Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie chcieli sprzedać ani mety ani deu to se Helmut sam zamotał Gratki majster, mocne kronszki kłado gonski Przetapiaj i ciśnij dalej, a obrońcy SzO bo mao nas...

• Gratki Helmut, oko za oko - ucho za ucho. Zysk jakiś tam jest, starczy pewnie na jakieś 5 kopalni metalu u Ciebie Jak już się rozpędziłeś to się nie zatrzymuj Emperorowi Explorerowi jak najbardziej SzO

• Kurz i pył po ostatnich harcach jeszcze nie opadł, a mój antykwariat zwany flotą znowu musiał opuścić hangary. Było to bardzo nie w smak pilotom i jeszcze bardziej dowódcy ale czego się nie robi dla chwały (taaa chwały ). A wyglądało to tak, że Mikołaj franc miał wczoraj mnóstwo pracy, było wiele grzecznych dzieci w tym roku do odwiedzenia. Jak wiadomo ktoś kto ma w nicku "Minionki" średnio pasował do tej grupy ale postanowiłem go również odwiedzić. Odpaliłem napęd reniferowy, zaparkowałem sanie…

• Niech ktoś zatrzyma tą karuzelę śmiechu Raz, że Hertebox fruwa Dwa, fruwa tak, że się przez transy nie przebija Trzy, a nie wiem ale coś jeszcze na pewno jest tu dziwnego Graty, klamoty i rupiecie. Dej. Obrońcy SzO

• Ej kurna, u mnie miał być taki tłok w temacie... Ja przynajmniej mam piękny zysk, a nie to co tutaj Gratki dla obu stron barykady, procent level ekspert niczym na jakiejś ògameli Pozdrowienia dla kończących emerytów i powodzenia dla podejmujących się odbudowy Miłego wieczoru, ksh ksh bez odbioru

• Graty Raiden! Trzymałem kciuki do samego końca! % już z tych przyjemnych jak na solówkę, zysk również. Dołączam się do sugestii Piwka, po co Ci te badania? Jonową podnieś to taniej budynki wyburzysz Oby tak dalej, a obrońcy

• A teraz wreszcie najbardziej wyczekiwane RW ostatnich dni! Przepraszam, że kazałem Wam tak długo na nie czekać ale potrzeba było tyle recyklerów, że zanim pozbierałem API od każdego i policzyłem czy się zgadza to jednak trochę musiało minąć... Dziękuję Wszystkim za pomoc i kibicowanie, leciałem do końca mimo iż wiedziałem jaki będzie rezultat - to tylko gra, a chwała będzie wieczna! Tak na poważnie to zwykły lot na zawrócone teleportuj. Pozdrawiam cały sojusz N-D, znajomych z u68, ekipe z discor…

• Gratki Hellmut i dzięki za dedykejszyn! Piękne zejście z urlopu Jesteś dzisiejszym zwycięzcą konkursu EuroXanthusZłomContest! Share the Złom! youtu.be/okG6yNKaS1g We are the superheroes, we can save Xanthus! Na na na na na na na na naaaa

• Graty Don Kajakone! Ładnie odstrzelony, tak to jest jak się haraczu nie płaci w terminie Nie będą na naszym terenie latały transporty bez naszego nadzoru Zysk jak wspomniał Hebe mizerny ale i tak dej Top na wr i laserowa, a obrońcy SzO

• @up buleon Ciebie chyba nikt dawno nie trafił popraw się

• No tu wypada zostawić coś więcej niż tylko +1 nie ważne jak długo zajęło stuknięcie tej 50-tki, najważniejsze że w ogóle do niej doszedłeś i to po takim ciosie wcale nie tak dawno temu Mój ulubiony oprawca jeszcze z uriela spakowany w domkowe recki czuję się pomszczony pozdro trampek Hellmut Tobie przetopu w eko i kolejnej 50-tki

• To może ja się wypowiem bo ode mnie się to wszystko zaczęło. Po wczorajszym spartoleniu przez GF dzisiaj od 8 rozpocząłem poszukiwania zawróconych fsów. Po kilkunastu minutach znalazłem w 1g u Oddam 200 vel Wielebny trochę deu i 50kk floty. Sprawdziłem resztę moonów i znalazłem główną flotę i 2 mniejsze kwiatki. Na główną miałem daleko to się podzieliłem na discordzie, a że Silence jako były sojusznik miał tam dostęp i był blisko to poleciał. Praktycznie od pół roku mam głęboko w dupalu ogame. Z…

• I cóż tu napisać? Jedyny odgryzający się, uparty, konsekwentny, bez kompleksów ostatni na placu boju Hellmond... padł sad.png Wielki szacunek za to co robiłeś w tej grze, czapki z głów. Wczorajsza rozmowa-przepowiednia "gramy do pierwszego złoma" spełniła się nadzwyczajnie szybko tongue.png kiepski prezent mi sprawiliście na urodziny sad.png Mimo wszystko Pavciosz należą Ci się gratulacje, wielka szkoda, że padło na Hellmuta. Gdybym tylko mógł zamienił bym się z nim miejscami. Przemyśl sobie wsz…

• Pięknie, pięknie młody całkiem nieźle Ci idzie fruwanie oprócz tego jednego małego incydentu no ale najważniejsze, że wziąłeś to na klatę, podniosłeś się i walczysz dalej Życzę więcej takich i lepszych wlotów, przetapiaj wedle uznania, a obrońcy SzO.

• franc [a9LG] vs. Setnik [SPQR] ~ 51.26% Dnia 19-05-2019 07:40:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor franc [a9LG] ________________________________________________ Okręt wojenny 225 _________________________________________ Obrońca Setnik [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 170 Okręt wojenny 68 Recykler 2 Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Po bitwie... Agresor franc [a9LG] _____________________________…

• Nie wierzę Rudobrody stary koniu co tu robisz? kopę lat... Odezwij się na oldschoolowym discordzie zwanym gadu gadu

• Nowe progi od jutra więc rzutem na taśmę ledwo, ledwo ale się załapałem to można wstawić. Znalezione rano i jak zawsze brakowało recków... Dospawałem ile mogłem, resztę pożyczyli sojusznicy za co wielkie dzięki Nilon i Stabi Pozdrowienia dla discordowców z bardzo długiej listy serwerów Niskich Domków z Xanthusa, P N z u68 i całej akademii 9LG - dajecie radę młode padawany z tej mąki będzie jakaś kajzerka albo i chleb z biedry Rachu ciachu noga w piachu Dnia 26-04-2019 --:--:-- następujące floty …

• Prosimy nas nie przekreślać na starcie i z tymi słabymi graczami też bym nie przesadzał (skromność przede wszystkim ^^) Damy sobie radę. Powodzenia drugiej stronie i Wesolego Alleluja

• 06-04-2019 13:52:08 - franc_finito [Zieloni] - 310.84% (Ukryta treść) 07-04-2019 11:06:14 - franc_finito [Zieloni] - 517.11% (Ukryta treść) 07-04-2019 11:30:03 - franc_finito [Zieloni] - 259.61% (Ukryta treść) 07-04-2019 11:34:02 - franc_finito [Zieloni] - 265.93% (Ukryta treść)

• 05-04-2019 10:43:19 - franc_finito [Zieloni] - 1017.15% (Ukryta treść)