Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
starałem się jak mogłem, Ale żaden ze mnie lotnik - kampić też porządnie nie umiem - tu pozdro dla Carpe. Była chwila wątpliwości czy samemu nie zezlomować Vendetty i nie odesłać złomu bo nie odpowiadał na wiadomości Gratki udanego zejścia z urlopu, szkoda że na sojuszniku ale Arek się nie zraża odbudowa w trakcie Maximus
-
[GUMISIE] GUMMYBEARS ( 4838.25% ) vs [S T] Starship Troopers ( 534.11% ) Zakończona
AbaddonX - - Wojny Fenrir
Post05-08-2019 14:14:58 - Maximus [Gumisie] - 355.94% komedia pomyłek z mojej strony... na upartego mógłbym wstawić z tego dwa osobne raporty, ale pierwszy był na minus, więc uczciwie będzie zrobić jedno. Dnia 05-08-2019 14:14:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Gumisie] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Lekki myśliwiec 492.297 Mały transporter 47.113 _________________________________________ Obrońca ZAS [S T] ________________________________…
-
Kilka dni obserwacji masa skanów i.... cel przypilnowal ktoś inny . Szacun Vendetta po raz kolejny idealnie wyłapałeś idealny moment . Pójdzie na kopalnie Pozdro dla zespołu S&D i Gumisiów. Produkcja soku z gumijagód musi wejść na wyższe obroty bo zaczyna mi brakować Dnia 31-07-2019 12:02:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Gumisie] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 48 Okręt wojenny 6.186 Pancernik 3.615 Lekki myśliwiec 516.944 Mały transpo…