Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 222.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat: „Han napisał(a) I tutaj pytanie - czy gdyby teraz Del Piero lub Buffon przeszli do innego klubu (mało możliwe, tylko taki przykład) to czy dalej byliby kochani czy staliby się zdrajcami/najemnikami ?” oni tyle zrobili ze pewnie zostaloby im to wybaczone Cytat: „Han napisał(a) @GamBit: Skoro i tak wiele nie zrobił to jego odejście powinno bardziej cieszyć niż denerwować.. :D” a kto powiedzial ze mnie to denerwuje?zdenerwowal mnie sam fakt ucieczki i niewazne czy cos zrobil czy nie Cytat: „…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

Cytat: „Han napisał(a) Zadając pytanie "po co idziesz na mecz?", praktycznie każdy odpowie "bo chcę kibicować <nazwa drużyny>". No właśnie, idzie się po to aby DOPINGOWAĆ, wspierać swój zespół i cieszyć się wspólnie ze zwycięstwa lub wspierać się po porażkach, a nie wyżywać się gwizdami na jednym piłkarzu (gdy Real był przy piłce było cicho, gdy nastąpiło podanie do Cannavaro to trybuny się gwałtownie ożywiły - aż miałem wrażenie że bardziej się skupiają na tym kiedy Cannavaro dostanie piłkę, ni…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

a czemu twoim zdaniem maja kochac Cannavaro? odszedl,uciekl z tonacego okretu.dla mnie moze i byl zawodnikiem Juve ale nie okazal sie prawdziwie przywiazany do tego klubu jak Del Piero czy Nedved.dla nich brawa ze zdecydowali sie zostac w klubie po degradacji.

• Nowe Filmy

GamBit - - Muzyka i Film

tego nie wie nikt.mam nadzieje ze nowego Punishera:War Zone nie ocenzoruja z tych krwawszych scen

• Nowe Filmy

GamBit - - Muzyka i Film

niestety Babylon A.D. w naszym kraju zostal skrocony o sporo scen przez co zakonczenie lekko stracilo sens...trzeba poczekac na dvd wtedy moze sie okaze ze z tymi scenami byloby sensowniej

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

bardzo sie ciesze ze zwyciestwa ale ten mecz nie dal mi tyle radosci co mogl mi dac a to z bardzo smutnego powodu. cytat z Onet.pl Cytat: „Dwie osoby zginęły we wtorek, a około 30 zostało rannych, w tym wielu ciężko, na północy Włoch w wypadku autokaru, którym podróżowali kibice włoskiego klubu piłkarskiego Juventus Turyn - poinformowali karabinierzy. Kibice jechali do Turynu na wieczorny mecz Ligi Mistrzów z Realem Madryt. W wypadku zginęli dwaj kierowcy autokaru. Wielu pasażerów było włoskiego…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

jasny gwint...teraz to juz przesada.naiwnie wierzylem ze Ranieri jest w stanie wycisnac tyle ile sie da z tego zespolu ale jednak sie zawiodlem.przyznam sie meczu nie ogladalem bo nie mam ani cyfrowej telewizji ani nic w tym rodzaju.ale jestem zawiedziony.sciagne spotkanie z netu i pokusze sie o jakas glebsza analize.powiem jedno:LIPPI WRÓC!

• Cytat: „tortoise napisał(a) [...] kolejne posty o kibicach i kibolach będą traktowane jak offtop i usuwane z tematu. ostrzegam po raz ostatni. tortoise” nie badz taki zasadniczy Cytat: „GamBit napisał(a) co do boruca-to czlowiek kazdy ma slabszy i lepszy dzien.szkoda bo do tej pory te slabe rzadko mu sie zdarzaly.” Cytat: „tortoise napisał(a) rzadko? choćby mecz na rozpoczęcie tegorocznej ligi szkockiej z Rangersami...” tak w porownaniu z reszta bramkarzy to rzadko.tak naprawde jest zawodnikiem …

• zapomnialem ze policja nie ma co robic tylko was prowokowac przykladnych spokojnych i nie agresywnych obywateli.kazdy pseudokibic powie ci to samo.wrocmy do tematu o reprezentacji bo wpadnie mod i pozamiata co do boruca-to czlowiek kazdy ma slabszy i lepszy dzien.szkoda bo do tej pory te slabe rzadko mu sie zdarzaly.

