Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No tu już porządne zasieki zaorałeś do gołej ziemi nawet z jako takim zyskiem Gratki i oby tak dalej, a najlepiej to w ACS wziąłbyś biednego franca ze sobą Przetapiaj, a obrońcy SzO oraz korzystania z moona to będzie lepszy zysk następnym razem
Właśnie lepiej mnie nie nakłaniaj do latania bo jak się wezmę do roboty to wygole całe uni i po co Ci to Przede wszystkim gratki przebicia przez takie tam zasieki z jakimś tam zyskiem Przetapiaj dalej na flotke i tak jak Kulfix mówi zrób w końcu turborece Obrońcy Szo ale nie bunkra
Gratki st drejk! Piękny zysk i praktycznie czyścioch czyli to co zboczki lubią najbardziej oby tak dalej przetapiaj sprawnie i do następnego, pozdro również dla pomocnika przy zbiórce, który ma chyba na biednego franca chrapkę obrońcy SzO bo coraz mniej nas
Ale Wiosna przyatakowala tej zimy... Szkoda ze tutaj a nie za oknem no coz ja jestem ostatnia osoba ktora moze umoralniac takze napisze tylko szo i nie graj z wyra Drake ucz sie na moich bledach i wysylaj fsy na stojaco a Wiosnie przetopu i topienia ale moze jakiejs Marzanny bo surki za duzo
Anty nie ruszyłem do podbierania tylko detroidy mimo iż bez złomu to na zysk nie masz co narzekać przecież gratki się należą, a dla mnie karny bolec... Przepraszam po raz kolejny sojuszników, że mają w swoich szeregach takiego chłopca do bicia
To ST w zasadzie dzięki Trampkowi bo po złomie mi obrońca zbielał także pozdro Trampek i jeszcze raz przetopu życzę, a ja zbieram na kolejny "miljart" zysku dla Ciebie Dedy dla sojuszników i wszystkich znajomych Meritum: Dnia 05-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [ZBOCZKI] ________________________________________________ Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 12.500 Bombowiec 100 Niszczyciel 100 Krążownik 2.000 Pancernik 900 _____________________________________…
Jeszcze do porządku odbudowy nie zacząłem i już do mnie zagląda znowu daj żyć hehe za 2 miechy znowu z miljart ze mnie wyciągniesz, a nie teraz jakieś drobniaki
Tak solidnie się pilnowałem, że chyba trzeci czy czwarty raz ląduje w Twoich reckach co za dużo to nie zdrowo i na 90% odbudowy nie będzie ale może poklikam eko choć tego nienawidzę jak to ktoś kiedyś powiedział: eko to wersja demo, flota to pełna wersja ogame Także jeszcze raz gratuluję i udanego przetopu życzę Pozdro
Miałeś dużo bliżej także podsunąłem ale wygląda na to, że i ja sam bym zdążył także przez zaciśnięte lekko zęby ale gratki Przetapiaj na co dusza zapragnie i też kiedyś coś podrzuć Obrońcy szo
No i pięknie Kulfixior! Gsy ściągnięte z przyzwoitym zyskiem co nieczęsto się udaje Także przetapiaj na flotę i śmigaj dalej z takimi efektami a obrońcy jak najbardziej SzO!
wowowo nasz ekowiec ma jakas flote i trzepnal nawet steka to nie mozna tego faktu ominac tym bardziej ze zysk tez ladny wyszedl gratki i oby czesciej to moze sie spodoba i wyjdziesz w koncu spod ziemi
Tom i chyba słowo "kiedyś" jest tutaj kluczowe... Te piękne czasy już nie wrócą więc trzeba się z tym pogodzić i chyba zakończyć już tę farsę bo inaczej tego nazwać nie można 3 złomy w tydzień to kompromitacja której chyba nikt by nie udźwignął Trampkowi po raz 3 i ostatni gratki. Pozamiatałeś tym razem do gołej ziemi - należało się.
@up jakie bez floty wypraszam sobie moje 10k lm i inne śmieci potrafią nieźle nabroić Odbudowa trwa i całkiem sprawnie idzie chyba postaram się żeby trzeciego gonga już nie było
@up Oczywiście, że nie! Nie zawiodę sojuszników, którzy wspierali przy odbudowie dlatego tak szybko znów taki % teraz trzeba pokazać cojones i podjąć odbudowę samemu może wtedy będę się lepiej pilnować... Przepraszam całe S-N i obiecuję poprawę
Wow zima jak przykozaczył piękny wlot, zysk mimo tych lmków i tak piękny daj mi parę dni i też tu wracam tylko z mniejszymi % na początek xD raduję się mimo dzisiejszej wtopy i to bardzo przetapiaj żwawo i latamy dalej huehue Obrońcy SzO