Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Swietna akcja % powala z nog !! mysle ze dopiero teraz zacznie sie rywalizacja miedzy naszymi sojuszami Obroncy SZO ! ladna postawa !
-
co za fatality haha graty !
-
ciezko ostatnio u mnie ale zycie jest bardzo nie przewidywalne gratuluje starcia szkoda takiej flotki ale trudno to tylko gra.Mysle ze troszke jeszcze pogram jak dlugo nie wiem narazie odbudowa pozdro !
-
no musze przyznac ze ladnie to wyszlo zysk ladny a % jesli chodzi o nasze uni to powalajacy top dalej na flotke i dzialaj dalej ! Obroncy SZO ! i gratuluje malej pociechy teraz masz wiecej czasu dla niej ! p.s widzisz roznice miedzy nami?? ja chociaz potrafie szczerze pogratulowac. A Ty jak zawsze oskarzasz o push ! mowie o poprzednich moich STkach!
-
gratuluje akcji zastanawialo mnie czemu podskoczylem o 1 pozycje i juz wszystko wiem GS ciezko sie rozwala wiec tymbardziej gratuluje zysk ladny wam wyszed ! AvsD cos ostatnio slabo obroncy SZO!
-
nie robie z was debili sam sie zdziwilem ze jesli to nie byla podstawka na GSy to skad cala flotka ? ale pozniej sam napisal ze robil zlomka w nocy trzymal tu troche flotki jako wabik i cos kolo 6.5 kk dexu wiem bo obserwuje go juz od dawna i liczylem na duzo szczescia a wyszlo jeszcze lepiej niz chcialem
-
Witam wszystkich ponownie ! na zerga polowalem za czasu postawienia koloni w ukladzie 25Powera byl on niedaleko i mial niezla flotke jak na gracza RedBull wiec obstawilem mu 5 gale ale pojawial sie inny problem bo siedzial na 9gali i rzadko kiedy ruszal swoja flotke wiedzialem ze na 5gali trzyma maly sprzecik i troche paliwka a ze ostatnio niezle mi idzie sciaganie moonow bo za 1 razem sie udaje ( oprocz moonow gracza procent bo twarde sa niesamowicie ) to postanowilem sciagac kulke ale ciagle u…
-
Cytat od Krespo: „To co lubię najbardziej, czyli akcja z jakimś pomysłem :D” Cytat od Krespo: „Moon kill a następnie kill the flota hehe Bestyjka szczere gratulacje.” tak naprawde to mu 2 moony rozwalilem nim go zlapalem Cytat od Krespo: „Trochę będę złośliwy ale taki już jestem 25POWER chyba wylądował w ST tyle samo razy co Ty za czasów Wilka z AFERY :D” a co do tego to prawda ale ja od pewnego czasu juz sie nie daje zlomowac zobaczymy po UF o ile bedzie kiedys xD
-
Witam wszystkich ! troche czasu minelo az wkoncu dopadlem 25POWERA wczorajszej nocy farmilem sobie okolice i stwierdzilem sprawdzic czy 25Power juz sciagnal urlop tak tez sie stalo szybkie teleportowanie flotki i ogien 3 GSki lecialy za 3 moonik padl mialem leciec z NEO ale chcialem wpisac sie wkoncu w TOP SOLO na uni Pozdrowienia dla wszystkich znajomych ! w szczegolnosci dla Archie1989 za wieczna dostawe dexu ! Dla Gremlinka mam nadzieje ze takimi %% zachece Cie do wspolnej gry ! Dla NEO za po…
-
ladnie wam to wyszlo % naprawde robi wrazenie
-
Gratuluje top 1 SOLO wynik do pobicia wiec przystopuj z EKO Neo i wal flotke bo jeszcze taki n00bek jak ja wystrzeli cos wiekszego i dopiero bedzie Ci wstyd co do akcji: Alien byl w PZT bez slowa zniknal ,szkoda bo tej nocy chcielismy zlomowac flotke w bunkierku tylko jeden z naszych sie wykruszyl ze wzgledu na szkole rano ... final byl by inny ale nic chcial sam cos w nocy zlomowac i pewnie nie dotrzymal do rana co do calej dyskusji ...niepotrzebna ...gadajcie sobie na PW ! forum ogame a tymbar…
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
PostGratuluje akcji fajnie to wyszlo szkoda tylko tego zlomu ale straty male wiec szybko odrobicie ! Obroncy SZO !
-
Obiecalem sobie moje 27 ST ze bedzie duze i jest Opowiem wam cala histore tego ST ...dawno dawno temu skanowalem sobie poczatki 1 gali w poszukiwaniu czegos do przeorania,znalazlem bunkierek z satelitkami chcialem poleciec na goscia ale on byl dostepny zaraz chwilka rozmowy....gosc wydawal sie spoko moze nie nalezal do starych wyjadaczy OG ale zaproponowalem mu pomoc w obronie i postaci surki na pozniejsza akcje ( GS) zbieral zbieral te satelitki az uzbieral. OK fajnie ale co on ma tam niszczyc …
-
Cytat od handOfGod: „" Widzisz Best, marudziles dzis w moim poprzednim ST ze małe... mowisz i masz” no faktycznnie postarales sie ale ja doskonale wiem ze stac Cie na cos wiekszego wiec i tak pomarudze lot we 3 /na 1263% to ledwo ponad 400% na osobe tym mega tankowaniem nadrobiles Cytat od handOfGod: „Samo RW dedykuje wyzej wymienionemu Panu Bestii, bo zawsze mozna na niego liczyc” za same dedykacje dzieki wielkie ! staram sie byc zawsze do Twojej dyspozycji ( nie to zebym pupilkiem byl xD ) heh…
-
hehe ja nie wnikam w nic bo sam ostatnio zostalem przez co poniektorych nazwany Pusherem a co do zlomu z floty Heya sami wiecie jak bylo ...ale wbijam w to tyko gra i zabawa.niektorzy poprostu nie potrafia sie dobrze bawic i tyle co do samego ST ...nie wypadalo by nie pogratulowac tymbardziej to top 1 SOLO wpadlo zysku nie masz ale satysfakcje napewno cieszy mnie ze to Ty ubiles ST top 1 wielki i uparty z Ciebie gosc ale to bardzo dobra cecha bynajmniej w tej grze top dalej na flotke i trzaskaj …