Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo Januszek. Siej postrach.
-
Gratki Sco. Jeszcze 99 i Ice pójdzie z walizami.
-
Dobrze, że te bombowce latają Ci z prędkością krążków. Inaczej byłoby ciężko z tak długim lotem. Przetapiaj na napędy.
-
Nie ma nic za darmo, a szczególnie czas, który przepadł na ten wpis. Gratulacje i przetopu na więcej bombowce. Kolejny pułap top 10k. Ich nigdy nie jest za wiele.
-
Standardowo 5kk dexu za wpis, już zapisałem w dzienniczku. Nic nie umknie. Gratulacje i przetopu na więcej kolonizatory. Ich nigdy nie jest za wiele.
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od Poka_Bydlaka: „Widząc ilość problemów z tym wszystkim odnoszę wrażenie, że pewnego dnia wycofają zmiany aka przerosło ich to wszystko. ” tak jak ktos wczesniej napisal to serwer testowy. jest zapewne mniej stabilny niz glowne. widze to nawet po jego predkosci. mieszkam w anglii, serwer jest angielski a mi strony kilka sek sie laduja... poza tym nie odrazu krakow zbudowano. fajnie ze chca dac tak duzego patcha, a ten serwer jest po to by sprawdzac wszystko i r…
-
może za przekręty, może za nie oddanie próby i wróci za parę dni. bez pręgierza to tylko zgadul zgadula
-
Aby nie było, to nie ja. Gratulacje i przetopu na mtki.
-
Gratki pany to będzie długie top1 acs na tym uni
-
Aby nie było. To nie ja dostałem. Nie tym razem. Gratulacje i przetopu na napędy
-
Duo lot z Ukatim. Trochę fujka, ale dla tego zysku to warto. Pozdrawiam i życzę miłego dnia