Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 288.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ProSkaner.: „A najskuteczniejsze przetapianie kupionych kont zamiast poświęcać czas na granie, obserwacje itd itp wystarczy zapłacić oczywiście bez "dopalaczy" również można, trzeba mieć tylko jakieś pojęcie o tej grze wiesiek z fenrir już top4 a jeszcze niedawno na kontrze "padł" ale sojusznicy się złożyli na odbudowę i tak się kręci karuzela szkoda że tylko za takie rzeczy jak w temacie dostaje się bana, niszcząc to na co zostało tyle poświęcone czasu ” zapewniam Cię że jakbyśmy wiedz…
-
Zohan [B_S] & Wybraniec Losu [B_S] & Marshal Voids [B_S] & KotPali [WSNR] vs. edol [RMP] ~ 9783.55%
PostPrzykro, smutek i żal... Edol ja sam Ci power banka wyślę Atakierom GZ, a Edolowi BSzO!!!
-
Cytat od Pielgrzym^: „Gratulowałem w grze,gratuluje i tutaj.Wyskoczyła mi wieczorem ważna sprawa+zapomniałem telefonu zabrać ze sobą i tak to się kończy.Dobrze chociaż,że od jakiegoś czasu chciałem zakończyć gre na tym uni.Może nie w twoich reckach,ale przynajmniej już nie mam nad czym się zastanawiać. Pozdro dla BoSS Jesteście super ekipa,szkoda,że w taki sposób muszę się z wami pożegnać. Obcy nadal liczę,że wyzłomujesz całe to uni:) ” Każdemu mogło się przydarzyć. Uszy do góry
-
Takiego % wypada pogratulować, top 1 solo - to nie byle rw. Gratuluje Pisiont upartości i wyniku. Szynie SzO , lub spokoju w realu - w zależności co wybierze.
-
Cytat od Godmode: „gratulacje % mega ale wygranym jest Jarczyk i chłopaki z Ays ponieważ uknuli niezły plan To ze Jarczyk i Ays skupuje konta to wiemy wiec "odpalił" chłopakom po kilka zł za floty, podlecieli na podstawkę, trochę ne wyszło ze złomem ale nie można mieć wszystkiego. Złomik zebrał, przetopił, chłopaki coś tam pomarudzili, ponarzekali ale hajs sie zgadza wiec jest OK Ale ze mnie Rutkowski ” Jak bym zobaczył jakąś złotówkę za to starcie to bym Ci pogratulował dedukcji... a tak ... Ni…
-
Kurcze, jutro będzie pewnie edit ale... moje konto jest nadal moje i jest jak jest... nam SzO atakierom gz wyliczenia... a jutro coś mądrego naskrobie albo i nie xD
-
Cytat od P Y S I U: „I gdzie dzielni obrońcy tego czegoś co się AyS zwie? Panowie Angelism i Jesiou... zapraszamy do dyskusji. Przecież to nie oni edola zdjęli tylko ja, bo na olx wymieniłem za dwa używane kołpaki ” ŁOBCY , jak już kogoś wołasz do tablicy to choć nik poprawnie napisz proszę. Temat nie do końca mi znany , a po ostatniej zawierusze nawet nie chce mi się tematu zgłębiać. Wiem tyle że konto edola było oddane już jakiś czas temu. Wiemy jak to wygląda często z kontami oddanymi... Zapo…
-
Cytat od ProSkaner.: „Sezon na pushowanie się kontem komórki uważam za otwarty, już dzisiaj ładnie spadło z top10 na top73 i urlop widać jakiś fachowiec kupił to konto Puszek na komórce ” niestety nigdy nie dowiemy sie kto na tym korzysta , ale mega frustrujace sa takie zagrywki... gdyby faktycznie nabywca był owens , mieli bysmy tu dzis kilka jego stkow... a tym czasem nowy WŁAŚCICIEL nawet nie kryje się z zamiarami na co i po co konto ;/
-
zaszalałeś Waść, gratuluje zysków i % przetapiaj i złomuj dalej... obrońcom rychłego SzO
-
Chariseczek [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. pansebastian ~ 21617.48%
angelsin - - Starcia Wezn
PostSuper %, fajne starcie... szkoda złomu ale cóż taka gra bawimy się dalej!!!
-
[ciach] Nawet jak weźmiemy pod uwagę zremisowane dofarmy za przeklikane na prędce za anty krążki to i tak Never jest na grubym plusie, 1400 reków pojawiających się znikąd nic Cię nie kosztowało?? serio?? a w tej bajce żyły smoki?? Tak czy owak Tobie szo i ogarnij się , Neverowi przetopu na co uważa. Administrator Forum Toadie:Obraza
-
Wstawiam na prośbę Nevera, Obrońca trafiony z nienacka, zalogował się kilka minut po starciu i przeklikał kilka recków 67cb315f22ce111883baa329fb123c48-png.jpg no cóż takie mamy czasy ... Never plusik masz i wiesz co z tym zrobić Dnia 08-11-2018 22:34:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YouNeverKnow [AyS] ________________________________________________ Krążownik 6.471 Okręt wojenny 988 Pancernik 1.828 _________________________________________ Obrońca rev2def [Cazador] ___________…