Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-196 z 196.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• no ja to mialem największą frajde, zwlaszcza jak zgredek na mnie polowal :p

• brawo Panowie niestety moja flota musiała zostać zawrócona bo sąsiad kilka ukladów dalej (Zgredek) coś kombinował. Co skan to brakujace 5k deuteru. A że do mnie miał najbliżej to decyzja mogła być tylko jedna - powrót. Wtedy juz bylo wiadomo ze nie poleciał na podstawke, tylko ewentualnie bedzie wyliczał moją flote. Na szczęscie wszystko poszło po naszej myśli PS. Mam nadzieję ze wiadomość jaką dostalem kilka minut po ataku nie jest wiadomością od Namerona z innego konta.

• na pewno nie ostatni

• Ktoś zapomniał odebrać fs-a Gdyby nie ja, to pewnie Wojak by go standardowo wypatrzyl i ustrzelil Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Lekki myśliwiec 120.000 Krążownik 2.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca r0gal ________________________________________________ Mały transporter 1.068 Duży transporter 8.946 Lekki myśliwiec 1.076 Ciężki …

• Podzękowania za te RW nalezą się dawidkac86 bo to on dał wczoraj cynk o tej flocie. Dzisiaj przypomnialem sobie o niej i ku zdziwieniu na moonie stala sobie flota, nie pilnowana od co najmniej godziny (brak aktywek). Lot przez ponad 200 układów troche kosztowal, ale opłacało się. Obroncy SzO, Pozdro D_Z PS: Piciu ląduj Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Lekki myśliwi…

• flota złapana na fali. Obronca zalogowal sie 20 sekund przed atakiem, ale na moje szczęscie nie zdążył zawrócic SzO Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 501 Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 150.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca hazar1 [IW_OI] ________________________________________________ Duży transporter 3.154 Lekki myśliwiec 100 Ciężki …

• RW z przed dwóch dni. Jak to Wojak powiedział "ciepły idlaczek" Dnia 19-01-2018 20:22:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 2.500 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Jumbo ________________________________________________ Duży transporter 530 Lekki myśliwiec 4.850 Krążownik 940 Okręt wojenny 400 Recykler 490 Sonda szpiegowska 140 Bombowiec 250 Satelita …

• Gratki Wojak cos wiem o ciepłych idlakach

• to jakby moja flota przypadkiem stała bez pilnowania to moglibyscie jej nie złomować ?? No wiecie, chciałbym jeszcze pograć :p

• Flota stała niepilnowana co najmniej 1h bo przed skanem sknerusek nie mial żadnych minutek na planetach i moonach. Starcie byłoby normalne, gdyby nie jeden fakt. Po okazaniu się RW wielkie zdziwienie że zabrałem 50% łupu i dostałem minusowe punktu honoru, pomimo tego że gracz jest "zółty". Skąd wziął się tam Sierstek to już chyba tylko on sam wie. SzO sknerusek, dużo nie straciłeś. Pozdro D_Z Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ___________…

• ważne że w soju zostało Gratki jeszcze raz

• brawo oby wiecej takich okazji

• jeszcze raz wielkie gratulacje Prezes się rozpędza

• Brawo Prezes dobre wyczucie czasu. Sen morderca nie ma serca

• Też nieźle zatankowałeś Moderator Ruda:Proszę bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi.

• Dnia 21-10-2017 10:21:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor krysteketsyrk [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 18.778 Lekki myśliwiec 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca AlteR [OLD] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Recykler 1.000 Sonda szpiegowska 987 Wyrzutnia rakiet 2.000 Lekkie działo laserowe 3.078 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ …