jak w LM ? wytlumacz prosze ;)” oczywiście że można a nawet trzeba to porównywać. tylko opieranie się na słabym meczu z Monaco jako wyznaczniku jakości jest drogą donikąd Cytat od Kar(L)ik: „2. Skoro napisalem ze inaczej Juve gra w Serie A inaczej w LM to znaczy,ze musze ogladac rozgrywki ligowe jak i w europejskich pucharach nieprawdaz ? Czy inaczej myslisz ?” i dalej nie widzisz różnicy i tego że LM im wiąże jaja? Cytat od…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „ Sorry Boss Juve tylko atakuje Mówimy o LM nie o Serie A jakby co,ale co tam mało meczów oglądam Roma to taki Lech z polskiej ligi dużo mówi, a potem wychodzi co i jak ;)” no akurat nie ma co porównywać liczby meczów w SA do LM. jeżeli wyrabiasz sobie opinię tylko po LM to pozostaje ci współczuć bo temat jest o Juve a nie Juve w LM. czy Roma to taki Lech - dowiedzielibyśmy się jakby jakiś polski zespół awansował do LM w końcu. ale to przerasta możliwości naszych rodzimych gig…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Chelsea odpadla bo chciala jak najmniejszym nakladem sil awansowac tyle,ze trafili na PSG, ktore lubi atakowac w przeciwienstwie do Monaco, ktore preferuje podobnie jak Juve murowanie. Mocniejszy zespol w ofensywie rozbije Juve i tyle.” Tak samo słuchy chodziły jak to BVB nas rozjedzie, jak to Roma nas w lidze odsadzi itp. Piłka dlatego jest taka piękna bo nie jest do końca przewidywalne. Pewnie że każdy na nas trafiący będzie faworytem. Juve nic już nie musi oprócz dania z s…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Rywal Juve w 1/2 bedzie finalista LM Juve na tle Monaco marnie oj marnie wygladali. Widac brak im odpowiednich rywali w lidze aby prezentowac wyzszy poziom poza Serie A.” Być może ale o Chelsea niedawno czy o Monaco też tak kiedyś mówiono. Po zejściu z murawy wczoraj Tevez i Morata rzucili rzygiem na murawę, panuje jakaś epidemia wśród zawodników. A poza tym było widać że możliwość awansu powiązała im nogi. Teraz będą nie faworytem a kopciuszkiem. To wbrew pozorom może im pom…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

I brałbym poważnie pod uwagę posadzenie Pirlo na ławce. Szanuje chłopa ale opóźnia akcje.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od Remex: „Widać było że plan na ten mecz to bronic wyniku z 1 meczu. Jeśli chcą coś zawojować to muszą zacząć grac bo jeśli będą grac jak dziś to w półfinale przejada nas jak asfalt :/” może taki był plan? cholera wie. Vidal bez formy,Tevez jakby bez wiary że coś się uda ustrzelić. ogólnie mecz słabiutki. liczę że chłopaki odpoczną i w półfinale podejdą inaczej. tam już nic nie muszą, tylko mogą. każdy z przeciwników będzie faworytem. najgorszą opcją to w tej chwili Bayern. teoretycznie n…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

słaby ten mecz jak sik prosty wiewiórki. aż szkoda oczu. wiedziałem że Juve raczej się nie rzuci z atakiem bo to Monaco powinno cisnąć ale liczyłem że lepiej zagrają. prawie 80 minuta a szans dla Juve jak na lekarstwo

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

chwilowo wydaje mi się że nie jest wesoło po pół godziny. Monaco nas ciśnie i Kielon tego meczu nie dogra zdaje się bez czerwa

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

tak, w piątek o 12 jest losowanie

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „GamBit, to w czwórkę możemy sie wybrać Z Rybnika nie mam tak daleko do Sosnowca Co do żony Roberta, to tak samo jak z Matrim :XP:” Os Patrzałem niedawno ile jest bo Linkin Park gra u Was chyba koncert w wakacje. Coś koło 50 kilosów Aż jestem ciekawy tego meczu dziś. Lekko trzęsę jednak portykami. Editki: cholerny telefon

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Ja ze swojej kobiety już zrobiłem Co prawda nie takiego 100%, ale mecze ze mną ogląda Jak jest poza domem, to też prosi mnie o link do meczu =)” No moja skład też juz potrafi wymienić, na stadion mnie wyciąga na wakacje. Co prawda półtora tysiąca kilosów autem ale damy radę. Wie co to spalony tylko nie może załapać kiedy w czym z kim gramy. Czy to SA, czy PW, czy LM. "to głupie jest!" Co do Lewego to tak jak napisałem. Messiego bym do Lewandowskiego jednak nie porównywał bo t…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

No właśnie ja dziś oglądam mecz z kotem chociaż dziwczyna się odgraża że też będzie oglądać mimo że chwilowo jest poza domem. Robie z niej kibica

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

troszkę odbiegając od tematu oglądam skróty z meczu Bayern - Porto. polscy komentatorzy to jednak podrzędne mendy. czuć że kibicują Bayernowi bo akurat Lewandowski tam gra. szkoda słów. a akurat Lewego uważam za średniego piłkarza. sam nie jest w stanie zrobić nic. cała drużyna musi pracować na jego gole a to nie cecha gwiazdy tylko porządnego wyrobnika.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Roma w formie Świetnie by było, gdyby Lazio utrzymało sie na drugim miejscu, a Napoli wyprzedziło Romę! Dziś znów startuje Liga Mistrzów. Bardzo ciekawi mnie jutrzejszy mecz. Oby nasze chłopaki nie dały dupy i awansowały do półfinału.” takiej szansy na awans możemy nie dostać w najbliższej przyszłości. tak naprawdę trafiliśmy chyba na najlepszy dla nas zespół. jeżeli jutro się nie uda to ciężko będzie w przyszłości marzyć o awansie. co do Romy - odczuwam niesamowitą satysfakc…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

liczę że chłopaki będą w gazie i ich też pykną btw Roma - Atalanta 1:1