Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kurz i pył po ostatnich harcach jeszcze nie opadł, a mój antykwariat zwany flotą znowu musiał opuścić hangary. Było to bardzo nie w smak pilotom i jeszcze bardziej dowódcy ale czego się nie robi dla chwały (taaa chwały ). A wyglądało to tak, że Mikołaj franc miał wczoraj mnóstwo pracy, było wiele grzecznych dzieci w tym roku do odwiedzenia. Jak wiadomo ktoś kto ma w nicku "Minionki" średnio pasował do tej grupy ale postanowiłem go również odwiedzić. Odpaliłem napęd reniferowy, zaparkowałem sanie…
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
franc - - Starcia Xanthus
PostEj kurna, u mnie miał być taki tłok w temacie... Ja przynajmniej mam piękny zysk, a nie to co tutaj Gratki dla obu stron barykady, procent level ekspert niczym na jakiejś ògameli Pozdrowienia dla kończących emerytów i powodzenia dla podejmujących się odbudowy Miłego wieczoru, ksh ksh bez odbioru
-
A teraz wreszcie najbardziej wyczekiwane RW ostatnich dni! Przepraszam, że kazałem Wam tak długo na nie czekać ale potrzeba było tyle recyklerów, że zanim pozbierałem API od każdego i policzyłem czy się zgadza to jednak trochę musiało minąć... Dziękuję Wszystkim za pomoc i kibicowanie, leciałem do końca mimo iż wiedziałem jaki będzie rezultat - to tylko gra, a chwała będzie wieczna! Tak na poważnie to zwykły lot na zawrócone teleportuj. Pozdrawiam cały sojusz N-D, znajomych z u68, ekipe z discor…
-
No tu wypada zostawić coś więcej niż tylko +1 nie ważne jak długo zajęło stuknięcie tej 50-tki, najważniejsze że w ogóle do niej doszedłeś i to po takim ciosie wcale nie tak dawno temu Mój ulubiony oprawca jeszcze z uriela spakowany w domkowe recki czuję się pomszczony pozdro trampek Hellmut Tobie przetopu w eko i kolejnej 50-tki
-
To może ja się wypowiem bo ode mnie się to wszystko zaczęło. Po wczorajszym spartoleniu przez GF dzisiaj od 8 rozpocząłem poszukiwania zawróconych fsów. Po kilkunastu minutach znalazłem w 1g u Oddam 200 vel Wielebny trochę deu i 50kk floty. Sprawdziłem resztę moonów i znalazłem główną flotę i 2 mniejsze kwiatki. Na główną miałem daleko to się podzieliłem na discordzie, a że Silence jako były sojusznik miał tam dostęp i był blisko to poleciał. Praktycznie od pół roku mam głęboko w dupalu ogame. Z…
-
I cóż tu napisać? Jedyny odgryzający się, uparty, konsekwentny, bez kompleksów ostatni na placu boju Hellmond... padł sad.png Wielki szacunek za to co robiłeś w tej grze, czapki z głów. Wczorajsza rozmowa-przepowiednia "gramy do pierwszego złoma" spełniła się nadzwyczajnie szybko tongue.png kiepski prezent mi sprawiliście na urodziny sad.png Mimo wszystko Pavciosz należą Ci się gratulacje, wielka szkoda, że padło na Hellmuta. Gdybym tylko mógł zamienił bym się z nim miejscami. Przemyśl sobie wsz…
-
[SPQR] SPQR 1 136,9 vs 863,53[a9LG] Dziewiaty Legion - Akademia Zakończona
franc - - Wojny Galatea
Postfranc [a9LG] vs. Setnik [SPQR] ~ 51.26% Dnia 19-05-2019 07:40:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [a9LG] ________________________________________________ Okręt wojenny 225 _________________________________________ Obrońca Setnik [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 170 Okręt wojenny 68 Recykler 2 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Po bitwie... Agresor franc [a9LG] _____________________________…
-
Nowe progi od jutra więc rzutem na taśmę ledwo, ledwo ale się załapałem to można wstawić. Znalezione rano i jak zawsze brakowało recków... Dospawałem ile mogłem, resztę pożyczyli sojusznicy za co wielkie dzięki Nilon i Stabi Pozdrowienia dla discordowców z bardzo długiej listy serwerów Niskich Domków z Xanthusa, P N z u68 i całej akademii 9LG - dajecie radę młode padawany z tej mąki będzie jakaś kajzerka albo i chleb z biedry Rachu ciachu noga w piachu Dnia 26-04-2019 --:--:-- następujące floty …
-
[SPQR] SPQR 1 136,9 vs 863,53[a9LG] Dziewiaty Legion - Akademia Zakończona
franc - - Wojny Galatea
PostProsimy nas nie przekreślać na starcie i z tymi słabymi graczami też bym nie przesadzał (skromność przede wszystkim ^^) Damy sobie radę. Powodzenia drugiej stronie i Wesolego Alleluja