Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bagin :D: „ To mi niewiele mowi w kwesti generowanego zagrozenia pod bramka, statystycznie rzecz biorac strzal Khediry za pola karnego w aut jest rowny kiksowi Milika z 2 metrow, a przeciesz prawdopodobienstwo gola z obu sytuacji jest diametralnie rozne.” statystycznie jest równy. prawdopodobieństwo gola inne, efekt końcowy ten sam. Cytat od Bagin :D: „Dlatego once again, nie wklejaj mi statystyk bo ja sie z toba zgadzam ze Niemcy mieli duzo lepsze, ze prowadzili gre, tylko przypomnij m…
-
Cytat od Bagin :D: „ A ile sytuacji podbramkowych niemieckiej reprezentacji sie doliczyles? Jeden strzal wyciagniety przez Fabianskiego i nic. W przegranym 0:2 meczu Niemcy zagrazali naszej bramce, przez dlugie fragmenty byla obrona Czestochowy, dzisiaj nie. Dzisiaj jedyne "100" na boisku mial Milik ” no niestety chodzi mi o posiadanie piłki i podania. nie dziwi że musieliśmy zrobić więcej kilometrów niż Niemcy bo oni sobie pykali. pewnie, lepsi technicznie. a co do strzałów to nasi oddali ich 7…
-
z większością tutaj nie sposób się nie zgodzić ale patrząc na statystyki to dziś zostaliśmy zgnieceni. tylko wola walki i trochę szczęścia (po obu stronach) sprawiły że mecz skończył się podziałem punktów. ok Bagin, Milik obok Lewego to jeden z najbardziej utalentowanych napastników od lat. tylko jego skuteczność jest dość mizerna na tych mistrzostwach. a szanse ma. wiadomo, napastnik może być i kreatorem i egzekutorem (jak nie przymierzając Ibra w PSG) ale jednak rozlicza się go przede wszystki…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „No i mamy pierwszy oficjalny transfer Miralem Pjanic, kto by sie spodziewał takiego transferu do Juve!” na pewno nie kibice Romy bo szambo wylewane na ich stronach i forach na Miralema jest głębokie. kiedyś chcieli chłopa sprzedać za worek ziemniaków, dziś się okazuje że to topowy gość sprzedany do najgorszego wroga. i oczywiście nikt z zarządu nie chciał go sprzedać tylko on się uparł kabaret jednym słowem. Cytat od CarVi: „Dobra z takimi przewidywaniami to ja się dziwie cze…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „GamBit a gdzie będziesz kupował stare stroje?! Bo też chętnie bym kupił czarną wyjazdówkę :D” najprawdopodobniej na Juve Store ale czekam na jakiś event związany z darmową wysyłką
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postw tym sezonie mieliśmy najładniejsze stroje od lat. domówka była genialna w swej prostocie, wyjazdówka niezła a 3 komplet tak samo genialny jak domówka. jakoś nowe stroje mnie nie przekonały, szczególnie domówka bez sensu i wyjazdowa jak Chelsea. jedynym plusem jest że ceny poprzedniego kompletu polecą w dół bo jeszcze nie nabyłem, a muszę kupić i dla siebie i dla dziewczyny także to tak jak napisałem jedyny plus
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od CarVi: „Lemina wykupiony wielki plus ma chłopak talent jak dostanie więcej szans i się wkręci do zespołu może być z jednym z lepszych :D” wystarczyłoby mi żeby był lepszy niż Hernanes i nie zagubił się po drodze jak Sturaro. wiem, jestem mało wymagający
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostZ Moratą nie wiadomo - w Realu zapowiadana jest rewolucja, ciekawe jakie plany będą w stosunku do niego bo to determinuje czy zostanie czy nie. Berardi w tym sezonie jest tak bezproduktywny jak to tylko możliwe, w tej formie jest za słaby na pierwszy zespół Juve. ba, nie wiem czy na ławce by się zmieścił.danie za niego 30 baniek jeśli się nie ogarnie to gruba przesada według mnie. Cavani - ciężka sprawa bo jakoś nie lubię tego gościa. niby umiejętności jakieś tam ma ale tak mi nie pasuje do Juve…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostFakt, mistrza mamy. problemy zaczynają się teraz. czy zostanie Morata, Pogba i Cuadrado. i kto zastąpi Marchisio. to okienko transferowe może być trudniejsze niż się wydaje.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostTo co Panie i Panowie? Scudetto nasze?