• Cytat: „Bemek napisał(a) [..] Co do częstotliwości takich zajść to naprawde nie jest z tym tragicznie. Ilośc bijatyk i ustawek rok rocznie spada więc jednak "normalniejemy" ;)” bo szpitale nie nadazaja leczyc i wypuszczac tych po ustawkach i bijatykach wracajac do tematu @tortoise nie obraz sie ale w naszej druzynie nie tylko obrona jest do wymiany tak szczerze mowiac.poza paroma ogniwami jestesmy ciency jak polsilver.powinni zrobic totalna rewolucje,wziac samych lebkow co im sie jeszcze chce bi…

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

podobno jest paru kandydatow ale najprawdopodobniejszy jest Schweisteger (czy jak sie to tam pisze) z Bayernu i Yaya Toure z Barcy

• Cytat: „firewall0496 napisał(a) Przeszkadza Ci to że się biją ? Krzywda Ci się stanie czy co .... Wystarczy że mamy fajnych polityków którzy wystarczająco poniżają nasz Kochany Kraj ...” nie nie przeszkadza.jak dla mnie mozecie robic ustawki i wybijac sobie taka ilosc zebow jaka wam sie zywnie podoba byle tylko nie na meczu.tam sie idzie kibicowac,powtarzam KIBICOWAC nie zrozum mnie zle polscy kibice sa niesamowici,zadni nie potrafia im dorownac.tylko gdyby jeszcze nie napieprzali sie tak duzo i…

• widzisz stary mozna byc kibicem wierzacym w druzyne ale bez lania sie po mordach...ale to juz kwestia wyboru czy chcesz byc kibicem czy pseudo.chociaz dla was nie ma roznicy btw,naprawde jestem dumny z polskich kibicow,doceniam spiewy,oprawe i tego typu rzeczy.gdyby tylko przed meczem,w trakcie albo po meczu nie musieli sie lac z kims byloby luks

• Cytat: „firewall0496 napisał(a) [...] Niestety to staje się powoli prawdą .... Nie zawiedli nas tylko POLSCY KIBICE ahh piękny widok jak 200 osób w obronie kolegi rusza na policemanów ;DI ten doping.... coś cudownego” uwazasz to za powod do dumy?bo mnie jest wstyd za kibicow.doping byl swietny szkoda ze zachowanie spokoju i kultury kolejny raz ich przeroslo...

• Juventus Turyn F.C.

GamBit - - Piłka Nożna

cus temat ostygl to jako kibic Juve od zawsze rzuce w czeluscie forum pytanie: - co jest nie tak z naszym ulubionym klubem ze tak ostatnio im nie idzie?trener?brak ambicji?

• Nowe Filmy

GamBit - - Muzyka i Film

Cytat: „SeV napisał(a) Co do nowiutkich filmów to jesień zapowiada się bardzo dobrze - Babylon A.D. - Max Payne - 007 Quantum Of Solace - Transporter 3. .....” co do Babylon A.D. to niestety nie byl tak dobry jak zapowiadano. na Bonda czekam bo to Bond.taka argumentacja powinna wam wystarczyc. no i Transporter 3 - wiadomo Statham.nic dodac nic ujac. dopisalbym do tej listy Maxa Payna z nadzieja ze nie zepsuja pomyslu

• Cytat: „So Seductive napisał(a) co to za nutka od 2:00 ? pl.youtube.com/watch?v=C3ZrjD6…EDED91FB6ACB69F8&index=10” to jakis techno remixowany motyw z Piratow z Karaibow o ile sie nie myle

• mialem sie nie wypowiadac bo jak stracilismy wczoraj pierwsza bramke o malo co nie udlawilem sie papierosem... nie wiem gdzie byla obrona,nie wiem gdzie Boruc... chlopaki po 1 bramce wyraznie sie zalamali i chcieli doczlapac do konca meczu a tu suprise.tragedia naprawde niedlugo bedziemy sie cieszych jak nie przegramy z Bora-Bora albo inna bananowa republika

• Wasze ulubione książki

GamBit - - Rozrywka i hobby

Cytat: „Felas_ napisał(a) Oj mylisz się... Moje zdanie popiera wielu wybitnych krytyków... Czemu nie mogę krytykować słabych ksiażek? Ktoś kto całe życie pulpy z kiosku ruchu albo wyniesione pod niebiosa grafomańskie popisy pana Browna, nie wie czym tak naprawdę jest dobra ksiażka... To tak samo jak dziecko które przez całe życie zajadało się wyrobem czekoladopodobnym, a nigdy nie spróbowało prawdziwej czekolady. Ostra krytyka to moja droga do nawracania. :tongue: Amen Mi też ktoś kiedyś uświado…

• Wasze ulubione książki

GamBit - - Rozrywka i hobby

Cytat: „Felas_ napisał(a) Mało wymagającego czytelnika...Ot takie tanie czytadło.” Felas_ mam wrazenie ze masz trudnosci z tolerowaniem zdania innego niz twoje co widac w postach w tym temacie.jezeli dla ciebie cos jest kicha to fajnie ale dla kogos innego moze byc ciekawa lektura takze daruj sobie GamBit