Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ladnie zaorany bunierek z zyskiem oby wiecej takich obroncy szo a toboe tez dziekuje ze nie polesiales na mnie jak flote wyskanowales bo bylo by po mnie do zobaczenia wkrudce
Graty marku ladnie zarobiles krychy na nowe pance dziekuje ze nie polesiales na mnie kiedy pisalem ze chory jestem i wlanczam u.... Pozdr i do zobaczenia wkrudce obroncy szoo zycze
I kto tu robi pokaz sprzetu ech viz nie ladnie nie ladnie tak biednych bunkrowiczow atakowa graty top i odzyskuj flote z przed zlomu juz ciut ciut brakuje
Hehe pinkie nice a brak slow sluze reckami no dzis caly dzien dziwny najpierw siostrzenicy biuro podruzy padlo bo miala jechac na wakcje dzis w noxy a skonczylo sie u siotry na wybitym barku ech.... Szo dla obrony za pilnowanie
Hmm widac ze go jest nie fer... Powinni zostawic starcie dla was z surkami a vanowi gs bo zdazyl je telepnac.... Sorry ale widac kto jakie ma znajomosci juz w go mozna po wpisach w innych st zobaczyc ....ale co zrobic znajomosci i......wygraly z ogame.... Szooo van
Pieknie rece same skladaja do oklaskiwania mi uciekl ale wam sie udalo no szacun szo dla boskiego powodzenia w realu viz jak by skonczyl grac pozlomie to bym mu nakopal do tej.... Jeszcze raz graty steka