Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostNie łamcie się panowie. ten puchar to w zasadzie jakieś badziewie obwoźne aby ucieszyć sypiących kasiorą szejków. ani to prestiżowe ani fajne. ja wiem że fajnie wyglądałby w gablocie ale nie ma się co stresować. Nie przejmuj się Dybalko, będzie dobrze Milan ma zadatki na fajny skład jak nie rozprzedadzą młodych i zdolnych. fajnie by było jakby wrócili na miejsce im należne ale bez przesady Za Juve oczywiście btw Wesołych ludziska.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postmożna powiedzieć że wylosowaliśmy najlepszą opcję z możliwych
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostNajlepszego dla Starej Damy! 119 lat ma a jest piękna tak jak kiedyś
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Niesamowite jak nam brakowało piłkarza typu Claudio w środku pola. Pierwszy mecz po kontuzji, a już było widać ile robi w pomocy! Dziś Napoli..” nie da się ukryć że Khedira zgubił formę więc powrót Claudio idealnie się tutaj wpasował. musimy jednak kupić 2 pomocników i to jak najszybciej. b2b ala Vidal i jednego kreatywnego na zmianę o poziomie wyższym niż Lemina,Sturaro i Hernanes. za to dzisiejsze wyniki pod Juve jak jasny gwint Roma remis a Inter w plecy plus wygrana z Nap…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Jutro Lyon..” Lyon i po Lyonie a z Milanem w pupę
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Słyszeliście plotki o tym, że pod nieobecność Pjacy ten młody, 16 letni murzynek ma wskoczyć do seniorów? Generalnie w polu karnym jest z niego kocur.. no ale ten wiek!” nie słyszałem. o kogo chodzi? krążą plotki że Coman ma wrócić do Juve.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od CarVi: „Napoli traci głupio pkty + a Pipita strzela kolejne brameczki oraz brameczka Dybali jest się z czego cieszyć ^^” idealna podsumowanie Serie A do tej pory cieszy że Igła strzela co kolejkę, Dybala gra jak z nut. na razie jest bardzo dobrze panie i panowie
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostSezon długi ale na środek mamy Leminę, Sturaro, Hernanesa, Pjanicia i Khedirę. czyli na 2 ŚP 5 chłopa. skrzydła obsadzone. spokojnie powtarzam, nie ma sensu panikować. Marchisio już wznowił treningi a Sami jeszcze się nie połamał więc jest luuuz bardziej bym się obwiał o obronę ale tutaj też nie ma tragedii. BBC ma się dobrze.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „No i mamy teraz piękną pomoc Khedira, Pjanic bez szału, Lemina bez szału i Hernanes z drewnianymi nogami. Hahahahaha dramatyczne okno transferowe!” spokojnie, nie panikujmy. poczekamy, zobaczymy. wczoraj 4:0 z Dinamem fajny mecz.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostTrochę standardowo zaczęliśmy przygodę z LM. zaskoczony zbytnio nie jestem bo mecz powinniśmy wygrać bez dwóch zdań. szkoda straty 2pkt i to u siebie. teraz tylko liczyć że będzie coraz lepiej.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Owszem, to dobre transfery.. ale co jeśli Claudio wróci po kontuzji bez formy, a Khedira (odpukać) złamie kontuzję? :E” nie róbmy paniki. na środek mamy Khedirę, Sturaro, Ase, Lemine, Marchisio, Pjanicia i Hernanesa. od biedy można na środku wypróbować Pjacę. nie jest źle. co do meczu z Bayernem - pokazało to że mamy za słabą ławkę według mnie żeby marzyć o zdobyciu LM. w tym sezonie jest lepiej.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od Bladeripper Returns: „ Może i drogo ale Juve pokazał mamy kase kupimy kogo zechcemy, kiedy inne kluby mają ogromne problemy finansowe.” tutaj bym aż tak daleko nie wybiegał. kasę może i mamy, o finansowe fair play martwić się nie musimy ale do czołówki najlepiej zarabiających dalej sporo nam brakuje. taki MU czy Bayern że nie wspomnę o Real/Barca zjadają nas pod względem przychodów na jeden gryz. to że przyoszczędziliśmy w poprzednich latach i sprzedaliśmy Pogbę pozwoliło na zamianę fra…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od Bladeripper Returns: „Osobiście uważam że Juve kupił Pjanica żeby osłabić rome i Higuaina żeby osłabić Napoli a tytuł zdobyć mimochodem. Bo w Serie A nie ma nikogo kto im zagrozi. A co do Pogby to zrobiliśmy interes życia, teraz tylko sukces w LM by nas ucieszył.” poniekąd pewnie i o to chodziło. Pjanic być może został wykupiony bo było już wiadomo że Pogba odejdzie a przy okazji można było wbić Romie szpilkę. Higuan to w tej chwili najlepsza 9-tka do wyciągnięcia i znająca ligę. drogo …
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostIgła już z Sassuolo ukłuł 2 razy w pierwszej połowie, potem dołożył jedną Pjanić. Pogba na razie 270 minut, zero bramek w MU, zero asyst, za to 3 nowe fryzury mister 100 baniek.
