Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostNo powiem że i mnie Zaza trochę zdziwił Teraz rozgnieść Bologne i przerwa. Może wykuruje się reszta i odpalimy w końcu bo skład jest obiecujący i młodszy co najważniejsze. jeszcze poszukać młodych na obronę bo jeden Rugani wiosny nie czyni.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Posto ile Dybale jeszcze rozumiem - bardzo młody, musi popracować nad przygotowaniem atletycznym to Cuadrado i Sandro czemu często zaczynają na ławie pozostaje tajemnicą. dziś jeszcze Cacares odsunięty od zespołu za wypadek pod wpływem.ehh jedyne co cieszy to jednak forma w LM. ale i tu nie można popadać w hurraoptymizm bo MC to zespół za grube miliony a cienki że aż głowa boli. Sevilli wyrwali więcej zębów w okienku transferowym niż Juve więc też szału nie ma. a BM to kopciuszek, raczej dostarczyci…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postmatko ktoś ogarnia co ten zespół wyprawia? mam wrażenie że kontuzje i wymiana 3 filarów (Tevez,Pirlo,Vidal) daje nam się strasznie we znaki. jak tak dalej pójdzie Inter odskoczy że ciężko będzie ich dogonić
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postpuchar pucharem a pierwszy mecz sezonu pokazał że trzeba zgrania. bo dostać z Udine które oddało jeden strzał (!) i jeden gol to masakra jakaś. jeszcze u siebie... btw. był ktoś w Gdańsku na meczu Lechia - Juve? piękna sprawa i super atmosfera
-
Liga typerów - dyskusje
GamBit - - Piłka Nożna
Postcholera jak ponownie wbiłem na forum już była połowa imprezy. następną zaczynam z wami zabawa super. graty Mati! ps. postulowałbym o większą liczbę meczów Serie A w typerze ale wiem że ta liga nie ma dużej ilości fanów w PL ale nadzieja (wiadomo czyja matka) ciągle się tli
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postnie ma co się doszukiwać jakichś karnych czy czegoś równie głupiego. równie dobrze mógł Vidal wylecieć w pierwszej połowie bo mocno na to pracował. wygrała drużyna lepsza, młodsza i stworzona za większą kasę. smutna prawda ale prawda. nie doszukujmy się teorii spiskowych editka: kto się wybiera do Gdańska na mecz Lechia - Juve 29 lipca?
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postjakoś nie byłem nawet szczególnie zły po porażce. wygrała drużyna lepsza i tyle. Juve graty za dotarcie do finału i jeden z najlepszych sezonów jakie pamiętam. szkoda tylko Andrei dla którego będzie to chyba ostatni mecz w pucharach jako bianconeri. Graty dla Barcy. Forza Juve!
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postplotki o Pogbie czy Vidalu to standard. o Pirlo - tu już może być coś na rzeczy. nie wierzę że zostanie kolejny sezon. i o ile go lubię i darzę szacunkiem wszystko co zrobił dla Juve uważam że emerytura w USA czy Katarze to dla niego dobry pomysł. jest już za wolny, za mocno opóźnia akcje. Juve bez niego na boisku gra zdecydowanie szybciej. mniej schematycznie niż kiedy piłka musi przejść za każdym razem przez Pirlo...
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Posti na koniec sezonu remisik z Hellas. mecz taki sobie. Barca dziś Puchar Króla zdobyła więc finał LM oba zespoły o potrójną koronę. będzie się działo. Marotta potwierdza transfer Khediry
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostDybała na testach,Khedira wyciągnięty za friko z Realu. boczni obrońcy/skrzydłowi, utrzymanie obecnego składu (ewentualnie sprzedanie Pirlo do USA/Emiratów) i okienko można zamykać Marotta zawstydził Chucka Norrisa zamykając nie otwarte okienko
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Hehe wczoraj ładnie Inter dostał 1:2 z w pół rezerwowym składem Juve Oglądałem ten mecz z narzeczoną i oboje byliśmy pod wpływem alkoholu, ponieważ mój tata miał urodziny. W życiu nie spodziewał bym sie, że aż tak zakorzeniłem w niej Juve i obudzi sie w niej taki demon, że aż będę musiał ją uciszać Smutek, radość, wulgaryzmy Haha i to co wybronił Storari! Oboje mieliśmy takie miny jak on. Sam nie wierzył, że to wyciągnął. Tak samo mina Moraty i spóźniona radość po zdobyciu br…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postchyba niespodzianka dla wszystkich łącznie z kibicami Juve gratulacje. finał to jeden mecz a tam może zdarzyć się już wszystko
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od Remex: „podsumowanie zdobycia Scudetto JUVENTUS Scudetto 33” piękne...nie myślałem że po chudych latach nastąpią 4 takie chwile pod rząd... plan minimum wykonany, teraz LM i PW. jedno z tych dwóch i będę zadowolony z sezonu. obiektywnie patrząc na PW jest spora szansa. LM mniejsza ale piłka jest dlatego niesamowita że wszystko może się w niej zdarzyć
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postchyba jedyna nadzieja dla Tottiego LINK
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostGratulacje! Chociaż było to raczej wiadomo od kilku kolejek jest tytuł już oficjalnie zdobyty. Można się skupić na LM i PW.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postdziś szansa na mistrza. wystarczy jeden punkt. liczę na rezerwowy skład i odpoczynek podstawowych zawodników przed naprawdę ważnymi meczami które zbliżają się wielkimi krokami
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od Remex: „No wzmocnienia są potrzebne w defensywie na skrzydłach i w ataku Zobaczymy co Marotta wymyśli w okienku transferowym obyśmy nie byli rozczarowani >_>” skrzydła to podstawa a potem zastępstwo za Teveza. pozbyć się LL i Pepe. edit: Juve - Fiora 3:1 z czego Fiora miała 2 karne. jeden przestrzelony. co my zrobimy bez tego Teveza nie wiem i zachodzę w głowę kto by go mógł zastąpić...
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postco racja to racja. ale mając aspirację do gry na wysokim poziomie powinniśmy mieć w miarę równorzędny 2 garnitur. będzie kasa po tym sezonie może i nowi zawodnicy się znajdą.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „Napoli dostalo od prezesa ultimatum albo dobre miejsce i LE albo nici z wakacji Takze pykna spokojnie Rome, a Juve w takiej formie jak ostatnio ciezko bedzie mialo z Realem.” z tym Napoli też bym taki pewny nie był. Roma dołuje ale jak się zepną w końcu to mogą ich pocisnąć. w końcu ta zła passa kiedyś musi się skończyć i fakt, w tej chwili Juve albo jest jakiś problem albo przyszedł spadek formy. lepiej teraz niż w czasie najważniejszych meczów sezonu. czekamy aż się ogarną
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postciekawi mnie tylko czy się to tak ułoży. bo forma jest lekko słaba sądząc po meczu z Monaco i Torino.zobaczymy. ciekawi mnie jeszcze kto połknie Romę czy Napoli da radę bo w tej formie romaniści muszę się modlić o zachowanie 3 miejsca