Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pewnie powiedział prawde... "muszę teleportować statki na obronę..." już widzę ich miny Dzięki za dedykację, nie sądziłem że po fuzji z taką checią zdejmę urlop Gratulacje i przetapiaj na co chcesz, atakierowi więcej takich (a tak serio to SzO, choć faktycznie strata wielka w tym wypadku to chyba nie była)
-
Gratuluje owocnej nocy TOR przetopcie na eko Cytat od gramnakomorce: „Żeby nie TOR to floty mogłyby zostawać bez FSów Gratuluje i więcej snu ” nie każdy wkleja stki
-
ViZZioN [BANKSTER] & Trunks [8WSNR8] & Montezuma [8WSNR8] & Lares20 [8WSNR8] & Marek vs. Easy bot [Reds] ~ 77611.6% - TOP 1 ACS PO FUZJI
angelsin - - Starcia Wezn
Post% i zysk robią wrażenie , macie co topić
-
#8 TOP 3 ACS YouNeverKnow [AyS] & Prowokator [TOR] & Pisiont Groszy [TOR] vs. GKS [BoSS] ~ 3317.53%
PostGratki Never, szkoda że nie miałem tam wody... gratuluje ekipie % i zysku GKSowi SzO bo jak widać będzie
-
Duże gratki, jak napisałeś jest plus więc to najważniejsze. PRZETAPIAJ NA CO CHCESZ
-
kto ma równo pod sufitem?
angelsin - - DiD Cygnus
Posta czemu satan mając taką flote miał by ją przetapiać? ekonom z niego jak z koziego tyłka saksofon więc już lepiej zostać w kupie i coś o akcjach między urlopami
-
angelsin - - DiD Cygnus
PostCytat od Majs: „Cytat od angelsin: „@Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale... Satan od zawsze pisałeś mi na fb , gg itp że pushujesz się żeby nabić flotę na czasy połączenia z Quantum więc skąd teraz ten płacz? hegemonia? Zobaczcie na to jaki macie teraz skład, zgraliście się w LaOrden mimo wszystko macie umiejętności - przetrwajcie po…
-
angelsin - - DiD Cygnus
Post@Majs i @satanael trochę nie rozumiem, Ty Majs grałeś na zacnym wsparciu dopalaczami itp itd stąd taka różnica bo nawet satana mistrza pushu przeleciałeś w pkt jak sprzątaczka szmate na podłodze... ale... Satan od zawsze pisałeś mi na fb , gg itp że pushujesz się żeby nabić flotę na czasy połączenia z Quantum więc skąd teraz ten płacz? hegemonia? Zobaczcie na to jaki macie teraz skład, zgraliście się w LaOrden mimo wszystko macie umiejętności - przetrwajcie początkowy czas po UF i potem jak się …
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
angelsin - - Wojny Dorado
PostJestem osobą trzecią w tym konflikcie, gratuluje starć obu stronom... aczkolwiek jedna z podstawowych zasad wojny mówi "nie przyjmować nowych kont w trakcie trwania konfliktu"