Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No tu już porządne zasieki zaorałeś do gołej ziemi nawet z jako takim zyskiem Gratki i oby tak dalej, a najlepiej to w ACS wziąłbyś biednego franca ze sobą Przetapiaj, a obrońcy SzO oraz korzystania z moona to będzie lepszy zysk następnym razem

• Właśnie lepiej mnie nie nakłaniaj do latania bo jak się wezmę do roboty to wygole całe uni i po co Ci to Przede wszystkim gratki przebicia przez takie tam zasieki z jakimś tam zyskiem Przetapiaj dalej na flotke i tak jak Kulfix mówi zrób w końcu turborece Obrońcy Szo ale nie bunkra

• @up bez floty to nie gra także bawimy się dalej

• Gratki st drejk! Piękny zysk i praktycznie czyścioch czyli to co zboczki lubią najbardziej oby tak dalej przetapiaj sprawnie i do następnego, pozdro również dla pomocnika przy zbiórce, który ma chyba na biednego franca chrapkę obrońcy SzO bo coraz mniej nas

• Super Drake, elegancki wlot i zysk odbudowa idzie ekspresowo, takze przetapiaj i jedziesz dalej

• Ale Wiosna przyatakowala tej zimy... Szkoda ze tutaj a nie za oknem no coz ja jestem ostatnia osoba ktora moze umoralniac takze napisze tylko szo i nie graj z wyra Drake ucz sie na moich bledach i wysylaj fsy na stojaco a Wiosnie przetopu i topienia ale moze jakiejs Marzanny bo surki za duzo

• Anty nie ruszyłem do podbierania tylko detroidy mimo iż bez złomu to na zysk nie masz co narzekać przecież gratki się należą, a dla mnie karny bolec... Przepraszam po raz kolejny sojuszników, że mają w swoich szeregach takiego chłopca do bicia

• To ST w zasadzie dzięki Trampkowi bo po złomie mi obrońca zbielał także pozdro Trampek i jeszcze raz przetopu życzę, a ja zbieram na kolejny "miljart" zysku dla Ciebie Dedy dla sojuszników i wszystkich znajomych Meritum: Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 12.500 Bombowiec 100 Niszczyciel 100 Krążownik 2.000 Pancernik 900 _____________________________________…

• Jeszcze do porządku odbudowy nie zacząłem i już do mnie zagląda znowu daj żyć hehe za 2 miechy znowu z miljart ze mnie wyciągniesz, a nie teraz jakieś drobniaki

• A to jednak szału by nie było hehe, myślałem że lepiej by to wyglądało

• 1. Dokładnie Costa jakby nie te złomy to pomyślcie jaka flota by u mnie stała xD bądźcie wdzięczni Trampkowi, że poskromił taki potencjał hehehe

• Tak solidnie się pilnowałem, że chyba trzeci czy czwarty raz ląduje w Twoich reckach co za dużo to nie zdrowo i na 90% odbudowy nie będzie ale może poklikam eko choć tego nienawidzę jak to ktoś kiedyś powiedział: eko to wersja demo, flota to pełna wersja ogame Także jeszcze raz gratuluję i udanego przetopu życzę Pozdro

• Miałeś dużo bliżej także podsunąłem ale wygląda na to, że i ja sam bym zdążył także przez zaciśnięte lekko zęby ale gratki Przetapiaj na co dusza zapragnie i też kiedyś coś podrzuć Obrońcy szo

• No i pięknie Kulfixior! Gsy ściągnięte z przyzwoitym zyskiem co nieczęsto się udaje Także przetapiaj na flotę i śmigaj dalej z takimi efektami a obrońcy jak najbardziej SzO!

• wowowo nasz ekowiec ma jakas flote i trzepnal nawet steka to nie mozna tego faktu ominac tym bardziej ze zysk tez ladny wyszedl gratki i oby czesciej to moze sie spodoba i wyjdziesz w koncu spod ziemi

• Tom i chyba słowo "kiedyś" jest tutaj kluczowe... Te piękne czasy już nie wrócą więc trzeba się z tym pogodzić i chyba zakończyć już tę farsę bo inaczej tego nazwać nie można 3 złomy w tydzień to kompromitacja której chyba nikt by nie udźwignął Trampkowi po raz 3 i ostatni gratki. Pozamiatałeś tym razem do gołej ziemi - należało się.

• @up jakie bez floty wypraszam sobie moje 10k lm i inne śmieci potrafią nieźle nabroić Odbudowa trwa i całkiem sprawnie idzie chyba postaram się żeby trzeciego gonga już nie było

• Queen_ASS myślisz, że nie próbowałem? tylko za bardzo nie było na co więc ile mogłem tyle wywiozłem

• @up Oczywiście, że nie! Nie zawiodę sojuszników, którzy wspierali przy odbudowie dlatego tak szybko znów taki % teraz trzeba pokazać cojones i podjąć odbudowę samemu może wtedy będę się lepiej pilnować... Przepraszam całe S-N i obiecuję poprawę

• Wow zima jak przykozaczył piękny wlot, zysk mimo tych lmków i tak piękny daj mi parę dni i też tu wracam tylko z mniejszymi % na początek xD raduję się mimo dzisiejszej wtopy i to bardzo przetapiaj żwawo i latamy dalej huehue Obrońcy SzO