Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
No pieknie viz czyscioch szkodaze dt byly puste ale tak pieknie wyszlo moj idolu i jedziemy
No buuug byl fajny hehe jestem ciekaw co go zrobi na ta chwile gratulacje starcia ladny zysk wyszedl a koledze szoo fakt nie ma do czego bo jego flota stoi nawet zarobil na tym jak narazie heh
Dziekuje za dedy hehe no ladnie ladnie topcie latajcie i topcie
Ladnie graty zysk piekny ech wszyscy cos poluja a ja nic hehe zebym sam dzis nie wyladowal po tej zlej stronie
Graty pieknie tylko viz gdzie sa dedy dla mnie z okazji urodzin twoje zdrowke przyjacielu
O tym nie pomyslalem hehe ale tak graty farmingu
Spoko ale wtedy deu i krycha bylo by wiecej a tak schodzi co dofarm o polowe a metki przybylo o 200kk jedyne ze mu dt dolecialy z metka
Hmm piekny zysk ale jednego nie kumam czemu miedzy 3 a 4 dofarmem jest taka roznica w metce?? Hmm
Pinknie no widze ze juz 15tys pancy masz nice top top
Ladnie wracaj do gry tutaj a nie
Ladnie byle tak dalej topimy na cos lepszego
Graty ladny zysk wyszedl przetapiaj na latawce obroncy szoo
Ladnie viz jedziemy dalej przetapiaj na latawce obroncy szo i pilnowania pz
Graty marku kosmiczny zysk ech jak nie masz co z surkami robic podeslij szo torino mam nadzieje ze bedzies z grac jeszcze
Powiem tylko tyle o piiiiiiiiiiiii graty marku ladnie ci to idzie zaraz nie bedzie na co latac... Szo nowy gracz topowy z twoim eko juz odbudowane
Graty ladnie bawimy sie dalej
Graty ladnie sciagnal u i juz ma ofiare milego przetopu zycze obroncy szoo
Graty przetapiaj na cos innego niz gs