Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Haha dzięki za dedykacje gra na tym uni idzie mi jak krew z nosa dobrze ze chociaz ktoś się za mnie odegrał 8 kk zysku w kryski to nie jest źle jak na taki okop! Obrońcy Szo! I bawimy się dalej
-
Powiem tak... Ok pushujcie się jak chcecie bo to nie uniknione ale przynajmniej to ukrywajcie bo nie czaje zawsze oddane konta wpadają w recki więc co oddajecie je osobie która pierwszy raz gra w ogame?? Oczywiście że chcecie być top 1 tylko że osobiście tak oszukujac nie miał bym żadnej satysfakcji z tego ale jak wy macie to bawcie się dobrze
-
Jesteście wszyscy śmieszni... Skanuje.. latam po nocach a o Stka ciężko mimo tego że flotę mam pokaźną powód!? połowa st to ustawki i push... 3 dni temu z konta floty imperialnej JN dostałem propozycję sprzedaży konta !!!!! Znam tego gracza od przynajmniej 10 lat i odrazu mi coś nie pasowało ale już wiem kto do mnie pisał i oczywistym staje się czemu gumisie tak często mnie atakowali w nocy... Powód był prosty buddy było to korzystali dno. [ciach] Administrator Forum Toadie:Wulgaryzm, obraza
-
Pozdrowienia dla Sojuszu buddy i dostawcow paliwka ! Dnia 25-11-2019 23:22:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BeSTyjka [EPB] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 24.000 Krążownik 4.000 Okręt wojenny 1.594 _________________________________________ Obrońca Chief Nebula [KPwA] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 650 Krążownik 6 Okręt wojenny 198 Satelita słoneczny …
-
Gratuluje wlotu ladny zarobek surowcow nic tylko pozazdroscic teraz znow musisz ustrzelic top 1 SOLO Obroncy SZO!
-
Witam, Dawno mnie tu nie bylo ale wszystko co ustrzelalem bylo w granicach 300-399,9 % Pozdro dla Sojuszu , buddy i dostawcow dexu ! Na tego Pana lecialem ze 30 razy ale zawsze sie logowal... dzis tez postanowilem poleciec co jak widac sie oplacilo Dnia 23-11-2019 23:20:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BeSTyjka [EPB] ________________________________________________ Pancernik 4.308 _________________________________________ Obrońca Marshal Flame __________________________________…
-
Gratuluje Starcia, w tej grze zysk nie jest najwazniejszy. Top na turbo recki bo slabo wychodzisz na tych starciach Obroncy SZO !
-
Witam, Obronca dobrze sie pilnowal wiec stwierdzilem ze obiore inna taktyke i jak widac pozniej oplacilo sie Pozdrowienia dla sojuszu i buddy ! Dnia 12-11-2019 12:25:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BeSTyjka [EPB] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.402 Pancernik 2.231 _________________________________________ Obrońca ThieRRek [KPwA] ________________________________________________ Duży transporter 51 Lekki myśliwiec 2.222 Krążownik 666 Okręt wojenn…
-
Wlasnie dlatego nie lubie wystawiac STkow bo zaraz te komentarze jesli ktos duzo gra i farmi to idzie byc wysoko w TOP, najwazniejsze ze Ci co go znaja to wiedza jak jest i basta ! Gratuluje lotu ladny % wykreciles, akcja tez taka niepewna takze brawo za decyzje ! pozdro !
-
Witam, Pozdro dla sojuszu i Byculi ! Obronca bardzo dlugo sie pilnowal ! SZO dla niego Dnia 05-11-2019 15:33:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BeSTyjka [EPB] ________________________________________________ Okręt wojenny 825 Pancernik 924 _________________________________________ Obrońca Jangho Lee [KAPA] ________________________________________________ Mały transporter 86 Duży transporter 107 Lekki myśliwiec 2.682 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 721 Okręt wojenny 69 Recykler 10 So…
-
Witam, skan --- > lot--- > bum Pozdro dla Sojuszu oraz buddy ! Dnia 26-10-2019 23:43:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lubie Eko SASIADA [EPB] ________________________________________________ Mały transporter 404 Lekki myśliwiec 992 Pancernik 74 Ciężki myśliwiec 12 Okręt wojenny 207 Krążownik 527 _________________________________________ Obrońca Director Neutron [BAt] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 86 Ciężki myśliwiec 5 Krążo…
-
Witam, skan --- > lot--- > bum Pozdro dla Sojuszu oraz buddy ! Dnia 26-10-2019 09:56:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lubie Eko SASIADA [EPB] ________________________________________________ Mały transporter 414 Lekki myśliwiec 2.346 Ciężki myśliwiec 14 Okręt wojenny 207 Krążownik 657 Pancernik 30 _________________________________________ Obrońca Gadek [BzW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 526 Ciężki myśliwiec 94 Krążownik 36 Okręt wojenny 23 Re…
-
ciekawa akcja jednym slowem żenada . ,czasem myślę czy sens jeszcze w to grac