Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wujo skoro tatko gratuluje , to i mi wypada więc GZ i top na kopalnie Tatko szybko odbudujesz, ogarnij sprawy w realu i na spokojnie. Rocketman czy jak Ci tam... ogarnij się, idź do papysmerfa czy coś bo na złe podwórko zaglądasz nasz kurnik sami ogarniamy i jak skamleliście o fuzje to jasną odpowiedź dostaliście więc arivederci
-
Kubus Puchatek [RETRO] & tatomija [SCS] vs. The North Remembers [WINTER] - 5792,05%
angelsin - - Starcia Wezn
PostSuper % i extra zysk gratuluje agresorom zwłaszcza Tobie Tatko obrońcy LIZAK
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
angelsin - - Hall of Fame
PostI pomyśleć że Light miał sie już nie odbudowywać Brawo ekipie za piękne rw... myślę że na długo zapisze się w histori og Light miło Cie widzieć po dobrej stronie mocy Obrońcy SzO bo jak już wspomniano DOK daje niezłe możliwości
-
TOP 1 [56.7 kkk] longaba [RLR] vs. Leonidas [LaOrden] (A: 15.079.194.000, O: 41.614.790.000) ~ 309 863%
Postwell, well nice battle and this profit ;D GZ man Leonidas, a w zasadzie kolego Raford po raz kolejny widać że za kasę umiejętności się nie kupi przemyśl sprawę, stawiaj eko
-
Chojny [The Best] vs. atas [MIT] ~ 76103.24% TOP 7 OGAME PL. TOP 1 U Nekkar
PostOjj... jako przedstawiciel MiT... gratuluje st , umiejętności widać są ... choć w tym starciu za dużo skilla nie wyszło nie mniej gratuluje wyczucia Atas nie mieszał na uni, jako lampka dał się spakować na kolejnych kontach, ale to z racji braku serca do gry. Gratulacje dostawałeś od osób , jak sądze z NewSin lub im podobnych konto w poprzednich rękach brało udział w nieczystym RW i pewnie nadal z tym było łączone... choć inny właściciel. Gdyby nie kara nałożona na konto nei dał byś rady tego co…
-
Lightman [K K K] & gbiorczyk [K K K] & Saamael [K K K] vs. Papapa [New] - 11.383%
PostMega zysk przy minimalnych stratach gratuluje zysku a obrońcy SzO??
-
Hmm... opis słaby liczyłem że jakaś finezja do meritum czy owocek to owocek to nie wiem bo jakoś miło mi odpisał jakiś czas temu nie mniej jednak fakt najwieksza flota opozycji padła... uni chwilowo pozamiatane ... owockowi życzę SzO bo jest możliwe z pomocą sojuszu Lightmanowi gratuluję uporu i chęci nawet rzadkiej obserwacji... top 2 og pl zasługuje na uznanie, zamiotłeś kolejne uni więc odbuduj straty i idź na urlop aż zbudują się floty , które będą dla Was wyzwaniem. Pokonanemu SzO mimo wszy…
-
TOP3 ACS: Satanael , tatkojmb , Uriel , el nietoperz i Ferdek [MIT] vs blacksun -12048,22% + moonkill
PostAle bajzel.... na orbicie blacksuna / dionesha czy Bóg jeden wie kogo oraz w temacie. Riddi, Kamil, negrolasek, okon i cała reszta nieskalanych... uczymy się od Was i tyle w temacie jeżeli był to push to zgłoście to odpowiednim służbom... cbs czy cuś Ekipie demolującej gratuluje % i utarcia nosa lamce , która wychodzi na to ma jeszcze conajmniej jedno konto na uni, które po otrzymaniu także momentalnie wpadło w reki ale wtedy new-ów czekam na kolejne może jakieś bardziej okazałe rw ps: w którym …
-
Panko i Andrzej82a i Poltergeist i riddi i Owocek [New] vs Smaka - 7697,93% - TOP 7 ACS
PostMiałem się nie wypowiedzić ale zebrane fakty i pw od Smaka przesłane przez znajomego sprawiają że przemilczeć sprawy się nie da.... To że gra daje możłiwość oszóstw to już wiemy od dawna , ale takiego wałka do s&d to już dawno nie widziałem, choć coś mi świta że podobna akcja na uni 68 chyba miała miejsce z częściowo tą samą ekipą. Koledzy robili akcje pod lighta , smaka dostaje rekompensate za straconą flotę a koledzy raz maja %, dwa może kąsneli by Lightmana... i w dodatku niby legal... chłopa…