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Widzieliście cyrk w sieci odnośnie transferu Pogby i kwoty dla Raioli? Jestem ciekaw ile my faktycznie zarobiliśmy.. Eh oby Higuain sie spłacił, bo wywaliliśmy sporo $$ na tego grubasa :E” dziś po pierwszym meczu sezonu mam wrażenie że większość umniejszała umiejętności Igły i powrót do regularnej gry Asy a tu proszę ładny mecz, trzeba popracować nad skutecznością i będzie dobrze. btw. Igła nawet z nadwagą (chociaż widać dziś było że zrzucił sporo) jest lepszy niż 99% napastn…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
Postcóż, Pogba wybrał co wybrał. wydaje mi się że kasę bo w tym roku LM nie zdobędzie (MU gra w Lidze Europy) a w następnych latach jest to kwestia dyskusyjna. może im się udać, może nie. teraz z Juve miał na to sporą szansę ale mówi się trudno. czekać tylko teraz na jakieś dobre zastępstwo a w tej chwili potrzebujemy 2 pomocników - ofensywnego i defensywnego na w miarę europejskim poziomie. trudna sprawa. co do wyjazdu - na FB jest grupa o wyjazdach na mecze Juve, może tam ci ktoś prędzej coś powie…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Ja uważam, że United nie powalczy w tym sezonie o tytuł.. zbyt duża zbieranina. Co do Pogby, to także uważam, że dużo nie tracimy. Jeśli jego forma/talent ustabilizuje sie, to będzie to za 2-4 lata i wyfrunie wtedy do Realu. ” obawiam się że jak nie zajmie się mocniej grą w piłkę a nie pajacowaniem na portalach społecznościowych to i z tą stabilizacją może być różnie. MU zaczęło budować drużynę w jakiś mało zrozumiały dla mnie sposób. według mnie zaczyna się od obrony a nie o…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostWidać koniec sagi transferowej Pogby. Patrząc obiektywnie to dobry interes. kupić za bańkę, sprzedać za 100 razy więcej. medialnie na pewno tracimy, sportowo już niekoniecznie. Pogba mimo bezsprzecznego talentu nie ustabilizował formy, jest chimeryczny, wymachuje tymi makaronami po każdym nieudanym zagraniu (co mnie osobiście doprowadzało do szału) - krótko mówiąc nie jest to jeszcze zawodnik na taką kwotę. było życie po Zidanie i Del Piero, będzie i po Pogbie. dawać Isco i kogoś z dwójki Matuid…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Co do środka pola, to ja bym sie jedynie pozbył Hernanesa. A co do reszty to: - Asamoah - jestem ciekaw jak zaprezentuje sie w obecnym sezonie po przepracowaniu całego okresu przygotowawczego, mając kontuzję daleko za sobą - Lemina - musi zostać, jestem ciekaw jak sie rozwinie - Sturaro - mam nadzieję, że wrośnie na solidnego defensywnego pomocnika, którego moim zdaniem brakuje - Pereyra - marnujemy go.. ustawił bym go za napastnikami, a jeśli to nie wypali, to sprzedać” trud…
-
Juventus Turyn F.C.
GamBit - - Piłka Nożna
PostCytat od DLuGi xD: „Też to widziałem, ale zbyt wczesne wdrożenie go do zespołu będzie głupotą.. Niby mamy 8 piłkarzy na 3 pozycje (nie liczę już Pogby), ale nie oszukujmy się.. tylko Marchisio, Pjanic i Khedira prezentują wysoki poziom.” z tym Pogbą to jeszcze bym go liczył jak każdego. negocjacje trwały, o ile wierzyć słowom Marotty na chwilę obecną zostały wstrzymane. a z nim czy bez niego po sprzedaży niepotrzebnych (Hernanes, Sturaro, Lemina czy Asa) trzeba i tak kogoś na środek kupić. choci…