Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

ależ mnie Pogba denerwował w tym meczu to masakra. w ogóle dziwne spotkanie. jakby zasłona dymna przed meczem z Bayernem. albo miękkie kolana bo zbliżali się do rekordu albo troska żeby nikt ważny się nie połamał przed LM. ciężko powiedzieć.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

trzeba ale jest nieźle. patrząc na początek sezonu jest nawet bardzo dobrze. teraz Bologna, LM u siebie z Bayernem a potem można zobaczyć o co będziemy się bić w tym sezonie. patrząc na szpital u nas i w Monachium może być ciekawie

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

najważniejszy będzie mecz z Napoli. dla mnie Serie A jest jednak ważniejsza w tej chwili bo tam idzie świetnie. chciałbym żeby się forma przełożyła na mecze z Bayernem bo Guardiola ma tam niezły szpital. nawet w ostatniej chwili ściągany Tasci też złapał jakiś uraz ostatnio. ogólnie nie jest źle, oby Morata strzelił w kolejnym meczu to powinien wrócić do składu na stałe. Cacares - szkoda ale mamy zastępców i to wcale nie gorszych. a Dybala jest mocny. jasna cholera będzie z niego pociecha o ile …

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Jutro pierwszy mecz w nowym roku Zobaczymy jak z formą u chłopaków. Muszą być 3pkt!” Pięknie i spokojnie. 3:0 po bramkach Dybaly, Bonuca i Zazy. Dybala jest dobry. powiedziałbym że bardzo dobry ale czekam na mecze w LM czy się nie spali. bo to młody chłopak jeszcze. jak ominą go poważniejsze kontuzje będziemy mieli pociechę na lata. Morata mnie zdumiewa. zgubił formę i jest straszny. to nie ten sam gracz co w tamtym roku. liczę że zostanie i nie znęci go Zidane na stanowisku …

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Rozkręca się Juve. na Dybale aż miło popatrzeć co wyrabia. wczorajszy mecz z Torino wygrany 4:0 które jest dla nas zawsze niewygodnym przeciwnikiem tylko to potwierdza

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

bardziej mnie ten Milan jednak martwi. pkt w SA są potrzebne jak powietrze. LM to drugi plan bo tam nie jest źle.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

może tak źle nie będzie. przypominam że poprzednie sezony też nie zachwycaliśmy, często męczyliśmy się niemiłosiernie i wygrywaliśmy też czasami fuksiarsko. liczę że będzie teraz tylko lepiej bo pomoc zaczęła funkcjonować, obrona oprócz jednego babola spisywała się dobrze. jak tylko napastnicy w końcu zaskoczą będzie dobrze. btw bramka nr 3 to kompromitacja sędziów. Lichy na spalonym tak na moje oko 3 metrowym co prawda nie wypaczyło to wyniku za bardzo ale dalej twierdzę że sędziowie w Serie A …

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

w tej chwili LM to nasz najmniejszy problem. Serie A leży i kwiczy. meczu nie oglądałem bo nie mogłem ale podanie Pogby do Lichiego zawodowe. dalej czekamy aż to się wszystko jakoś poukłada w głowach bo będzie lichutko. trzeba gonić czołówkę w lidze, LM w tej chwili jest dość bezpieczna.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

fuksiarskie derby z Torino. 2:1 ale gra nie zachwyca dalej. trzeba czasu, miejmy nadzieję że nie będziemy popełniać błędów ala Real Madryt gdzie szybko żegna się trenera w razie spadku formy. zobaczymy jak to będzie.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

to tylko potwierdza że sadzając go na ławce Allegri strzela sobie w kolano.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

bardzo zacny skład moim zdaniem.ale jak widać Max ma inne zdanie co mnie niezmiernie smuci bo pokładałem w nim spore jednak nadzieje

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

śmiem twierdzić że gdybyśmy wykorzystywali chociaż 1/3 stwarzanych sytuacji bylibyśmy blisko czołówki Serie A i zlalibyśmy BM w Lidze Mistrzów aż miło... co się dzieje z tą drużyną to nie wiem

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

parafrazując słynny cytat :Tylko zwycięstwo się liczy niech Juve dziś nie da 4 liter bo mi kupon nie wejdzie

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

uwierzmy w Marottę. ludzie psy wieszają a karawana jedzie dalej. ludziska wiedzą co robią,Allegri też głupi nie jest. pojedynek z Interem będzie papierkiem lakmusowym dla tego składu. czy odmłodzenie nie jest robione na hurra. Marotta i Allegri mają u mnie kredyt zaufania. nawet gdyby ten sezon był na straty. kiedyś zrobić to trzeba było. mamy nauczkę z czasów Interu z panowania Mourinho. trzeba myśleć przyszłościowo. przeżyłem lata 90-te, przeżyłem Serie B, przeżyję sezon bez mistrza. chociaż "…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Moim zdaniem już z Frosinone powinien wyjść w podstawowej 11, bo był to "błahy" przeciwnik.” tylko akurat w tym meczu było parcie na 3pkt bo start sezonu był taki jak wiemy. więc pewnie Allegri nie chciał ryzykować bo Rugani to jeszcze bardzo młody chłopak. zobaczymy,uczyć ma się od kogo. Barzagli nie będzie wieczny (chociaż nieźle mu idzie :D) a i Kielon,Bonuc i Sandro mają spore umiejętności. niech pracuje na treningach dostanie w końcu pewnie szansę. żeby tylko nie było ja…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

musi jednak nadrobić schematy gry obronnej oraz znaleźć porozumienie z całym blokiem obronnym. zobaczymy jak sobie poradzi bo możliwości ma bezapelacyjnie

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

akurat Pogba mam wrażenie dostał takie polecenie od Allegriego. mniej kozaczenia, więcej pracy dla dobra drużyny. inaczej nie wiem skąd w nim taka zmiana, jakby bał się uderzyć z daleka. a Rugani powinien dostawać szansę. może nie w ważnych meczach ale z jakimiś ogórkami niech się ogrywa bo ma chłopina umiejętności i papiery na dobrego obrońcę. baa, on już by się łapał w podstawie większości drużyn, nie bez powodu chciał nam go podkupić Arsenal. ale Juve to nie większość.

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

no jest lepiej Khedira jednak to klasa jest, Dybala dobrze,Pogba bez strzałów, Morata zrobił co miał zrobić. obrona trochę przespała 1 połowę ale potem poprawnie. jest progres. czekamy na Inter po przerwie reprezentacyjnej

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Lichy -> LINK trochę trzęsę 4 literami przed tym meczem z Bologna. dawno tak nie miałem żeby się bać takich potentatów zobaczymy, sezon będzie ciekawy

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat od DLuGi xD: „Lichy podobno wypada na kilka miesięcy.. Czyli zostaniemy z ustawieniem 3-5-2.” wczoraj było info że na miesiąc chyba że masz lepsze źródło jakieś