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Posthehe chociaż raz federacja ogarnęła sprawę. chociaż lepiej gdyby grał jednak, Napoli bez Igły traci 1/3 swej wartości. teraz musieliby nie stracić nawet oczka a Juve stracić aż 7. raczej awykonalne bez jakiejś konkretnej katastrofy. mistrz jest już znany według mnie.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostSkoro Khedira dostał 2 mecze zawieszenia to Igła dostanie tyle samo. chociaż to włoski związek więc może się równie dobrze obyć w ogóle bez zawieszenia
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostWykrakałeś seriea.pl/328399-napoli-przegrywa-w-udine.html jest dobrze, 6pkt przewagi. szkoda LM ale liczę że Scudetto i Puchar mi to wynagrodzą w tym sezonie a Napoli znowu tam gdzie ich miejsce
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od CarVi: „[...] ale ja tak oglądałem końcówkę 90min + tam doliczony czas patrze Evra traci piłkę zamiast wybić to ją stracił myślę będzie brama no i była ... Można tutaj nawiązać mecz Polski z Niemcami nieszczęsne 2:2 po błędzie Wawrzyniaka” ta akcja to akurat faul na Pogbie z tego co pamiętam przed polem karnym Bayernu. sędzie olał (w ogóle jakiś miał gorszy dzień) i poszła kontra. i brama. takie życie. trzeba było wcześniej wcisnąć 3 bramę to nie byłoby problemu. dzisiaj Gigi pobił reko…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Głupotą było cofnięcie sie do defensywy. Kiedy to zrobili, powiedziałem narzeczonej: "Zobacz jacy idioci. Teraz Bayern strzeli bramkę, pójdzie za ciosem i mamy po awansie."[...]” powiedziałem do swojej dokładnie to samo. nie można się bronić pół godziny z Bayernem. a wydaje mi się że Max odrobił swoje lekcje. pięknie ustawił zespół i prowadziliśmy 2:0. potem zabrakło według mnie odpowiednich zmienników żeby dociągnąć. a pierwsza bramka dla Bawarczyków spowodowała drżenie kola…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostSturaro za Khedirę nie był złym pomysłem. Mandzukić mógł zostać na ławie bo Zaza jest szybszy i bardziej mu się chce grać mam wrażenie. szkoda meczu ale przynajmniej walczyli. brakło sił i zmienników. i ta decyzja sędziego przy prawidłowej bramce Moraty która mogła zmienić przebieg meczu. szkoda. ale patrząc na to kto bardziej chciał wygrać to Bayern zasłużenie awansował. przysiedliśmy na tyłku od 60 minuty i to się zemściło. nie można się bronić całym zespołem pół godziny i liczyć że nic nie wp…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postnieciekawe wieści przed meczem z Bayernem. Mandzukić, Dybala i Marchisio poza kadrą najprawdopodobniej. czyli szanse do tej pory dość marne marnieją jeszcze bardziej... ehh
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postpatrząc na to że mimo pierwszej zawalonej połowy Bayern wcisnął tylko dwie to raczej nie spodziewam się pogromu. w Monachium obstawiam 2:1 lub 1:0 dla Bayernu bo niestety w tej chwili są poza naszym zasięgiem. kijowo trafiliśmy, na faworyta do zwycięstwa na wczesnym etapie. trzeba być realistą i utrzymać pierwsze miejsce w Serie A i spróbować za rok. a może chłopaki zrobią niespodziankę jak w tamtym roku z Realem?
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postnie wiem co sądzić o tym meczu. za strachliwie? ciężko powiedzieć. w drugiej połowie potrafili się spiąć ale też Bayern był już podmęczony bo ławka rezerwowych oprócz Riberiego u nich nie istnieje. ciężko powiedzieć, szanse są ale marne w dwumeczu.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostBayern ma szpital, my też. będzie ciekawie. ważne u siebie na 0 z tyłu i wrzucić chociaż jedną. liczę na Dybale bo wczoraj był widocznie oszczędzany na mecz z Bawarczykami.